bu çok yanlış anlaşılıyor. Aşık oldum sürekli onu düşünüyorum oda beni düşünüyor oda beni seviyor şeklinde... Hayır bu doğru bir düşünce değil. Normal seviyorsa düşünür sevmiyorsa düşünmez. Peki bu cümlenin doğruluk payı nerde yaşadığım bir örnekle açıklıyım. Lisede üst sınıfta normalde tanışmadığım bir erkek öğrenci vardı. Arada görüyorum ama hiç konuşmamıştık. Bazen durduk yere aklıma geliyordu. Kısa süreliğine düşünüyordum. Sonra öğrendimki benimle tanışmak istiyormuş, baya araştırmış, arkadaşlarına adımı sormuş, internetten hesaplarımı bulmaya çalışmış vs... Bu arada demekki çok düşünüp bulmaya çalıştığından benimde arada aklıma geliyordu. Bu duruma bir örnek. Ancak siz gidipte birine aşık olursanız o sizi seviyorsa düşünürç. Sevmiyorsa siz saatlerce düşünerek arada bir aklına gelmesini belki sağlayabilirsiniz ama bundan fazlası olmaz. Umaırm farkı anlatabilmişimdir.
Bu konuyu şöyle açıklık getireyim şimdi iki insanın arasında belirli bir frekansta dalgalar gidip gelir bunu zamanında bilim adamları çeşitli deneylerde kullanarak siyasiler üzerinde silah olarak ciddi bir şekilde kullandılar aynı şeyi bugün insanlarda sevgililer yoluyla kullanılabileceğini ön görüyorlar ve deniyorlar saçma bulabilirsin ama bu bir tarafın bu frekansları büyük bir dikkatle artırar diğer tarafı etkilemesiyle oluşuyor yani burada insan hisleri devreye giriyor ancak çoğu insan bu konularda bilgisiz ve tecrübe sahibi olmadığı gibi yeteneğede sahip olmadığı için sevdiği kişinin aynı anda düşünebileceği sanıyor Yani iki tarafın aynı anda frekans yükseltebilmesi için üstün bir düşünce dikkat ortamı yoğunlaşma gerekir
Ben bunu geçen sene "Rihannayı aklımdan çıkaramıyorum çok seviyorum şimdi oda beni mi düşünüyor? " diyerek çürütmüştüm ama senin için bidaha çürütürüm bişi değil
Platonikler nasi oluyo o zaman demis altta biri. Eger karsidaki bizim onu sevdigimizden haberi yoksa aklina gelmemiz bieaz dusuk ama biliyorsa bu cocukta beni cok seviyodu acaba simdi napiyor gibi dusunebilir daha mantikli bu
En İyi Cevaplar