evet labirent; doğarsın labirentin içinde bulursun kendini, biraz büyürsün labirente adım atarsın, sonra tek kalırsın tek başına doğru yolu bulmaya çalışırsın, doğru yolu bulmaya çalışırken yanlışlar yaptığını yanlış yolda ilerlediğini göürürsün, üşenirsin, sıkılırsın, sabırsızsındır, yanlış yolda biraz dinlenirsin, sonra tekrar yola koyulursun, yıllar geçer hala doğruyu ararsın, bazen önüne iki yol çıkar tercih senindir senin seçmen gerekir kararsızsındır ama mecbur bir yol seçmen gerekir seçersin birini aslında doğruyu seçmişsindir o doğru yol uzun mesafelidir seni sıkar bunaltır yorar bu kadar yürüyemem der üşenirsin, sonra geri dönersin diğer yolu seçersin, yolun sonuna geldiğinde aklın başına gelir, yine geri dönersin diğer yola pişmanlıkla.. ama bu sefer diğer doğru yolda engel vardır o engelleri aşarak doğruya gitmen gerekir sabırlıysan aşarsın engelleri geçer gidersin değilsen kısılıp kalmışsındır labirentin içinde kafayı yiyecekmiş gibi olursun ama yine yıllar ömründen parçalar alır sonra devam edersin yılların vermiş olduğu zarar ile.. ilerlersin bu sefer hiçbir şey umrunda değildir engel fırtına yağmur çamur dinlemezsin alır başını gidersin duvarlara çarpa çarpa ve en sonunda... bulursun doğru çıkışı.. erken bulman gereken bu doğru yolu geçte olsa bulursun.. önemli olan sonunda doğru yolu bulmandır ya zaten.. geç olsun güç olmasın der geçiyorum ve burada bitiriyorum...
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Labirent gibi değil de Konsol oyunu gibi bence Biz yönetiyoruz canımız yanıyor ve başa dönüyor bazı şeyler
Labirent içinden çıkılamama durumu olan bişey, ama sonunda bekleyenden kaçamayız, bu görseldeki çelişki bence bu, aslında düşüncem şu ki bazı olacakları muhakkak yaşayacağız, tabi küçük çatallı yollara girip çıkcağız tercihlerimiz olcak seçimler yapacağız, fakat ana yol pek de değişmeyez bence.
En İyi Cevaplar