Benim için görücüsü, reeli, arkadaş ortamı pek fark etmiyor şahsen. Kriterlerime uyuyorsa nereden ya da nasıl tanıştığımın pek bir önemi yok.

Benim için görücüsü, reeli, arkadaş ortamı pek fark etmiyor şahsen. Kriterlerime uyuyorsa nereden ya da nasıl tanıştığımın pek bir önemi yok.
Vermem. Evlilik tombaladan kura çekimine bırakılacak bir şey değil. Kalbime , aklıma her şeyime hitap etmeli, uyum olmalı. Bunu şansa bırakamam
Asla vermem direkt kafadan elerim. Akraba tanıdık o bu insanların girdiği ilişki istemem. Bir şey yaşarsın ayrılırsın her halta karışır her haltı bilmek ister yüz göz olamam.
Cevap
7Cevap
Hayır ben şans vermezdim. çünkü benim için görücü de aşk olmaz. ben kendim tanımak ve tanışmak isterdim kendim bulmak isterdim. ama yine fark etmez anlaşırsak neden olmasın
Zaten öyle olacak benim kaderim bu aşık olarak değil görücü usulü evleneceğim o kız da tanıdık biri olacak birbirimizi seveceğiz bitti gitti
Aslında görücü usulü artık eski dönemlerden kalan anlamıyla değil de sadece ailelerin tanıştırması anlamına geliyor bence ki bunda da bir sakınca görmüyorum denemeden bilemezsin
Ailemin ya da arkadaşlarımın aşk hayatıma karışıp bana birilerini bulmalarına tahammül edebileceğimi zannetmiyorum. Belki de 35ten sonra şans veririm
Yani bilemedim kendim bulayım aşık olayım evleneyim bu tercihim olur..
Şans veren illa ki vardır mutlu olan da. Ama benden uzak olsun.
Aşık olunmamışsa hiç daha güzel olurdu herhalde ama neden olmasın ki olabilirdi
Olmaz olmaz demeyelim. Şimdi çıkar bir kız karşımıza nefesimiz kesilir olmaz dersek ayıp olur
Görücü usulü istemiyorum ben ya.
basit bir aşk hikayesi diye hafife alıp şans vermek için çekincelerim vardır
Olabilir iyi anlaşırsak neden olmasın.
Olabilir neden olmasın
Veririm tabi, bu gidişle mutlak sonum
Kötü birine denk gelmek istemem.
Aşka küsersem ozmn şans veririm
Şans veririm ama muhtemelen Ona da yol veririm
İstemezdim
Verme hayır
Olabilir, uyuşursak.
Hayır