Düğünler heyecan ve mutluluktan ziyade stres sebebi gelin ve damat için. Nikah masasına gitmeden önceki son an da gerginliğin doruk noktada olduğu an. Her şey hazırken ve düğününüze az bir zaman kalmışken bir sebepten kavga etseydiniz, düğün anı hiçbir şey olmamış gibi devam eder miydiniz? Yoksa erteleme kararı mı alırdınız?
Düğün günü kavga etseydiniz yine de "evet" der miydiniz?
Aklınız varsa ufaktanda şiddet eğilimi görüyosanız o insandan kaçın. Benim eşim sürekli kardeşini döverdi. Bana birşry yapmazdı nişanlıyken bir kere kavga ettik bana tokat attı. O. zaman kararımı vermiştim bırakıcaktım onu. Ama çok yalvardı yakardı affettim bende evlendik daha 3. ayda bana vurdu dövdü beni. Küstüm konusmadım aileme anlatıp ayrılmayı düşündüm sonra hamile olduğumu. öğrendim yine sustum. Hamileyken yine tokat lar yedim. Şimdi. bir buçuk senelik evliyim hala arada bir şiddet gösteriyor. Normalde çok iyi anlaşan bir çiftiz ama sinir hastası. Birşeye sinirlendimi ya birşeyi kırıp rahatlayacak ya da vurucak. ailemle konustum sen kendin gittin sen hata yapmasan o şiddet göstermez deyip istemediler boşanmamı. Şimdi hala buradayım. Hep Korkuyorum heran sinirlenicek die. O yüzden o kadar pişmanım ki evlendiğime. O yüzden diyorum kesinlikle bayanlar eşinizde böyle bir sinirlilik görüyor iseniz yol yakınken dönün :/ :/
Tabii ki evet derim, önemli olan tartışmak değil o tartışmaların üstesinden gelebilmek. Zaten evlenme kararı aldığım birini seviyorumdur, kavga bir bahane olamaz
Yani derdim akıllı bir insanda evet der sen buzaman kadar tanımışsınki onu evleniyosun onla düğün ortamı gergin ortam heyecenlı sıkıntılı ben heyecanına verir ses yapmam şahsen
Hangi sebepten dolayı kavga ettiğimiz çok önemli. Eğer düğün telaşından kaynaklanan ufak tefek bir şeyse sorun etmem. Fakat son dakikada büyük bir şey öğrendiysem/olduysa o zaman ertelerim hatta belki vazgeçerim.
Durum o raddeye gelmiş. Düğünümüz yahu. Niye evet demeyim. Benim canımı hic bir Allahin kulu sikamaz. Eger mustakbel esimlede tartistiysak onu operek susturmayida biliriz evelAllah
zaten dugun yaklastikca arada cok gerginlik oluyo boyle seyler olur cok ciddi bisey olmadigi surece suratimi asmam hicbisey olmamis gibi devam eder en mutlu gunumun tadini cikartirdim😂
Eğer beni dehşete düşürecek kadar ciddi bir kavga olmadıysa bişey olmamıl gibi davranırım. Ama zaten genelde aileler kavga ediyor gelin damat kavgası ben görmedim daha
Evet derdm çnkü ben evlencegim aşık oldugum adamla nikaha girmişm bir kavga yüzündn hayır diyemem alttan alırm ayrıca evlilk sabır işi her evlenende bir tatszlık çkmıştır muhakkak
Kavga'nın nedenlerine bağlı, mesela ben den, büyük bir sır sakladığını itiraf ettiğin de, aileler arası javga çıktığın da, veya eski sevgilisi çıka gelip ortalığı rezil ettiğin de hayır derim
Dugune kadar sorunu halletmeye çalışırım olmazsa olay buyuk degilse evet derim. Evlilik asamsina kadr geldiğimize gore seviyoruz yani olmek var donmek yok
En İyi Cevaplar