Yurtdışından gelen görümcenin evimde 2 ay yatılı olarak misafir edilmesi, ben işteyken herkesin evime doluşması rahatsız ediyor?

eşim evlenmeden önce tek başına yaşıyordu. ev kiralarının pahalı olduğu bir semtte, küçük ama ful yapılı. yurtdışında yaşayan ablasının evi, daha önce kiracı girmiş ama evi maffetmiş, kirayı da ödememiş çıkartmak için zorlanmışlar. sonrasında cuzi bir mikar kirayla eşimi oturtmuşlar. eşim bir ara işten çıkartılmıştı. biz o zamanlar yeni tanışmıştık. ve ablası da kira almamıştı işsiz olduğu dönemde. eşimler çok kardeşler. ablası yurtdışından gelince, başka şehirde yaşayan abla ve buradaki abi filan hep eşimde toplanıp birlikte 1 ay kadar kalıyorlardı. biz nişanlıykende durum böyleydi. ev küçük ama çok kalabalık oluyor abla yurtdışından gelince, biz evleneli 6 ay oldu. evliliğimiz de aceleye geldi. ben düğün öncesi kişisel eşyalarımı getirdiğimde yerleştirememiştim. çünkü kalabalıktı ev ve yerleştireceğim yerlerde yatan oluyordu. duruma çok kızmıştım. 1 hafta sonra düğünüm olacaktı ve eşyalarımı koyacak yer yoktu kalabalıktan. düğünden sonra 1 hafta ev temizliğiyle ve yerleştirme işleriyle uğraştım. balayına filan gidemedik zaten maddi imkansızlıktan. düğünü kendimiz yaptık. eşimin ailesi en ufak bir şeye bile karışmadı. ben ve eşim çalışıyoruz. ben kamudayım. görümcemin evinde oturmaktan rahatsız oluyorum. evlenmeden önce eşim bana sormuştu. kabul eder misin oturmayı diye görümcem de kabul ederse oturmanızı isrteriz demiş. biz evin değeri 900 tl iken 650 tl kira ödüyoruz. ama vergisini algısını aidatını da ödüyoruz. ben evden çıkmak istiyorum. kimse bizim için fedekarlık yapsın istemiyorum çünkü. düğün ve eşya konusunda hiç birşey yapmalarını da içimden atamıyorum. eşimin abisi var ama kimse evine gitmiyor eşi kabul etmiyor eve, kimseye de gitmez , sadece kocasını gönderir, çocuğunu da göstermez. eşime rahatsızlık duyduğumu söyledim çünkü aileye girdikçe yapılan herşeyin fedakarlıkların filan dile getirildiğini sezdim. o zaman kirayı arttıralım diyor eşim, zaten ablamgil yurtdışından gelince yine bende toplaşacaklar. nereye gitsinler başka abimgil kabul etmez diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
görümcem diyor ki bayramda geleceğim, türkiyeyi çok özlüyor küçük çocukları var bir de. ama biz yeni evliyiz çalışmaktan borç ödemekten ne balayına gidebildik ne haftasonu gönlümüzce eğlenebildik. ben bayram tatiliyle birleştirip yurtdışına çıkmak istiyordum. eşim de ablama ayıp olur diyor. her sene böyle 1-2 ay ablasını misafir edemem ki yatılı olarak. çalışıyorum nasıl olur? zaten kirayı ucuz ödüyoruz diyor eşim. çıkalım o zaman diyorum. diğer ablaları çalışmıyor abisinin eşi de çalışmıyor.
Yurtdışından gelen görümcenin evimde 2 ay yatılı olarak misafir edilmesi, ben işteyken herkesin evime doluşması rahatsız ediyor?