• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Sözler Köşkü, Hayalhanem, Çay house?

Demirhan23
Demirhan23 Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Benim gibi bir insanı bile doğru yola soktular Allah razı olsun onlardan. Siz nasıl buluyorsunuz?
Sözler Köşkü, Hayalhanem, Çay house?
En İyi Sözler Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• edmrc
    edmrc Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 44%
    +1 yıl

kimleri kimleri doğru yola soktu bu güzel insanlar. Allah sayılarını arttırsın, fatih abilerin, serkan abilerin ve nicelerinin...

0
    3 Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Mehmet abiyi unutmayalım ☺️

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

unutmayız üstad :)

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

EyvAllah kardeşim ☺️

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

0

Cevap

• derbederiniz
    derbederiniz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

muslumanlikla alakası olmayan bir takım insan toplulugu

0
    106 Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Hangi konuda fikirleri seninle örtüşmüyor?

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Benimle değil kuranla ortusmuyor

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

İşledikleri konular zaten kuranın bir tefsiri olan risaliye den işlenmekte.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

çamur at izi kalsın değil mi? insanlara hak etmediği hakaretleri yaftalamak hiç hoş değil..

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Benim kuranimla ortusmuyor. Kimin tefsirini okuyorlar anlatiyolar bilmiyorum fakat kuran mantık kitabidir. Onların kurani farkliysa bilemem

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Çamur atmiyorum ben 3 senemi verdim ve vermeye devam ediyorum. bilgisiz ya da cahil bir insan değilim.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Ufkunuzu açıcak hocalar takip edin sahtekar sapık hocaları değil (Cübbeli, Nihat Hatipoğlu v. s)

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

ben sana bilgisiz veya cahilsin demedim kardeşim. neden müslümanlıkla alakası olmayan bir takım insan topluluğu dedin? beğenmiyor olman bunu söyleyebilmen anlamına mı gelir?

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Kardeşim onların kuranı benim kuranım diye birşey olmaz. Tek kuran vardır. Ama şunu söyleyebilirsin bir hadisten onların anladığı başkadır benim anladığım başka.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

beğenmedigim için öyle söylemedim bana göre kuran i carpitmak âyetleri inkar etmek veya degistirmek budur. muslumanlikla alakası olmayan hareketlerdir

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

yaşar nuri öztürk, ihsan eliaçık gibi sapkın hocalar mesela değil mi? onların yorumlarını okumalıyız değil mi?

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Kuranı çarpıttıları bir söz veya sohbetini söylermisin bana. Haram sevdadamı yanlışları var yoksa aşk 5 vakit demektemi yanlışları var?

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

onların hiçbir zaman ayetleri inkar ettiğini veya Kur'an ı çarpıttıklarını görmedim ben. iftira atıyorsun, kul hakkıdır bu

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Hadis değil ayetlerden bahsediyoruz. Hadis konusuna hiç girmiyelim şimdi. Tek kuran olduğunu biliyorum ama biz bu zamana kadar muslulanligi bilmeden kuran i sadece arapça okuyarak kutsallastirmisiz. Müslümanlık bu değil. Allah bize o kitabi arapca okuyup anlamayalim evde en yüksek yerde dursun diye göndermedi. anlayıp hayatimiza uygulayalim kafamız karistiginda açıp bakalım rehberlik yapsın bize diye gönderdi

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

Bediüzzaman gibi değerli insanlar biz Kur'an-ı Kerim'i anlayalım diye tefsirler yazmışlar, cilt cilt risale-i nur yazmışlar. Sözler köşkü çay house vs orada ki kişiler bu tefsirleri açıklamaktan başka ne yapıyorlar söyler misin?

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Yaşar Nuri Öztürk hastaliginin son zamanlarında absurtlesti fakat gerçek muslumanligi bize aydinlatan öncü bir kişilik. İhsan eli açık mehmet okuyan mustafa İslamoğlu bunlar gerçekten oku. dinle. sözlerini carpitiyolar hükümet yanlısı olmadiklari için. sen kendi agizlarindan soylesilerini dinle. mantıklı bir insansan sana iyi gelicektir. ve muslumanligin nasıl güzel nasıl adaletli bir din olduğunu daha da çok anlicaksin eminim

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Evet öyle yazmışlar onları okuyan insanlar o yüzden namaz kilip hırsızlık yapıyor komsusu acken 3 kez umreye gidiyor her cumaya gidip faiz yiyor? arkadaşım bırak risalei nurmus saçmalama

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Son söylediğine sonuna kadar katılıyorum. Kuran her evde var ama okuyan yok. Ben mealini okuyorum çünkü anlamak istiyorum. Anladığımda gerçekten bu abilerimizin anlattıklarıyla örtüşüyor.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

sen gerçekten bunlardan mı öğreniyorsun dinini? "yaşar nuri öztürk; "iki kişi anlaşarak cinsel ilişkiye girerse bu zina sayılmaz" diyen kişidir. bunu mu savunuyorsun bana?

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

cübbeli sapigi bir kitap cikarmis sifali ayetler diye o kitabı al oku sapkinliklarla dolu bir kitap belki beni daha iyi anlarsin

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

edmrc yi ciddiye almayin :D
      Izmire ne zaman geliyordun sen beni dovmeye?
      Hayir tam beni dovecekken niye engelledin kiii
      Tuh bende tam korkmaya baslamistim goruyomusun 😂

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Bunun aciklamasi yapıldı keşke dinleseydin de benimle öyle tartissaydin

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM senin gibi bir korkak için boşuna gelmemem gerektiğini anladım. yolum düşecek elbet, o zaman görüşücem seninle. hadi yaylan şimdi

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

Allah hidayet versin kardeşim sana da, çapulcu hocalarıyla yola devam etmezsin umarım. Selametle..

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

RandomM hayırdır kardeş? Burada din üstüne konuşulurken neden inanan bir kardeşimize sataşmada bulunuyorsun?

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

edmrc bana söyle sen hangi hocayı dinliyosun ona göre kapasiteni zorlamiyim

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

Oyle dayilik taslamakla adam olunmuyormus demek ki geliyorsan geliyorsundur kivirmaya ne gerek var :)
      Neyimi gordun de korkak diyorsun sehir ver dedin verdik okulumu bolumumu ilçemi herseyimi soyledim geliyorsan gel. Bak parayi dert etme paran yoksa ben yollayayim sana? :))

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

benim kimi dinlediğim seni ilgilendirmez şu saatten sonra. mustafa islamoğlu ve ihsan eliaçık gibi hoca geçinen sapkınları takip eden bir kişi ile ne konuşulabilir ki? edip yüksel'i de takip ediyorsundur sen kesin

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

capulcu hoca dediğin 4 senesini sadece fatiha suresine adamis adam. senin sapıklar gibi okumamis cahil degiller. siz sıradışı olaylara inaniyosunuz. hadi gidin yanmayan kefen alın

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM birader korkundan evini sokağını söyleyemeyen sen değil miydin? hayırdır bir cesaret gelmiş sana, ben sana adres ver derken anca benimle dalga geçiyordun. ne oldu yürek mi yedin?

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

anlamiyorum 19 yaşında bir cocugun beyni nasıl bu kadar yikanir? bunu yapanlara yazık..

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

çocuk mu? hemde beyni yıkanmış öyle mi? :D sizin gibi cahil ve seviyesiz insanları gördükçe dünya daha az yaşanabilir bir hale geliyor. yazık sizin gibi cahiliye devrinde kalanlara, yaşı 20 olmuş ama aklı 5'ten öteye geçememiş insancıklara :)

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Ya benim beynim neden yıkansın? Bazı insanları dine teşfik etmek onları dine yönlendirmek neden beyin yıkamak olarak görülüyor?

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@Demirhan23 enes demirci beni tehdit etmisti de bir donem guya izmire gelip beni pisman edecekti falan sonra bir baktim engellemiş halbuki ben ne kadar umutlanmistim.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM telefon numaranı atsana bana çok delikanlıysan? sonra bana adresini söyle. hadi delikanlıysan yap bunu koçum

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

aynen tatlım üniversite mezunuyum belki senin doğum yılın kadar kitap bitirdim gelismis ulkeleri gezdim gordum ama cahil benim. aynen tatlim. Ben ne kadar anlatsam da boş. sen kapasiten kadar, anlamak istediğin kadar anliyosun. ufkun düşük, mantigin düz, algın dar. Sana tek önerim oku çok şey oku. Sana iyi geceler dilemiyorum iyi okumalar diliyorum

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc koçun seni yesin yesin.
      Telefonumu vereyimde senin gibi sapiklara kim bilir nerelere atarsin kimlere arattirirsin😂😂
      Ugrasamam dostum senin telefon tacizlerinle.
      Ege universitesi siyasal bilimler 2. Sinif ogrencisiyim. Kemalpasada yasiyorum. Yerim belli yurdum belli dayilik taslamaktansa kalk gel. Boş tatava yapma.
      Salak miyim ben senin gibi bir insana ev adresimi numarami vereyim. Kalk gel bekliyorum

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

sana sorsam dininin örtünme emrine uymuyorsundur, 5 vakit namaz emrine uymuyorsundur, oruç emrine uymuyorsundur ama en iyi müslüman sensin öyle mi? üniversite okumuşmuş, kitap bitirmişmiş. ya sen şu dünyadaki en cahil en boş ve en zavallı insansın neyin havası bu? benim bildiklerimin okuduklarımın zekatını versem yeter sana, kimle raks ediyorsun? cahillikten ölmek istemiyorsan biraz oku. hatta sen önce insan olmayı öğren, çünkü insan değilsin.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM böyle bir veletsin işte. semtini sokağını bile söyleyemeyecek kadar korkaksın. seni yazdım ama korkak çocuk, hesaplaşıcaz.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

dinimizi ortunme, namaz kılma olarak bilen bir insana 2 kelime daha edemicem uzgunum

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

Yazmazsan karaktersizsin. Oylesin zaten yukarida bir kadinla nasil konusulacagini bile bilmediginden belli.
      Hakaret ederek bir yere varamazsin :)
      Ben burdayim bekliyorum. Gecikme

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

farzları yerine getirmeyen bir müslüman, pardon süslüman :) ne kadar güzel öyle ya. cahil kişi..

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM kadınlara anca sizin gibi şerefsizler hakaret eder. biz sadece cahillere ayar veriririz. semtini sokağını yazmazsan korkağın tekisin. mesaj at yerini yurdunu, delikanlılığını görelim :)

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

cahil benim peki tamam. senin cumhurbaşkanın kuran okuyup hırsızlık yapar. senin hocaların namaz kılıp faiz yer. ve bunları senin gibiler tutar senin gibiler yuceltir. ama cahil ben olurum peki tamam

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc bal yapmayan arisin. O gunden beri tehdit ediyorsun tık yok. Okuluma gel. Ilçeme gel. Semtim de armutlu. Armutlu zaten kucuk yerdir hemen bulursun beni rahat ol. Boş laf yapma geliyosan gel gelmezsen en adi korkak sensin :)

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Bu arada kadınlara anca senin gibi zihniyette olanlar tecavüz eder şiddet uygular hamileyken parklarda pataklar şort giydiği için otobüste uçan tekme yerler bunları senin zihniyetin yapar @edmrc

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM geldiğimde karşıma çıkmazsan and olsun seni öldürürüm koçum, tamam mı? seni izmirin göbeğine gömecem, it.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Çok müslüman bak öldürcekmiş seni

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc bak yine başladi dayilik taslamaya yav he he kardesim. Hadi git simdi. Gelecegin zaman konusmaya basla.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

işte siz bu kadar zavallısınız, tecavüzcü de kadınlara dayak atanda sizin zihniyetinizdeki iğrenç kişiliksizlerden çıkar ancak. İğrençliğinizle geberin, başka da bir şey demiyorum. İnsanlıktan nasibini almamış birer zavallısınız. O pis ellerini dinimizden çek, sizin gibi iğrenç insanlar müslümanlığı ağzına almasın. gezi zihniyetli çapulcular.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM görücez kim dayı birader görücez.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

capulcuyuz. sonunda agzindan doğru bir kelime çıktı beee

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

evvet çapulculuktan da öteye geçemeyeceksiniz. yazık size :) cahilliğinizi kabul etmeniz de güzel tabi bu da bir şey. neden sizin gibiler hep cehape zihniyetinden çıkar :D aranızdan bir tane bile insanoğlu çıkmıyor nedense :)

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Biz devrimciyiz geri zihniyet sizin isiniz. Osmanlı'nın gelmesini isteyen seriatin gelmesini isteyen sizsiniz. ya çok tatlısın bana laf aticakken kendine laf sokman çok hoş

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc ulan fetocuydunuz simdi ona dusman oldunuz. Cubbeciydiniz p*rnosu cikti. Cubbelinin hocasi mahmud efendinin kadinlarin okumamasi icin bir yigin sozu var.
      40 yillik shakespeare sayenizde şeyh pir diyen adamlar turedi. Daha gecen soru olarak paylastim çok eşlilik yanlisi kitaplar basilmis bunlarin hepsi senin gibilerin eseri. Ulkenin icine ettiniz ama bunlarda geçecek. Neler gordu bu ulke senin gibi hebele hubele diyenlerle mi yikilacak.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

hahaha devrimciymiş :D şeriatı kabul etmeyen müslüman olmaz bunu öğren :D kendi silahınla vuruldun geçmiş olsun :)

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM bizdik fetocu öyle mi? https://i.hizliresim.com/nRABmR.jpg

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM https://i.hizliresim.com/O0RP73.jpg

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

lan sizin seriatiniz kuranla aynı mı sanki kesmek asmak bu mu şeriat bu mu din allah askina sg kardesim sus artık

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM sizin gibi din düşmanı iftiracı sahtekarlardan bu ülkeyi temizleyeceğiz hiç merak etmeyin. sizin gibi vatan hainlerinin sallandırıldığını görücez meydanlar da çok yakında

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Siz Fetullah efendi derdiniz biz feto derdik gene vatan haini olurduk. sozumuze geldiniz bakalım tayyip için ne zaman geliceksiniz

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

sg oldu dimi hemen :D şeriatın asmak kesmek olmadığını bilseydin böyle sığır gibi zırlamazdın burda. senin gibi cahil görmedim ben hayatımda. senin yaşamaya bile hakkın yok, insan değilsin sen. hayvandan daha aşağılık bir şeysin

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Hem ayranım dökülmesin hem neyse devamını biliyorsunuz zaten. Öyle inandım diyip inanmakla olmuyor şeriat er ya da geç gelecektir. İslam er ya da geç yer yüzüne hakim olacaktır.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

Erdoğan hepinizin kökünü kurutacak merak etmeyin. feto itini hoca sanarken düşmandınız, hain olduğunu anlayınca dost oldunuz. çünkü vatan haini birer yunansınız

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Ya defol git islamdan anladığını buysa şeriat sana gelsin a q

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Şeriatın gelmesini istemeyenler haram sevdası olanlar ve tesettürlü olmayanlardır. Çünkü islami kaidelere göre yaşamak zor gelir böyle kişilere.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

aa niye küfür ediyorsun ki, hiç yakışıyor mu senin gibi bir kıza.. pardon ama sen cahil ve insalıktan nasibini almamış hayvandan aşağılık bir varlıktın, unutmuşum kusura bakma. bilgin yetmeyince hemen saldırıya geçtin. cahilliğin altın kuralı, bilmiyorsan saldır :D

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc o gosterdigin kagit parcasi dogru mu degil mi bilmem. Ama ben sana bir yigin video fotograf yigarim buraya. Don hocam ulkene don diye bagirirdi erdogan eskiden. Tbmm de laf ettirmezdiniz hocaniza simdi ne oldu?
      Erdogan bu saatten sonra degil bizim kokumuzu kazimak o makamdan indikten sonra kendi poposunu kurtarmaya baksin.

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

RandorM biz oldukça ne Erdoğana nede yanındakilere korku yoktur. Biz onunlayız sonuna kadar. Üzülmüyoruz sıkılmıyoruz tasalanmıyoruz KORKMUYORUZ. Biliyoruz Allah bizimle beraberdir.

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

sana anlayabilecegin cümleler kurmak istiyorum artık. sizin kapasitenizi s i k i y i m

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM doğru doğru tescilli belge :D 1967'de Ak Parti vardı zaten chp yoktu, fetoyu chp sokmadı yani ülkeye merak etme :D ulan olum hadi biz hoca sanıyoduk, e sizde hoca sandığınız için düşman değil miydiniz? hiçbirinizden feto haindir diye bir şey duymadım çünkü :D sadece hoca diye düşmandınız, hain olduğunu öğrendikten sonra dost oldunuz. chp İzmir milletvekili birgül ayman güler çıkıp "30 Mart seçimlerinde cemaatle ittifak yaptık" diyeli çok olmadı :D çünkü hain olduğu ortaya çıkmıştı fetonun. Erdoğan hepinizi halledecek merak etme :)

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

adamsın kardeşimm

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

@edmrc inlerine gireceğiz kardeşim :)

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc yav senin lafina kaldiysak yandik.
      Senin laflarina inanmam icin senin izmire gelmen gerek. :))

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

aa müslümanların en iyisine bakın, resmen açık açık sövdü bize. aaa az önce bana hocalar sayıyordu, oku araştır öğren diyordu. ne güzelmiş yaa :D ama sende haklısın tabii, cahilliğin altın kuralını uyguluyorsun. çünkü insanlığın yanından bile geçmemiş, zerre değeri olmayan hayvandan aşağılık bir varlıksın. nefes alman bile zarar senin, boşuna oksijen harcıyosun :)

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

ajajhaahhahabsbahavzvzvavava sus artık bak okumadim yazdığını bile sadece sus artik

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM beni evimde hallet diyorsun yani :D seni kırmicam :)

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

senin gibi cahillerle uğraşmaktan zevk alıyorum :D

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

her gün birisini bir gün hepsini üstad :D

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc yav he he gelecen sen. Hadi bende kaçtım Allaha emanet olun.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM eyvAllah sende Allaha emanet ol :)

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc ulan nedense insanlarla kotu ayrilamiyorum kotu ayrilmayi sevmiyorum. 😄

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Biz nasıl bir milletiz lan demin tartışıyorduk şimdi Allaha emanet ediyoruz birbirimizi 😃

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

ilk kez bir ateistten allaha emanet olun kelimesini duyuyorum gözler yaşlı

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM tebrik ediyorum seni. bu hareketin takdire şayan :) bende çok kolay tav olurum, bunu dedin ya 2 saattir edilen tüm hakaretler uçup gitti bir anda nedense

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

ahaahahhahahahahahaha bu neeee çok komiiiksiniz

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

hahahaha :D

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

Dogru ben inanmiyorum ama musluman bir ulkede yasiyorum insanlarin dinlerine sonsuz saygim var ve ben bir muslumana Allah' a emanet olun dedigimde karsimdaki insan mutlu oluyor. Ben birsey hissetmesem de insanlar mutlu ve huzurlu oldukca bu bana da yansir. :)

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

@derbederiniz neden ortamı germeye çalışıyorsun? Konu tartışıldı bitti

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Çok güzel be ne kadar incesin

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM ateist hristiyan vs hangi inanışa sahipsin bilmiyorum ama keşke herkes senin gibi olsa. tebrik ediyorum seni

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

o beni anladı germek söz konusu degil

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

sende bu güzel ortama ayak uydurabilirsin :) her neye inanırsan inan seni aşağılamaya hakkım yoktu. özür dilerim kalbini kırdıysam

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc sağolasin siyasi goruslerimiz uymasa da hepimiz insaniz.

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM randorm izmire boyoz yemeye gelmek istiyorum ağırlayabilir misin beni dostum :D

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Neyse sonu güzel bitti bacım sende kusura bakma. Ben o insanları cidden çok seviyorum beni çok kötü bir durumdan kurtardılar yani o insanlar üstünde çok hassasım. İyi geceler

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

ahahahhahahahahahaha ölüyorum gülmekten tam troll

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Bacim ne be

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

buna alındım işte

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc boyoz köpeğen olsun. 😄

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Alıncağın birşey demedim

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

dalga geçiyorum da bacim kelimesi pek sevmiyoruz bilgin olsun kardo

Yorumla
    • Demirhan23
      Demirhan23
      +1 yıl

Doğru kardo demek daha moderleştiriyor adamı :) Allahım yarabbim :)

Yorumla
    • edmrc
      edmrc
      +1 yıl

@RandorM adamsın. hadi uyu sen çok tuttuk seni bro :D iyi uykular sana

Yorumla
    • RandorM
      RandorM
      +1 yıl

@edmrc gittim herkese iyi geceler :)

Yorumla
    • derbederiniz
      derbederiniz
      +1 yıl

Iyi geceler en sevdiğim kankilerim hahshshshshah lol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ne onlardan bir şey anlamıyorum

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sözler Köşkü, Hayalhanem, Çay house?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

EV İÇİNDE KAYBOLAN KEDİ ACİL? 23 cevap verildi
Kayseri hurriyetten ev alinirmi? 5 cevap verildi
Kadıköy vibe vermek? 10 cevap verildi
KUZENİM BANA İLGİ DUYUYOR? 6 cevap verildi
Hoslandigim Kizin Yarin Karşisina Cikacagim Nasil Anlarim? 2 cevap verildi
Mecidiyeköyden karaköye? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨