evet oldum dört ayrı dosyam var 1 trafik davası adam bana vurdu tahli yoldan gelip sonra özür diledi şikayetçi olamyalım sigortalar halaleder dedi bende olur amaca olabilir kazadır bu dedim bir ay sonra adam benden davacı olmuş 3 de yalancı şahit bulmuş 2 dava çarşıda birkadına giyiminden dolayı laf söyleyen şerefsiize hattini bildrdim diye ağır cezada yargılanıyorum 3 kapkaça uğradım fakat cep telimi arka cebimden çekerken yakaldım adamın 3 kaburgası kırık burnu kırık olduğu ve olay vuku bulmadığı için benim hakkımda darp ve orantısız güç kullanmaktan dava açıldı adam beni soymadığı için suçsuzmuş 4 dosyada üst kat komşumuz olacak şerefsiz gürültü yapmış babam uyarıya çıkmış yukarıya o komşu olacak şerefsiz 77 yaşındaki babamı dövdüğüğü için kendisi 28 yaşında ben bunun haberini öğrenince adamı komaya soktuğum için yargılanıyorum
15 gün önceki mahkemede kapkaç olayı olan mahkeme de karar verildi 6 yıl üst limitten ceza verdi 1,5 yıl yatarı çıkıyor istiraz ettik üst mahkemeye bozulacağını tahmin ediyoruz hakim sordu son söylücen birşey var mı diye bende üstünzde yazan yazı varya adalet mülkün temedlidir yazıyorya dedim hakimde ee dedi bende ona inanmıyorum dedim diye cezayı yükseltti
neden bırakmak istiyorsunuzki ayrıca dosyalarımı söyledim size mahkemde adalet mülkün temelidr sözüne inanmıyorum dedim diye insan ceza alırmı merak ediyorum lütfen cvp verirmisniz
Çünkü mesleğini kötüye kullanan avukatlar ve savcılar var.. evet mahkemeye güvenmemek daha da doğrusu güvenmediğini sözlü olarak arz etmek bir saygısızlık olarak niteleniyor...
Teşekkür ederim. İşçi ile işveren maddi acıdan tazminat konusunda anlaştı ve dava düştü. Tabi bu iş kazalarını eskiden iş mahkemelerinde görülürdü artık ceza mahkemeleri görüyor.. burda insanın canını sıkan şey şu: Makhmeye girdim ben cıkmadan önce bir dava sürüyor.. sanık duran adam eniştesini yaralamış halasını gasp etmiş vs.. O bitti ben cıktım aynı yere.. İnsan o an düşünüyor.. Ben mühendisim. İşim üretim yapmak memlekete deger katmak ama yargılandıgım yere bak.. Ceza mahkemesi ve taksirli adam yaralamaktan yargılanıyorum.. düşünüyorum ben bunun için mi okudum? sorular sorular. Kusura bakma zevzevklik yaptım..
Estağfurullah rica ederim. Maalesef çok haklısın bu ülkede adalet mekanizmasıda dahil olmak üzere hiç bir kurum düzgün işlemiyor. Revize edilmesi gerekli
2 kere oldum birincisinde birisinin burnunu kırdım ikincisi de yine birinin burnunu kırdım birincisi de askere gitdim diye mahkeme düştü ikincisin De para ödedim yirtdim
silahla yolumu kesmıstı. benımle olan dava oyle sonuclandı. ruhsatsız sılah tasıdıgı ıcın kendı kamu davası vardı o ne oldu bılmıyorum. o gunden sonra bı daha görmedım.
yok artık :D oyle bışe mı varmış ^_^ ılk defa duydum yanlış anlamazsan arkadaş olabılır mıyız acaba ^_^ ks den ve başka soruların var mı akıt gelsın :D haha
bişey soracam @Adaletfetısı , sen savcılık, hakimlik, avukatlık müesseselerinin adaleti hakkıyla yerine getirdiklerini düşünüyor musun? ben türk sistemine bu yapının uymadığını düşünüyorum.. eskiden bir tek kadı varmış, 3 görevi de layıkıyla yerine getiriyormuş.. şimdi 3'e bölünmüş ve adalet sıfır
En İyi Cevaplar