Benim gibi bir insanı bile doğru yola soktular Allah razı olsun onlardan. Siz nasıl buluyorsunuz?
Cevabın nedir?
kimleri kimleri doğru yola soktu bu güzel insanlar. Allah sayılarını arttırsın, fatih abilerin, serkan abilerin ve nicelerinin...
03 Yorumla- +1 yıl
Mehmet abiyi unutmayalım ☺️
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim ☺️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılmuslumanlikla alakası olmayan bir takım insan toplulugu
0106 Yorumla- +1 yıl
Hangi konuda fikirleri seninle örtüşmüyor?
- +1 yıl
Benimle değil kuranla ortusmuyor
- +1 yıl
İşledikleri konular zaten kuranın bir tefsiri olan risaliye den işlenmekte.
- +1 yıl
Benim kuranimla ortusmuyor. Kimin tefsirini okuyorlar anlatiyolar bilmiyorum fakat kuran mantık kitabidir. Onların kurani farkliysa bilemem
- +1 yıl
Çamur atmiyorum ben 3 senemi verdim ve vermeye devam ediyorum. bilgisiz ya da cahil bir insan değilim.
- +1 yıl
Ufkunuzu açıcak hocalar takip edin sahtekar sapık hocaları değil (Cübbeli, Nihat Hatipoğlu v. s)
- +1 yıl
Kardeşim onların kuranı benim kuranım diye birşey olmaz. Tek kuran vardır. Ama şunu söyleyebilirsin bir hadisten onların anladığı başkadır benim anladığım başka.
- +1 yıl
beğenmedigim için öyle söylemedim bana göre kuran i carpitmak âyetleri inkar etmek veya degistirmek budur. muslumanlikla alakası olmayan hareketlerdir
- +1 yıl
Kuranı çarpıttıları bir söz veya sohbetini söylermisin bana. Haram sevdadamı yanlışları var yoksa aşk 5 vakit demektemi yanlışları var?
- +1 yıl
Hadis değil ayetlerden bahsediyoruz. Hadis konusuna hiç girmiyelim şimdi. Tek kuran olduğunu biliyorum ama biz bu zamana kadar muslulanligi bilmeden kuran i sadece arapça okuyarak kutsallastirmisiz. Müslümanlık bu değil. Allah bize o kitabi arapca okuyup anlamayalim evde en yüksek yerde dursun diye göndermedi. anlayıp hayatimiza uygulayalim kafamız karistiginda açıp bakalım rehberlik yapsın bize diye gönderdi
- +1 yıl
Yaşar Nuri Öztürk hastaliginin son zamanlarında absurtlesti fakat gerçek muslumanligi bize aydinlatan öncü bir kişilik. İhsan eli açık mehmet okuyan mustafa İslamoğlu bunlar gerçekten oku. dinle. sözlerini carpitiyolar hükümet yanlısı olmadiklari için. sen kendi agizlarindan soylesilerini dinle. mantıklı bir insansan sana iyi gelicektir. ve muslumanligin nasıl güzel nasıl adaletli bir din olduğunu daha da çok anlicaksin eminim
- +1 yıl
Evet öyle yazmışlar onları okuyan insanlar o yüzden namaz kilip hırsızlık yapıyor komsusu acken 3 kez umreye gidiyor her cumaya gidip faiz yiyor? arkadaşım bırak risalei nurmus saçmalama
- +1 yıl
Son söylediğine sonuna kadar katılıyorum. Kuran her evde var ama okuyan yok. Ben mealini okuyorum çünkü anlamak istiyorum. Anladığımda gerçekten bu abilerimizin anlattıklarıyla örtüşüyor.
- +1 yıl
cübbeli sapigi bir kitap cikarmis sifali ayetler diye o kitabı al oku sapkinliklarla dolu bir kitap belki beni daha iyi anlarsin
- +1 yıl
Bunun aciklamasi yapıldı keşke dinleseydin de benimle öyle tartissaydin
- +1 yıl
RandomM hayırdır kardeş? Burada din üstüne konuşulurken neden inanan bir kardeşimize sataşmada bulunuyorsun?
- +1 yıl
edmrc bana söyle sen hangi hocayı dinliyosun ona göre kapasiteni zorlamiyim
- +1 yıl
capulcu hoca dediğin 4 senesini sadece fatiha suresine adamis adam. senin sapıklar gibi okumamis cahil degiller. siz sıradışı olaylara inaniyosunuz. hadi gidin yanmayan kefen alın
- +1 yıl
anlamiyorum 19 yaşında bir cocugun beyni nasıl bu kadar yikanir? bunu yapanlara yazık..
- +1 yıl
Ya benim beynim neden yıkansın? Bazı insanları dine teşfik etmek onları dine yönlendirmek neden beyin yıkamak olarak görülüyor?
- +1 yıl
aynen tatlım üniversite mezunuyum belki senin doğum yılın kadar kitap bitirdim gelismis ulkeleri gezdim gordum ama cahil benim. aynen tatlim. Ben ne kadar anlatsam da boş. sen kapasiten kadar, anlamak istediğin kadar anliyosun. ufkun düşük, mantigin düz, algın dar. Sana tek önerim oku çok şey oku. Sana iyi geceler dilemiyorum iyi okumalar diliyorum
- +1 yıl
@edmrc koçun seni yesin yesin.
Telefonumu vereyimde senin gibi sapiklara kim bilir nerelere atarsin kimlere arattirirsin😂😂
Ugrasamam dostum senin telefon tacizlerinle.
Ege universitesi siyasal bilimler 2. Sinif ogrencisiyim. Kemalpasada yasiyorum. Yerim belli yurdum belli dayilik taslamaktansa kalk gel. Boş tatava yapma.
Salak miyim ben senin gibi bir insana ev adresimi numarami vereyim. Kalk gel bekliyorum - +1 yıl
sana sorsam dininin örtünme emrine uymuyorsundur, 5 vakit namaz emrine uymuyorsundur, oruç emrine uymuyorsundur ama en iyi müslüman sensin öyle mi? üniversite okumuşmuş, kitap bitirmişmiş. ya sen şu dünyadaki en cahil en boş ve en zavallı insansın neyin havası bu? benim bildiklerimin okuduklarımın zekatını versem yeter sana, kimle raks ediyorsun? cahillikten ölmek istemiyorsan biraz oku. hatta sen önce insan olmayı öğren, çünkü insan değilsin.
- +1 yıl
dinimizi ortunme, namaz kılma olarak bilen bir insana 2 kelime daha edemicem uzgunum
- +1 yıl
cahil benim peki tamam. senin cumhurbaşkanın kuran okuyup hırsızlık yapar. senin hocaların namaz kılıp faiz yer. ve bunları senin gibiler tutar senin gibiler yuceltir. ama cahil ben olurum peki tamam
- +1 yıl
Bu arada kadınlara anca senin gibi zihniyette olanlar tecavüz eder şiddet uygular hamileyken parklarda pataklar şort giydiği için otobüste uçan tekme yerler bunları senin zihniyetin yapar @edmrc
- +1 yıl
Çok müslüman bak öldürcekmiş seni
- +1 yıl
işte siz bu kadar zavallısınız, tecavüzcü de kadınlara dayak atanda sizin zihniyetinizdeki iğrenç kişiliksizlerden çıkar ancak. İğrençliğinizle geberin, başka da bir şey demiyorum. İnsanlıktan nasibini almamış birer zavallısınız. O pis ellerini dinimizden çek, sizin gibi iğrenç insanlar müslümanlığı ağzına almasın. gezi zihniyetli çapulcular.
- +1 yıl
capulcuyuz. sonunda agzindan doğru bir kelime çıktı beee
- +1 yıl
Biz devrimciyiz geri zihniyet sizin isiniz. Osmanlı'nın gelmesini isteyen seriatin gelmesini isteyen sizsiniz. ya çok tatlısın bana laf aticakken kendine laf sokman çok hoş
- +1 yıl
@edmrc ulan fetocuydunuz simdi ona dusman oldunuz. Cubbeciydiniz p*rnosu cikti. Cubbelinin hocasi mahmud efendinin kadinlarin okumamasi icin bir yigin sozu var.
40 yillik shakespeare sayenizde şeyh pir diyen adamlar turedi. Daha gecen soru olarak paylastim çok eşlilik yanlisi kitaplar basilmis bunlarin hepsi senin gibilerin eseri. Ulkenin icine ettiniz ama bunlarda geçecek. Neler gordu bu ulke senin gibi hebele hubele diyenlerle mi yikilacak. - +1 yıl
@RandorM bizdik fetocu öyle mi? https://i.hizliresim.com/nRABmR.jpg
- +1 yıl
- +1 yıl
lan sizin seriatiniz kuranla aynı mı sanki kesmek asmak bu mu şeriat bu mu din allah askina sg kardesim sus artık
- +1 yıl
Siz Fetullah efendi derdiniz biz feto derdik gene vatan haini olurduk. sozumuze geldiniz bakalım tayyip için ne zaman geliceksiniz
- +1 yıl
Hem ayranım dökülmesin hem neyse devamını biliyorsunuz zaten. Öyle inandım diyip inanmakla olmuyor şeriat er ya da geç gelecektir. İslam er ya da geç yer yüzüne hakim olacaktır.
- +1 yıl
Ya defol git islamdan anladığını buysa şeriat sana gelsin a q
- +1 yıl
Şeriatın gelmesini istemeyenler haram sevdası olanlar ve tesettürlü olmayanlardır. Çünkü islami kaidelere göre yaşamak zor gelir böyle kişilere.
- +1 yıl
@edmrc o gosterdigin kagit parcasi dogru mu degil mi bilmem. Ama ben sana bir yigin video fotograf yigarim buraya. Don hocam ulkene don diye bagirirdi erdogan eskiden. Tbmm de laf ettirmezdiniz hocaniza simdi ne oldu?
Erdogan bu saatten sonra degil bizim kokumuzu kazimak o makamdan indikten sonra kendi poposunu kurtarmaya baksin. - +1 yıl
RandorM biz oldukça ne Erdoğana nede yanındakilere korku yoktur. Biz onunlayız sonuna kadar. Üzülmüyoruz sıkılmıyoruz tasalanmıyoruz KORKMUYORUZ. Biliyoruz Allah bizimle beraberdir.
- +1 yıl
sana anlayabilecegin cümleler kurmak istiyorum artık. sizin kapasitenizi s i k i y i m
- +1 yıl
@RandorM doğru doğru tescilli belge :D 1967'de Ak Parti vardı zaten chp yoktu, fetoyu chp sokmadı yani ülkeye merak etme :D ulan olum hadi biz hoca sanıyoduk, e sizde hoca sandığınız için düşman değil miydiniz? hiçbirinizden feto haindir diye bir şey duymadım çünkü :D sadece hoca diye düşmandınız, hain olduğunu öğrendikten sonra dost oldunuz. chp İzmir milletvekili birgül ayman güler çıkıp "30 Mart seçimlerinde cemaatle ittifak yaptık" diyeli çok olmadı :D çünkü hain olduğu ortaya çıkmıştı fetonun. Erdoğan hepinizi halledecek merak etme :)
- +1 yıl
@edmrc inlerine gireceğiz kardeşim :)
- +1 yıl
aa müslümanların en iyisine bakın, resmen açık açık sövdü bize. aaa az önce bana hocalar sayıyordu, oku araştır öğren diyordu. ne güzelmiş yaa :D ama sende haklısın tabii, cahilliğin altın kuralını uyguluyorsun. çünkü insanlığın yanından bile geçmemiş, zerre değeri olmayan hayvandan aşağılık bir varlıksın. nefes alman bile zarar senin, boşuna oksijen harcıyosun :)
- +1 yıl
ajajhaahhahabsbahavzvzvavava sus artık bak okumadim yazdığını bile sadece sus artik
- +1 yıl
Biz nasıl bir milletiz lan demin tartışıyorduk şimdi Allaha emanet ediyoruz birbirimizi 😃
- +1 yıl
ilk kez bir ateistten allaha emanet olun kelimesini duyuyorum gözler yaşlı
- +1 yıl
ahaahahhahahahahahaha bu neeee çok komiiiksiniz
- +1 yıl
@derbederiniz neden ortamı germeye çalışıyorsun? Konu tartışıldı bitti
- +1 yıl
Çok güzel be ne kadar incesin
- +1 yıl
o beni anladı germek söz konusu degil
- +1 yıl
Neyse sonu güzel bitti bacım sende kusura bakma. Ben o insanları cidden çok seviyorum beni çok kötü bir durumdan kurtardılar yani o insanlar üstünde çok hassasım. İyi geceler
- +1 yıl
ahahahhahahahahahaha ölüyorum gülmekten tam troll
- +1 yıl
Bacim ne be
- +1 yıl
buna alındım işte
- +1 yıl
Alıncağın birşey demedim
- +1 yıl
dalga geçiyorum da bacim kelimesi pek sevmiyoruz bilgin olsun kardo
- +1 yıl
Doğru kardo demek daha moderleştiriyor adamı :) Allahım yarabbim :)
- +1 yıl
Iyi geceler en sevdiğim kankilerim hahshshshshah lol
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe onlardan bir şey anlamıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri