Önce dost nasıl olmalı bunu bildikten sonra söylenen yerini kendiliğinden bulur diye düşünüyorum.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki yoktur Dost dediğin, sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli. Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı, dost dediğin fanatik olmalı, bütün dünya seni üzdüğünde bile sana moral vermeli, güzel haberler aldığında seninle dans etmeli ve ağladığında seninle ağlamalı, ama hepsinden daha çok, dost matematiksel olmalı! Sevinci çarpmalı, Üzüntüyü bölmeli, Geçmişi çıkartmalı, Yarını toplamalı... Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı
bazen arkadaşın kalın kafalıysa ve göre göre uçuruma gidecek kadar malsa en güzel ve kesin yol o acı sözü suratına çarpmaktır :D ama bu ekstrem durumlar için geçerli her daim yapılmaması önerilir :D
@TırOl Tabi ki kibar konuşmak önemlidir Aksi takdirde tartışma bile çıkabilir. Verdiğin örneğe bakacak olursak evet dediğin gibi olmalı ama bahsettiğimiz acı karşımızdakinin duyunca yıkılacağı bir haber ise örneğin, hiç lafı uzatmaya, çevirip dolandırmaya gerek yok. Olduğu gibi anlatıp destek olacaksın. Ben bunu düşünerek öyle yazdım.
Kralın gördüğü rüyayi yorumlayan ruya tabircileri hikayesi vardi. Biliyormusun bilmiyorum. Iki tabircide ayni seyi soyluyordu ama soyleme sekilleri farkliydi. Bu sebeple kral birini zindana attirirken digerine iki kese altın veriyordu. Bu hikaye tam olarak soyledigim duruma ornek :(
En İyi Cevaplar