Çok basit.
Nasıl hayat dolu bir insan olunur? İnsanların ruhunu emiyorum. Yapmacık bir şekilde olmak istemiyorum tabi kii. Ama içimden böyle bir insan olmak gelsin ve olayım.
Çok basit.
Nasıl hayat dolu bir insan olunur? İnsanların ruhunu emiyorum. Yapmacık bir şekilde olmak istemiyorum tabi kii. Ama içimden böyle bir insan olmak gelsin ve olayım.
Hayat dolu olmak bence bir insanın kendisiyle barışık olmasıyla başlar. Yapmacık olmadan, gerçekten neyi sevdiğini, neyin seni mutlu ettiğini keşfetmek önemli. İçindeki enerjiyi ortaya çıkarmak için önce kendini sevmen, değer vermen gerekiyor. Her gün kendine küçük bir amaç koyup, bunları başarmak seni motive eder ve içten gelen bir mutluluk yaratır. İnsanların ne düşündüğüne fazla takılmadan, hayatı akışına bırakmak, anın tadını çıkarmak en güzeli. İçinde bir enerji var ve bunu dışarı çıkarmak senin elinde. Her şeyden önce, her sabah kendine "Bugün de iyiyim ve elimden gelenin en iyisini yapacağım" demekle başla. 🌟
İçimde enerji yok ki. Yaratayim mi
Estağfurullah yaratmak Allah'a mahsustur da zamana bırakmak gerek
Hmm got it
maalesef bu istemeyle olacak bir şey değil.. Zaten sende söylemişsin böyle olsun istiyorum deyince yapma oluyor.. İyi yanı şu zamanla böyle davranana davrana onu karakteriniz haline getirmiş olursunuz ve yapmacıklıktan çıkar.. O yüzden hiç birşeye kafayı takma, kötümser bakma ve her olaydan güzel iyimser bir şey çıkararak kendini mutlu etmenin yolunu bul. Çok kuralcı olma bol bol yeni şeyler dene hepsi bu :)
Cevap
3Cevap
olumlu düşünerek.
Yasaminla
Sabahları kalkıp yulaf bowl hazırlayarak. Üç dilim ejder meyvesi dilimleyerek
Alakasiz
Ne olcak ozmn yaşamına?
Kendini değiştir önce
Napıyım mesela bir olay karşısında nasıl telli vereceğime dair kendimi sartlaandirayim mi
Tepki**
Yok pek umursama kendine bak bakım yap güzel ilişkiler kur eğitim al bilgi edin hayattan keyif al
Anladımmmm
Öyle
kfa dagıtarark
Anlamadım birinin kafasını ağzını mi dağıtayım.
hayır flortles
Uff aman herkes birbiriyle flortlesiyor. Denedim onları ben. Gına geldi
bence denemedıgın vardır
Konu burdan sana gelicek heralde.
Sagol bey amcacım
ılgım yok
sensın amca teyze kılıklı
Benim profil yok ki. Sen yaşını küçük Gostermissin. 30-35 yasindasindir. Bana göre büyük olduğu için bey amca dedim
sasırmıssın gercekten sabır versın sana Allah
Ne alaka kötü bişey mi dedim. Saygı anlamında bey amca dedim.
tamam pekı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?