Türk erkeği türk kadınını sevmediginden ve uçkuruna duskun oldugundan azeri bir erkekle evlenmek istemisimdir hep çalısmaya bakuye gidicem de ordan biriylede iliski kurmak cok istiyorum:) Sadece tanıyanlar varsa onları anlatabilir mi:)
Cevabın nedir?
Kızım Azerbaycan'daki erkekler de Türkiye'deki erkekler gibi aynı özelliklere sahip kültür aynı kültür dil aynı dil iki tarafın erkeği de kendisiyle birlikte olmayan Türk kızına kezban deme eğilimindeler :D Tek bir fark var Azerbaycan erkekler bizim Türkiyemiz' deki erkeklerden bir tık daha şanslı. Bizimkiler Rusla yatmak için yaz mevsimini beklerken onlar 4 mevsim yatabiliyorlar. Beğenilme konusunda bir şey diyemeyeceğim. Türk erkeğinden erkeğine kadından kadına yani zevkten zevke değişir. Ben şivelerini sevdiğimden ötürü Azerbaycan Türklerini ve Kıbrıs Türklerinin şivelerini pek severim. Evleneceğim zamanda ATATÜRKÇÜ TÜRKLÜK BİLİNCİ yerinde olan bir TÜRK ERKEĞİ ile evlenmek isterim.
1211 Yorumla- +1 yıl
Ulan eski hesabım yoda olmuş heyt be ulan bu benim ilk hesabımdı gözümde canlanır koskoca mazi :D :D :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yaniyorum3131 Aynen öyle kardeşim. lakin azeri deme kendine. Yani biz Azerbaycan Türkleri sovyet etkisinde kaldık lakin bilincimiz daha yerinde gördüğüm kadarıyla. Siz Türkiye vatandaşısınız Türküsünüz azeri değil :)
- 24 gü
Sən nəsə düzgün danışmırsane,, azərbaycanlı kişiləri sən haradan tanıyırsan ki? Sənin qarşına dümsüyen biri çıxıb deyə bu o demək deyilki hamsı elədir
- 24 gü
@Azerbaijan96 gardaş bu gic dıllığa ne anlatsan başa düşmez salla getsin
- 23 gü
@Yaniyorum3131 Bunlar başa düşmüre qardaş , elə şeylər yazırlar ki, guya ki biz daş dövründən çıxıb gəlmişik, bunlar bizim haqqımızda heçnə bilmir, bildikləri də oradan buradan yalandan qurama eçitdikləridi.
- 23 gü
@Azerbaijan96 bu kimin gic toyuklar kendilerini dürüst zannedir ama dalda ne poh yediklerini tabi kimse görmür bilmir, ama gardaş bu bir gerçekti yani dünya geneli kadınlar hep orasını burasını acır her tür pohu yeyirler, o yüzden öbür terefte erkeklerden çoh dıllıklarına bastıklarım olacak, o yüzden doktor deyir öz hallerine bırak öbür terefte işleri görülecek
- 23 gü
@Yaniyorum3131 İçlərində yaxşıları da var qardaş, tanıdığım gördüklərimin çoxu əsasən oğlanları yüngül xasiyyət okurlar bakıda yataqxanada qalanda yan otaqda onlar da qalırdı, çox şey gördüme onlardan iyrəndim
- 23 gü
@Azerbaijan96 men demiremki hepsi aynıdı tabi yaxşılarıda var ama denk gelmek önemli, niye denk gelmirih Allah tarafından bu şekilde sınanırık belki yani denk gelmemeside Allah'tan, seni anlıyıram gardaş iyrenç şey her yerde var önemli olan o iyrençliye alet olmamak
- 23 gü
@Yaniyorum3131 düz deyirsən gözəl qardaş, prosta bəzi dalbayovların rəyin oxuyuram guya ki, biz eləyik beləyik, özlərindən xəbərləri yoxdu )
En İyi Cevaplar
Bilmiyorum ordaki erkekler nasil ama burdakilerinde iyiside var kotusude.
Insallah iyisine rastlarsin ne diyim22 Yorumla- +1 yıl
Banada azerbeycanda üniversite okuyan bir arkadaşım söyledi.Yorumda da dediğim gibi duyduğumu söyledim oraya gidip bizzat öyle birşey yaşamışlığım yok.
+1 yılAzerbaycan erkekleri genellikle uzun boylu geniş omuzlu esmer göz renkleri kahveyi (mavi ve yeşil de çok) genelde ilimle , sporla ugrasan dogru dürüst insanlardır. sigara içen kadinlari sevmezler. rusca iyi bilirler Kiskanc ve sahiplenicidirler. Kavga etmenizi tavsiye etmem) çok anlayışlı kültürlü sadakatlidirler
152 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bütün genellemeler yanlıştır kimseye ön yargıyla bakmamalı şimdi burada çıkıp 20 kişi iyi ler dese bile talihsizlik değilmi koca azebaycan da sana kötüsü denk gelir..
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Her milletin iyi ve kötü insanları vardır. Şimdi kıyaslamaya gelince benim favorim türk erkekleri. Azeri erkekleri daha maço ve maskulin ama türk erkekleri daha kibar. mesela bir azeri erkeğine 5 kere arayıp nerdesin nerde kaldın soramazsın, hemen sert konuşup telefonu yüzüne kapatır. Bunun açıklamasıda şudur ki ben bir erkeğim ve özgürüm, eşim dahil benden hesap sorup baskı altına sokamaz. Ama bir türk erkeğine 10 kerede arayıp sorsan tam olarak nerde ve neden geç kaldığını açıklar size. Hayatımda genellikle azeri sevgililer olmasına rağmen türk erkeğe aşık olup evlendim ve hiç pişman değilim.
72 Yorumla- 24 gü
)))))) hamsı dediklərin yalandır, bizdə elə şey yoxdu, hardan uydurdun?))
Ben Azeriyim burada bir çok türk erkekler ayrımçılık yapıyo ya da azeri kızlar boşsunuz Valla. Azeri erkekleri tam bir savunma makinesidi. Benim olduğum şehirde her kesin boyu 1.80+ zaten benim olduğum şehirde rusda var rus kızlar Azerbaycanlı erkekler onlara daha iyi bakıyo diğe seviyolar. Ben mesela bi kız olsam Türkiyeye gitmem gözünün önünde kız doğrasalar bile her kes uzakdan izliyo bi şey yapmıyolar. Buna göre Kadın tecavüzüne göre avrupada 1 Türkiye zaten. Ve Azerbaycanlı erkeklerin sert olması biraz rahatsız ede bilir karısını ama. Çok zaman o kadar iyi davranıyolarki insan evlendiğine hiç bir zaman pişman olmaz.
50 YorumlaAzeri erkeklerinde uçkur yok mu bir dk anlamadım :D Onların istekleri ihtiyaçları yokmu. Sen hangi kitabın hangi düşüncenin kafasını yaşıyosun. Git baküye de gör bebenin yüzünü
23 Yorumla
Soran+1 yılhost
- +1 yıl
Aynen))) koşa koşa türk erkeklere şükür diyerek memleketine dönecek 😂
+1 yılBen görmedim ama oradaki bir kız arkadaşımda duymuştum.Orada çok rus varmış(Sovyetler dönemi sebebiyle) ve azeri erkekleri genelde rus gelin alırmış.Azeri kızlarıda Türk erkeklerini beğenirmiş.Dediğim gibi sadece duydum...
110 Yorumla
Soran+1 yılTabi keisnlikle oyledir zaten kesinn..
- +1 yıl
Allah aşkına git Azerbeycan'a da şu memleket bir kezbanda daha kurtulsun.Orada yaşayan birinden duyduğumu söylüyorum şu tavırlara bak.Seni alan Azeri kardeşime üzüntülerimi iletirsin...
Soran+1 yılHemen kezban dersiniz zaten nerenizi begeniyolar sizin ya:(
- +1 yıl
@Kamka
- +1 yıl
@Kamka məndə azeriyəm elə məndə elə birşey görməmişəm
- +1 yıl
@Kamka şaxaxidan salamlar
- +1 yıl
Bende orada yaşıyorum efendim Azərbaycan kızları Türkiye erkeklerini Azərbaycan erkeklerine kıyasla daha az beğenir. Evet bazıları Türk dizisi izleyip sallıyor lakin geneli öyle değil ben iyi bilirim. Azerbaycan erkeklerine gelince genelde ruslarlar evlenmeleri aşırı saçma yani gerçekten uydurma evet Rus kızlarıyla fazla s****ler fakat evlenmezler Rus kızı almazlar zaten anneleri izin vermez buna. Genellikle anneleri seçer. Tembihlerler. Yani nedense bizim Azerbaycan anneleri çocuklarının büyüdüklerine inanmak istemez -_-
- 24 gü
Rus yoxdu, tək tükdü, evlənənlər yoxdu, sənin dediyin qaldı sovetlərdə
+1 yılBen azerbaycanlıyım ve Türkiyede tıp okuyorum. Bana görə türk erkekler azerbaycanlı erkeklerden 2 kat daha yakışıklı ve daha uzunlar. Azerbaycanlı kızlar ise türk kızlarında 2 kat daha güzelm oluyorlar ama boyları daha kısa oluyor. Ama azerbaycanlı babalar ailesine daha düşkün oluyo ve evltlarını daha çok seviyo
40 Yorumla
+1 yılGidip görüp keşfettikten sonra bize de söyle. Bizler de sıkıldık bu durumdan. Güncellemeni bekliyorum.
^^38 Yorumla
Soran+1 yılBunlara benzemedikleri kesin Allahin krolari
- +1 yıl
Ses etme ^^
Soran+1 yılTovbeden lan.mal sananae benden her boka muhalefet
Benim şu an konuştuğum biri var kendisi Türkiye'de ve cidden çok ilgili saygılı sürekli iltifat eder bazen kıskanıyor erkeklerden falan ama kıskansa bile bunu kalp kırmadan açık açık nazik bir şekilde söyler yani tabi her insan aynı olmuyor kişiden kişiye değişir
00 Yorumlamillet de senin peşinden koşuyordu, acaba verecek mi diye. Azeri erkekleri senin gibi türk kızını hiç çekemez ben tanıyorum. istedi mi vereceksin aga.
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ne diyon salak.midir nedir evlenme niyetiyle hemen belden assagi konusur ya
- +1 yıl
Sağa da random.
Soran+1 yılpeki
saçmalıyorsun.
azeriler türk erkeklerini havada kapıyor. sen azeriylemi evlencen37 Yorumla
Soran+1 yılAyy ayy havalara bak herkesde sizi havada kapiyo dimi:(
- +1 yıl
turk erkekleri. hep boyle soylerler rus kizlari cok guzeller falan. kor gozunuzu acin turk erkekleri. rus kizlari turk kizlarinin tirnagi bile olamaz. hepsi faise 100 de 99 u ben sahsen turk kiziyla evlensem olunceye kadar ayrilmam ondan. ama siz ikide bir rus kizlari oyledir boyledir. hastasiniz siz bes rusyada gordum turkler rus faiselerine gore turk karilarinin dan bosanib rus faiseleriyle evleniyordular. ama azeri erkekleri olurde boyle bir sey yapmaz. turk ya da azeri kizlari ikiside guzel ve guvenliler. bunuda soyluyum azeri erkekleri karilarin cok severler...
- +1 yıl
asil sen sacmaliyorsun siz o olub bitdiyniz rus kizlari bizim icin oluyor yani bizler yaksikliyz sizler cirkin kili turk erkekleri
- +1 yıl
lan it azri erkekyin coks even rus kizlardir sen ne diyorsun senin anneni siker im
- +1 yıl
@azeriserkan turk erkekler cirikn
- +1 yıl
Al işte beyin bedava lan onlarında pipisi var akıl ya, ya sabır
38 Yorumla
Soran+1 yılvar ama sizin gibi herkese savurmuyolar..
Soran+1 yılBen onlari olgun ve guvenilir bulmuyorum.
- +1 yıl
lan azeri erkek tastir sizle bir bok olmasniz
- +1 yıl
Bak ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycan erkekleri küfür eden kızlardan hoşlanmazlar. İlk önce küfür etme :) az nazlı olcaksın😂
- +1 yıl
tiero mal
+1 yılAzeri erkekleri Türkiye türkü erkeklerinden bin kat iyidir.Sevdiğini korurlar.
40 YorumlaNe? Azeri erkeklemi evlenmek istiyorsun? Bir azeri olarak diyorum sakin yapma.
55 Yorumla- +1 yıl
kes lan it
- +1 yıl
Aynennn
- +1 yıl
@Elif_İnci boş yapıyor kardeş, kendisi bi halt olmadığından herkesi kendi gibi sanıyor.
- 24 gü
Yer get işinlə məşğul ol, taraz qız olsaydın səni baş tacı edərdilər, yemədiyin bir halt qalmayıb.
mende halis muhlis azeriyem tip şekil ortada meymenetsiziz biz gardaş ahsgdjhags
22 YorumlaHep dediğim gibi türklerin kızıda erkeğide 1 numara herhangi bir yavşama yapmıyorum isteyen kıçından anlasın.
00 Yorumlaazeriyim ben orda doğdum hatta sor bana merak ettiklerini?
03 Yorumla- +1 yıl
@Elif_İnci evet doğru. cehizlik anlayışı farklı bizde
- 1 yıl
Neden hep her sayfada Azeri erkeklerinden uzak durun demişler doğru mu hep yazılanlar
+1 yılsen şey yemeye azeriye kadar gidiyorsun azerileri soruyorsun tam kaşar adayısın
03 Yorumla
Soran+1 yılSen tam bir o. cocugusun
- +1 yıl
azeriler iyi sen seç deseydik böyle demezdin zilli
+1 yılBizim orada bu laflara isteklere aynı bokun laciverti derler :)
00 Yorumlagenelleme yapman hoş değil ille yapcaksan erkek heryerde erkektir.
00 YorumlaBana sora bilirisin Azerbaycandanım.
Soru sorsan anlata bilirim aklima bir sey gelmiyir😂10 Yorumla
+1 yılmen çok yahşiyimdir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya bu gidin yas ortalamasi 0 mk
- +1 yıl
ya onlar da bizim gibi insanlar işte
farklılıkları sadece eski Türkçe lisanında konuşmaları
yoksa onların farklı bir özellikleri yok
elbette ki her insanın kötüsü iyisi vardır Azeri diye iyi olacak ta değil türk diye kötü olacak diye değil şansına kalmış
çok yahşiler
biz uçkurumuza düşkün değiliz !00 Yorumlaçok dönek olurlar asla güvenme
20 Yorumla
+1 yıltürk erkeklerinden pek farkımız yok
00 Yorumla
+1 yılBrn azeriyim, ne istersen sor
01 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle azeri-türk aynı. Türkler için genelleme yapman iyi değil, kendi milletinin kıymetini bilmeni tavsiye ederim. Seni mutlu edecek erkek kimse o olsun, azeri-türk farketmez. Mutlu ol :)
azeriler Türk değil mi len
03 Yorumla- +1 yıl
Sitede bir Azeri vardı. Bu soruyu okursa ne düşünür acaba :)
- +1 yıl
azeriyiz len
- +1 yıl
@azeriserkan Azəri değiliz Türküz. Bayrağımızın mavi rengi azeriliği bildirmiyor Türklüğümüzü bildiriyor dilimizde Türkçe, kültürümüz mü dersin kan mı dersin Türküz. Əbülfəz Elçibəy, Məmməd Əmin Rəsulzadə ve Bəxtiyar Vahabzadə kimi dahilerimiz mezarlarında takla attı senin yüzünden.
+1 yılHayatının hatasini yaparsin :d
01 Yorumla- 1 yıl
Neden öyle dediniz
+1 yılTürk onlarda :D
23 Yorumla- +1 yıl
kes
+1 yılazeriler daha iyi
10 Yorumla
+1 yılazeri erkek tastir
11 Yorumla- 1 yıl
Derken nasillar
Devamını Gör(14)