+1 yılBen dolmuş bindim benim yaşlarım da 24 25 yani o yaşlarda kız önünde duruyordu kalabalık oldu dolmuş neyse dirsegim deydi sonra ben geri çekildim döndü baktı rahatsız oldu demek ki doye sonra bu kendi yaslanmaya başladı bana sürünmeye başladı döndü tekrar güldü benin şeyim sertlesti altında tayt vardı kızın hisseder her halde yani hissetmemesi imkiansiz sonra oynatmaya başladı dolmuşun basamak kismina bir ayağını koydu öyle sürtünme yaptı falan bende yaptım tabi sonra indim ben bir baktım ortalık göl onun ki nasildir kim bilir ama fiziği süper di
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani olduğu oldu sen zaten biliyorsunda uzun uzun konuştuk burda anlatmaya gerek yok daha davşan :)
11 Yorumla- +1 yıl
tamam <3
+1 yıltoplu taşıma da değilde asansörde oldu çantamı kafasına vurmuştum bağırarak
82 Yorumla- +1 yıl
iyi yapmışsın
- +1 yıl
😀😀
+1 yılağzını burnunu kırardım. Net.
213 Yorumla- +1 yıl
söyleyince adam yapmadı derse nasıl kanıtlayacaksın, adam inkar eder diye sesimi çıkaramamıştım
- +1 yıl
o bu lafı edene kadar o otobüstekilerden illaki müdahale eden olacaktır. olmasa bile kendini korumayı bilmelisin. Hic bir zaman bir kadın taciz edildigi için haksiz duruma düşmez. inkar edecek bir şey de yok durduk yere tanımadığın bir adama neden beni taciz etme dersinki.
- +1 yıl
ve ne olursa olsun sessiz kalmayın korkmayın
- +1 yıl
tam tersi
- +1 yıl
bazen yanlış anlaşılabiliyo otobüs ileri geri hareket ediyo mesela inkar edebilir
- +1 yıl
ya kızım ağzını burnunu kırardım diyosun da ya adamın yanlış yere günahını alırsan hiç bunu düşündün mü
- +1 yıl
iste bu yüzden bu insanlar barinabiliyo taciz edilip edilmediğinden emin olamiyorsan iyi düşün derim
- +1 yıl
sorunu düzgün sorsaydin o zaman. ben tacize karşı vereceğim tepkiyi söyledim ya suysa ya buysaya değil.
- +1 yıl
evet o da var tabii. ama benimki bildiğin tacizdi. elle vs değildi aynı adam her seferinde yanıma gelip rahatsız ediyodu ama dokunarak vs değil her seferinde beni gözleriyle yedi sürekli yanıma geldi oturdu ben nereye gidiyorsam oraya gitti en son numarasını verdi. bu adam bu hareketleri bana 3 yıl boyunca sürekli yaptı telinin ekranından çok güzelsin çok tatlısın ben şu şu numaramı kaydet yazdı bacaklarım titreye titreye adamın numarasını telime yazdım adamın adına ulaştım faceden arattım adam evli çıktı ya yazıklar olsun dedim, en son da güvendiğim bir abime söyledim o numarayı aradı adama ayarı verdi adam artık yanıma yaklaşamıyo
- +1 yıl
ben de sana ses çıkarmamak için gerekli nedenleri söyledim, gerçi yine söylenmesinden yanayım ama yapamadım işte
- +1 yıl
senin adına çok üzüldüm. insan demeye bile dilim varmadı o adama (!). Allah kimseye yasatmasin
- +1 yıl
sonunda çözüldü ya kurtuldum :)
- +1 yıl
ağzını burnunu kırarız hocam, kafasını gözünü şişiriz :) recep ivedikten :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılTakim elbiseli bir adam kitap okur gibi yaparak cinsel organimi ellemeye yeltendi metroyu durdurdum 😂
Saci gokkusagi gibi olan marjinal bir kiz bos otobuste onume yapisti hareket edersem gorecekler zannedip durdum 😂
30 lu yaslar da bir kadin koseye kistirdi.😂
Yanimdaki kiz kafasini omzuma koydu hastamiydi bilmiyorum onun gunahini almiyim.😂40 Yorumla
+1 yılSürekli yolcu bindiği için otobüsün arka bölümüne doğru ilerliyorduk, artık içerisi tıklım tıklım olmuştu. Herkes ister istemez birine temas etmek zorunda kalmıştı, bu durumu fırsat bilen kızlar etrafımı sardı ve o acı hadise gerçekleşti. Evet, tacize uğradım. :😞
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtobüs hinca hinc doluydu. Arkamdaki cocuk yaslandi rsmen cus be az geri dur diye bağırdım. Bu da yer yok ya falan filan geveledi. Ama yaslaniyor bilerek yani dolu otobuste gttim ama kimse arkama gecip boyle yapmadi. Artik ilerle ilerle dayanamadim arkama dönüp agzina micarim senin yeter be dedim çantami indirdim yüzüne. Indi
42 Yorumla- +1 yıl
hangi filmde izledin ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Mühendis3536 yok doğru gerçekten. Ama filmde izleseydim keske.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç kimseyi taciz etmedim bugüne kadar ama nişanlıyken İstanbul sakarya şehirlerarası otobüste yanımda oturan bayan hiç rahat durmuyor kaşınıyor, sıcaklıyorum bahanesiyle habire biyerlerini bana sürttürüyordu. en sonunda dayanamayıp (benden büyüktü) abla bir rahat dur yaaw demiştim. Utancına yol bitene kadar put gibi oturmuştu.
Yırtık biri olsa onu o akşam yatağa kesin atardı.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDişiaslan yazdıklarımıza cevap vermiyon, beğenmede beğenmiyon, habire güncelleme yapıp da bildirim gönderttirme daa.
+1 yılArtık erkekler bile tacize uğrayabiliyor.
İlk başlarda toplu taşıma araçlarında bazı kızların kalçalarını sürterek geçmelerini ya da yolda giderken sürekli dokundurmalarını dalgınlıkla ve istemeden olduğunu düşünürdüm ama bu sitede bazı itiraflar gördükten sonra fikrim değişti. :D10 YorumlaEvet başıma geldi. Yolda seks yapmak ister misin diye sorana kadar saçma sapan şeyler oldu. Eminim şu anda hepsi artık bunu düşünmeye bile yeltenmiyordur. Yaparken kendilerini üstün sanıp, hakettiğini yaptığımda acizlikten ölmelerini seviyorum ya.
10 Yorumla
+1 yılTeyzenin biri töbe töbe
İnsan o kadar da rahat olmamalı
Kadından soğudum yeminle12 Yorumla- +1 yıl
ne olmuştu ki
- +1 yıl
Boşver insan tüksinir
Önce şunu soyleyeyim. Hep erkekler taciz ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hemcinslerinizde az degiller.2-3 defa taciz edilmisliğim var. Birtanesi tam 20 dk boyunca. Eve gidene kadar karın ağrısından duramadım. İç camasırımı degistirmek zorunda kaldım. Yaptıklarını söylemicem:)
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptı çok merak ettim acaba 😣😣😣😣😣 bu canavarlığı anca erkekler yapıyor !!!
İnsanlarla aramda en az 15cm boşluk kalır. Onun ötesine geçmem asla.
17 Yorumla- +1 yıl
gel bizim hatta gel aranda en fazla 1 2 cm olur :D
- +1 yıl
Farketmez. Yanaştırmam. Yanlışlıkla değsem kızın birine bir bağırsa adımız sapığa çıkar mazallah. O yüzden otobüslerde çok dikkat ederim mesafeye.
Sizin orası desene böyle... 😃
https://m.youtube.com/watch?v=sj2DwKM66yk - +1 yıl
çok sıkışık ya bizim bura :/
- +1 yıl
ifşa olmak istemiyorum :D
- +1 yıl
olmaz dedim
+1 yılbunu yapanları dışlamak lazım. fakat bundan her iki tarafın da zevk aldığı durumlar oluyormuş.. bunu hoş karşılamayan insanlara saygılı olun
10 YorumlaEdilmedim ama belli fark etmemiste olabilirim fark etseydim baya yargara cikardj
20 Yorumlabeni henuz taciz etmedi bir bayan toplu tasima araçlarında 😂
10 Yorumlageçmiş olsun zor bir durum.. güzel bayan görünce bian bakmak başla böyle bir halt yemek başka..
10 Yorumlaerkek olmama ragmen topun biri taciz etti öndeki organim cok hosuna gitti heralde surtup durdu elini kan ter icinde kaldim diger duraga kadar kapi acilir acilmaz arkamdaki adami one itip kurtuldum artik onlar ne yapti bilemem 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu olan kadın bilerek kalçasını bana yaslamıştı ben bir şey yapmadım hiç unutmam vicdan azabı duydum o anlık hoşuma gitti yalan değil iri de kalçalıydı yaşlıda değildi ama eve gidince kalbim falan bir tuhaf olmuştum
10 YorumlaMetro dayım bir yabancı kız ama iyiydi ya beğendim yani 😊 memeleri bilerek bana dikti baktı güldü tabi kalabalık o yüzden karışamadim😂😂
30 Yorumlasu görsel bile sinirlendirdi beni
ben susmaz agzina tükürürdüm kesin. :/10 Yorumlabir keresinde 500 t ye bindim erkek halimle 4 defa dayadılar
toplu taşıma sayılmaz ama otostp çektim handjob yapmaya zorlandım00 Yorumla
+1 yılbana sürtünen insanlar oluyor. iyi niyetliyim. şimdiye dek hiç taciz edilene rastlamadım. rastlarsam eden için fena olur.
00 Yorumla
+1 yılDolmusta oyle seyler izledim ki hala zorunda olmadikca dolmusa binmem
11 Yorumla
+1 yılHiç taciz edilmedim çünkü hiç kuyruk sallamadım. 🌺
31 Yorumla- +1 yıl
ufak bir ayrıntı resimdeki sensen kuyrunu sallamaya değmez 7 8 kilometreden bile ilgi çekici bir bakış alabilirsin fizik hatların vücut hatların çok güzelsin şüphesiiz tartışılmaz edilmemenin sebebi cin gibi bakışlarınla aklı başında erkek o kafayla zaten yaklaşmaz sana akıllısın çünki bu tarz kanı bozuklara denk gelmediğinede sevindim açıkçası ha bu şerefsizler yüzünden genel olarak erkekler etkileniyor yorumlanıyor benim se kızdıgım konu bu tm herkes aynı değil kabul ediyorum bulmasıda zor ama baktıkça kızın yanında oturanda çakal bunu gören çok erkek var ve biz aksine size yakıştırmıyoruz çünkü o adamın sonunda yapacaı hareketi göz kaymasıyla anlıyabiliyoruz niyetini umarım hayatında doğru insanlar olur ve umarım güzellliğini korursun
eskiden arabam yokken çok uzun süre otobüse minübüse bindim ve çok yaşadım bu olayları
10 YorumlaGündem konusunda 337 cevap paylaştı. Evet Çok Kötüydü, o anı hatırlamak bile istemiyorum, kız resmen benden faydalandı :(
04 Yorumla- +1 yıl
sen faydalanmadın sanki
- +1 yıl
peki
Kız minik etek gıyerse ve içerisi doluysa benim önüme geçerse ben değil benimki onu rıhatsız eder ve ben etmem diyen erkek varsa o erkek değildir tahrik olmayan erkek yok
23 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyon ben bir kere kısa etek giymiştim bu olay bir kaç sene önce oldu bu arada Neyse otobüs bayağı doluydu işte sonra bir teyze geldi kulağıma dediki "kızım bu eteği giymeseydin keşke bir kaç it sana bakıyor dedi". Bende bı baktım 3 tane erkek gerçekten bana gülerek tependen aşağı doğru bakıyorlardı bana ben çok korkmuştum bu arada ben o zaman henüz 19 yaşındaydım onlar da zannedersem 20-23 yaş arasında gibiydiler neyse bende teyzeye " uyardığın için sağol Teyze bir daha dikkat edicem diyip" hemen indim otobüsten neyse yolda giderken onları gördüm yine hızlı yürümeye çalışırken ayağımı burkmuşum sonra bir tanesi beni köşeye sıkıştırdı diğer 2'si de ona kızı tut falan diye komut veriyorlardı ben imdat diye bağırınca da ağzımı kapattılar diğeri gülüyordu pis pis sonra öbürü dediki sırıtarak şu eteği biraz kısaltalım Bence dedi sonra bıçak gösterdi bana bende diğerinin elini ağzımdan zorla çekip bağırınca otobüsteki teyze yetişti onlara bu bağırdı sonra onlar kaçıp gittiler
- +1 yıl
Sonra işte Teyze geldi beni kurtardı bende tabi ağlıyorum neyse sonrasını boşver
Teyza aslında o durakta inmicekti teyzenin dediğine göre ben otobüsten indikten sonra bunların içerisinden bir tanesi değerlerine dediki " şu mini etekli kız işimizi görür dedi hadi onu takip ederim falan demiş SONRA beninm indiğim durakta 5 Saniye sonra indiler onlarda sonra teyzede hemen indi tabi bunların bana kötü bir şey yapabilecek olmalarından korktuğu için oda indi durakta Neyse işte sonra onları takip etmiş ama sağolsun teyze hiç gelmeseydi çok kötü şeyler olabilirdi ben İstanbul Bağcılar'da oturuyorum İstanbul'a Antalya'dan geldim doğrusunu söylemek gerekirse orda hiç böyle şeyler olmuyordu ben İstanbul'u güzel sanıyordum ama insanları canavar gibi valla hiç güzel değil
Ben bu olaydan sonra bırak etekle çıkmayı pantolonla bile çıkamam İstanbul'u güzel sanmakla çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım ayrıca polise de gidemedim teyze her ne kadar ısrar etse de polise gidersem beni bulup öldürürler - +1 yıl
Polise gidersem beni bulup öldürürler ya da kötü bir şey yaparlar düşüncesiyle polise gitmekten çok korktum hani dizide öyle oluyor ya polise gidersem daha kötüsünü yaparız diye tehdit ederler ya ondan işte bende polise gitmekten korktum bu olaydan sonra hiç dışarıya çıkamadım zaten sadece dışarıya camdan baktım. Olaydan 1 hafta sonra ise yine camdan bakarken onların üçünü gördüm benim oturduğum apartmana bakıyorlardı ama beni görmediler çok şükür onları gördüğüm an çok korkmuştum mutfağa gidip elime bıçak aldım bir kaç saniye bekledikten sonra gittim camdan yine baktım bu sefer yoklardı gitmişlerdi sanarım, acaba Benim evimi onlara hangi it söyledi ama burası Bağcılar onlar sorarak bulmuşlardır ya da takip etmişlerdir neyse ki bidaha beni sıkıştırdıkları sokaktan geçemedim çünkü orası çok ıssız çünkü bir Bağcılar sokağı olaydan 1-2 ay sonra artık dışarıya çıkabiliyordum kendimi az da olsa güvende hissediyordum çünkü çantamda daha önce hiç taşımadığım şeyler taşıyordum BİBER GAZI VE BIÇAK
Gizli Üye(36-45)+1 yılG... tünün yanaklarını tam
benim g... tümün ortasına koyup cevimdeki cüzdanı hissedip kalçasını basıp çeken birsürü bayan çıjtı karşıma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkışık olunca ben bile huylanıyorum sıkıntılı durum
10 Yorumla- Gündem konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBen bayan tarafından edildim popoma dokunup durdu altımda da eşofman vardı.
00 Yorumla - Gündem konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki birkaç kere sürttürdüler belki de bana öyle geldi bilmiyorum 😃
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet edıldım ben kacıyorum kadın yaslıyor bana kıcını :( cok utandım
00 Yorumla Evet birkaç kez oldu.
21 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna hitti mi
Allah'a şükür başıma öyle bir şey gelmedi
20 Yorumla
+1 yılAllahtan öyle bir tacize ugramadim
10 Yorumla
+1 yılOlmadi cok sukur. Iki tane yapistiririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlı bir çocuk arkamdan yaslanmıştı hoşuma gitti seviştik :)
00 Yorumla
+1 yılHic basima gelmedi cok sukur
10 YorumlaBen bile taciz edildim
10 Yorumla
+1 yılEvet yasamayanda yoktur
00 Yorumla
+1 yılOrda bişi yapamam
41 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen edildim çok, tepki vermedim hiç
53 Yorumla- Gündem konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızın biri biraz daha zorlasa üstüme çıkabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılEdildim
11 Yorumla
+1 yılHiç edilmedim
10 Yorumla
+1 yıl2 kez başıma geldi cama yapıştım oda bana
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç edilmedim bilmiyorum nasıl tepki verirdim
00 Yorumla
+1 yılevt bir çok kere geldi başıma
24 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır edilmedim, sürekli güvenli duruyorum
00 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuştu.
10 Yorumla linc ederler
10 Yorumla
+1 yıledilmedim çok şükür
20 YorumlaTta kullanmıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
o ne demek
- +1 yıl
hıı anladım
+1 yılsürekli başıma geliyor
21 YorumlaYok olmadi
10 Yorumla