Lunapark
Sinema
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sinema ilk için iyi olmaz lunaparkta aslında iyi olmaz ama sinema kadar da değil sinema 2. 3. Buluşmada olur hatta çok daha iyi olur ama ilk için iyi değil öpüşme ihtimalin var sonuçta ee ilk buluşmada Öpüşmek istemeyebilirsin bu çok doğal bu durumdan çocuk soğuyabilir sonra 2 saat çöp oluyor 2 saat sinemada sessizce beklemektense birbirinizi tanıyabileceğiniz bir yere gitmelisin bence. Lunaparka gelirseeeek. Aslında mantıklı çünkü partnerinin ne derece eğlenceli olduğunu anlayabilmek için güzel bir fırsat :) bence lunaparka gidin o yüzden hem insanlar eğlenebildiği insanları severler ee ilk buluşmada iyi bir izlenim bırakmak için içindeki çocuğu ortaya tamda lunaparkta çıkartabilirsin canım. Şimdiden iyi eğlenceler 😊
Sağol. :)
Lunapark. Sinemada konuşamazsın hem karşındakini anlamak için uygun bir etkinlik değil hem de sürekli görüşmediğin biriyse ve çok iyi bir film değilse biraz zaman kaybı açıkçası, bana göre.
-Gecen bol olsun.-
Sağol.
Elini tutarim gel bir çay icek kardeş derim..😅😅😅 doğrusu AVM ye götürür orda oturum hem sakin ortm hem keyif verici olur..
İki seçenek var ama.
Çocuk muyuz demeye ne gerek var ki, illa çocuklar mı gider sanki? Mesela lunaparkta adrenalin yaşanıyor, insan savunmasız kalıyor, korkuları, sevinci yani tepkileri ortaya çıkıyor, bence.
Yaniii.
Ayarını tutturmak lazım. Bide kişiden kişiye değişir ya.
Evet.
hocam sımdı lunaparka gıtsek bana dese kamikaze felan bınelım bınemeyecem onun yerıne sınemaya gıdek uyurum orda 2 saat
:D Sende kendince haklısın.
bir kere asansore bındım 50 metreye cıktık bıdada bınenı opsunler
Yükseklik korkusu... :D
hocam yukseklık korkusu degıl yukarı cıkması bı dert ındırırken asagı altımdakı koltuk benden once ınıyo 1-2salıse gotum havada kalıyo :D
G. t korkusu o zaman? :D
yani birazcık :D ama aletlerin güvenliksiz olusu ve gote bala hayatta kalmamızdan dolayı :D
Demiştim zaten sende kendince haklısın diye. :D 👍
yani :D sen nereye gıtmek ısterdın
Lunapark tabikide. :D Savunmasız kalsın, her halini bileyim, korkuları, heyecanı, sevinci ortaya çıksın diye. 😉
sende kendınce haklısın D:
Aynen öyle. :D
iyi geceler sana ben yatıyom sende yat bu saatten sonra cok farklı yerlere gıder mıllet :D
Sağol sanada iyi geceler. :)
Cevap
58Cevap
Sinema dediğin iki saat sürüyor. Önce kafede falan oturursun veya yürüyüş yaparsın, akşama doğru lunapark olabilir ama lunapark kaldı mı ya? Çarpışan araba dışında öyle fazla eğlenceli gelen bişey gelmiyor aklıma. Çarpışan araba sonunda akşam olmuştur, gidersin filmini izlersin ve gün biter. Bak hemen bir günün senaryosunu yazdım😌
Lunaparka giderdm ben 1,, 2kusardim adamda benden igrenirdii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Lunaparklara HAYIR!! 😂😂😂
Üstüne kus bari. :D
Sürekli sinemaya giden biriyim genellikle abimle giderim. Sevgilim olursa onunla Lunapark'a giderdim daha heyecanlı ve romantik. Sinema o kadar eğlendirmez ama Lunapark daha fazla komik ve romantik anılarımız olur.
Lunapark, hem adranali seviyor mu 😳 Sevmiyor mu ögrenmek lazim konusada bilir insan
Ne öyle sesiz sesiz sinema bakacaksiniz ondan sonrada eve ne anladim ben bundan? Cocugu taniyamadim ki dogru dürüst
Sinema iyidir yaa. Ben ilk görüşte lunaparka gidip sevgilimle eğlenememki utanırım yani. İlk görüşte sinema daha romantik olur bence. Ama eğer kaç yıllık sevgilimse evet belki lunaparka giderim. İlk görüşte asla gitmem, gidilmez yani
Kimseyle buluşup bir yere gitmesek daha iyi değil mi?
O da olabilir.
bence lunapark cocukca dyenler cok ama bir insan isterse 70 yasnda olsun içinde cocukluk kalmamıssa o insan ölüdür bana göre :D hem cok eglenceli oluyo :D :D sinema cok sacma
Bencede insan çocuk kalabilmeli yoksa hayattan tat alamaz. :)
yani hem eglenceli hemde daha güzl anılar olur bence cesaret edemeyp bnmedgn seylere onunla cesartlenyosun daha gzel oluyo :D snemaya evlykende gdersin
Aynen güzel bir anı olur bencede. :D
aynn canm bunu kmisi cılgınca görüyo nyeyse ya da gercktn öyle içimde deli clgn kız cocugu var sanrm halbuki yeri geldgnde öyle cddi konsrmki anltamam
Herşey belli dozlarda gerekli. Her zaman ciddi ya da her zaman eğlenceli olamazsın zaten. :)
İkisi de çok sıradan!! :D :D
Hiç biriyle buluşmadım o anlamda ama eğer buluşacak olsam daha marjinal bir yerlere götürürdüm :D :D
Sıradan mı, marjinal mi diye sormadım ki ben. :)
Öyle cevap vermedin de demedim ki. :D Neyse marjinal kal. ✋😉
Çıldırma, sakin ol. ✋
Allah kolaylık versin.
Bilemezsin.
bir yerde oturup çay eşliğinde muhabbet etmeyi isterim. bunlar yerine.
Sadece bu iki seçenek olsa?
Peki. :D
Sağol sanada. :D
ikisinide istemem.. uzun güzel bir yerde yürüyüş yapmak sohbet etmek isterim
İstemezsen buluşamazsın, sadece iki seçenek sunulmuş diye düşün. ;)
luna park diyelim
Peki. :)
ben bir erkek olarak ilk buluşmada kızı luna parka götürmem saçmalık olur :D
ama kız isterse seve seve kabul eder ve hoşuma da gider ; demek ki çocuk ruhlu der sevinirim :D
Lunapark o adrenalin cok hos sevgiliyle rezil olmakta var tabi
Niye rezil olasın ki? :D
O kötü. :D
Ilk defa için ikiside çok gereksiz. İlk defa oturulur saatlerce konuşulur sinemada ancak gergin gergin film izlersiniz. Lunaparkta aynı, eğlenceyi bozmayın.
ilk kez ıcın ıkısıde yanlıs secım.. oturulmalı ve konusulmalı.. adrenalın ve heyecan cok sonra.. hızlı tuketmemek lazım!
sinema dicem elleri rahat durmuyo lunapark dicem midem bulanıyo ordada :Dqweq
En iyisi buluşmaya gitmiyim mi diyorsun? :D
enn iyisi cafedebuluşmak :Dqweq
Israrcısın yani... :D
ben bulusmam da sen buluscaksan cafede bulus. d
Sinemaya gitmeyi tercih ederim. Çünkü partnerimde sinema kültürü olmalı, sinemadan sonra izlediğimiz film hakkında sohbet de edebiliriz.
İkisine de gitmezdim. İkimizin de sevdiği bir sanatçının konserine gitmek ve şarkılar eşliğinde vakit geçirmek daha keyifli olurdu bence.
Ona bağlı biraz da oturaklı biriyse sinema daha uygun olur ben lunaparkı tercih ederim de ilk buluşmada bir yerde oturmak en uygunu
Ben olsam luna park derdim nedir karanlık bir yere gidip saatlerce vur filme tutsak ediyorsun kendini...
valla o bulustugum kısıyle nasıl bı mubabetım olduguna baglı.. lunapark cocuk ısı.. ya sınema ya cafe
İkisi de değil. Bir cafede oturup sohbet etmek isterim öncelikle.
Erkeklerin % 55 i sinema demiş ahahahahahha. çd. çd. çd. çd
Hava ne kadar güzel. bir mekanda tıkılı kalmak yerine çıkın dolaşın
İlk bulusma icin ikisi de olmaz. Oturup sohbet , muhabbet edilmeli. Tanişma faslı sonucta.
İlk görüşmede ikisine de gidilmez ki. Cafe en dogrusu olur. Ikinci görüşmede o zaman gidebilirsin...
sinemaya gitmem. aslında lunaparka da gitmem ama o daha eğlenceliymiş gibi geldi.
İkisine de gitmem. Sinema bazı şeyleri konuşmak için doğru yer değil. Lunapark zaten olmaz 🤔
Lunaparkı daha çok severim de sinema ilk buluşmaya daha uygun
Hiç birine.. Bir kaldırım taşının kenarına sıkışıp sigara içmek isterdim
cevap veriyorummm. ikisi de değil. mangal piknige gotururum
O biriyle olan ilişkimizin başlangıcına bağlı daha atak ve eğlenceli bir ilişkimiz varsa lunapark ama sakin ve tutuk başladıysak sinema
Film izlemeyi çok severim ama lunapark insanın içindeki çocuğu ortaya çıkarabiliyo o da samimi yani , farketmez duygu beslediğim biriyle mekan aslında..
Sinemaya bir erkekle 👎👎 kızsa olur, neden olmasın?
Neden erkekle gidilmiyorki?
Sana öylesi denk gelmiştir
Abazalarla gitme sende
Ben arkadaşımla gittim hiçbir şey olmadı aramızda
Onu tanimak istiyorsan sinemaya gitcen cunku lunapark kalabalik orda belli sinemada gevsek olup olmadigi ortaya cikar
ben burdan tanıştım ve 1 hafta sonra sinemadaydık :) hem bu ayda açık olmadığından gitmek sıkıntı olacak
Bence iki mekanda ilk buluşma için uygun değil
Kafeye gidin önce bir tanışın kaynasın falan
Erkeklerin çoğu da sinema demiş hınzırlar 😉😉
:D :D
ikisinede gideriz ya
birazda yagmurda beraber yururuz oh miss :)
Ilk buluşma için ikisi uygun değil
Luna parkı tercih edecek olsamda sinema diyorum
Çığlık atıp fazla rahat olmak ilk buluşma için fazla
Ikisinede giderdik sanirim :)
O da iyiymiş.
sinema amakorku filmi olcak😀😀
evet sarılıcam ya napıcam ki sanki baska😊😊
tamam dengesizlige luzum yok
tövbe estafurullah kardesim deli misin divane misin zaten sevgilim yok farzattim ama farzettigme pisman ettin defol git artık basımdan sinemada olcayız heralde evde degil bide gelmissin nasıl bu kadar rahat konusabiliyolar diyosun sananee kardesimm yorumuma gelen o dahada gelip atar yapan da o
olmadıgna göre demekki mutluymusum dimi?
sinir ediyosun amaaa😊😊😊
tobe tobeee😂😂
neden duvarlar örüyosun ki abi çay iç tavla oyna
Kahveye mi gideyim o zaman? :D
aaa sana kahvemi dedim :D oyun salonları var cafeler de var ya da git playstation oyna çocuğu kanser et :D
Ama öyle bir demişsin ki sanki kahveye git der gibi... :D
gitmeye niyetin varsa git oda bir aksiyon olur :D
Eskileri yâd ederim. :D
kahvede ne eskin var kızım merak ettim :D
Çok küçükken babamın peşine takılır gidermişim de... :D
ahahaha :D iyimiş oralet ya da kakao içersin kesin :D
Aynen birşeyler alırdı babam, sonrada doğru eve postalardı. :D
kahve kültürünü öğretmemiş ayıp :D
Aynen ya, ne okey bilirim ne de tavla. :D
öğretelim ayıp ediyosun :D
Acemi şansı yenerim, sonra ağlarsın, uğraşamam ama sağol yinede. :D
vayyy biz bükemediğimiz bileği öperiz :D
Alnına da koy, sonrada ben sana el öpenlerin çok olsun diyim ama harçlık vermem. :D
o zaman ben yokum bari çay içir münafık :D
Düşünürüz. :D
ne zaman peki :D
Bide ciddi ciddi söylüyorsunnn? :D
iş zaten makarada değil mi yoksa ismin ne cinsin ne ne bileyim :D ben seninle kelle paça yeme ihtimalini sevdim :D
Makarada tabikide. :D Kelle paça... Ne kadar romantik bir şey. 😱
bende isterdim loş ışıklar altında mumlar eşliğinde sıcak şarabımızı yudumlarken isveç usulu portakal soslu ördek yemeyi ama fakirim :D kahve diyoz batak diyoz oralet çay diyoz :D
Romantikliğe bağlatcan da ben sonra batırcam. En iyisi bulaşmıyım ben anlamam. ✋ :D
neden bence sende romantiksin
Salak salak yorumlarını okuyorum🙄🙄
Yorumlarınızı*
Beni tanımıyorsun. :D Benden daha odun bir kız bulması biraz zor sanki. Bana romantiklik yapılsa, onu bile bozarım o derece. :D
@Frenchojez neden abi :D sende katıl muhabbete buyur halil ibram sofrası olsun
ozaman ruh öküzü merhaba :D
Frenchojez, neden böyle bir zahmette bulundun ki acaba?
Merhaba Orhan Veli. :D
orhan veli deme ya benim aşık olduğum kızın en sevdiği şair ve ben ise ona cemal süreya olmuştum lakin birtane bile orhan veli şiiri ezberleyememiştim
Çok güldüm ya. :D Rezilsin resmen. Nasıl kız için bir şiir bile ezbeleyemezsin ya, hemde Orhan Veli'den?
şaşırma az sonra denizi görüceksin gemliktesin mi ne bişey vardı onuda gemliğe giderken görmüştüm. Hem çaba öenmli ben kendim yazardım ona şu an kız Hacettepede Pskoloji okuyo demekki kafa var ve bana cemal süreya yı bilmesem bu şiirler onun zannedicem derdi
Haklısın, onun için verilen emek daha kıymetli.
ama ben aşık olduğum kadına doğum gününde hiç bişey yapamadım öylesine takıldığım bir kıza neler yaptım anestezici arkadaşıma serum hortumu bide aşı tüpünden anahtarlık yaptırdım kanımı aldırıp o tüpe koydum bide bir madde koyuyo kan pıhtılaşınca kum gibi oluyo sallayınca tekrar kan oluyodu. Al sana kanımı canımı verdim dedim bide
Bu senin elinde olan birşeymiş, öylesine biriyle takılacağına, aşık olduğun kıza gitseydin, belki şimdi hayıflanmazdın.
sinema. lunaparka gidip de kendimi rezil edemem :D
kahve içerdim sohbet ederdim ikisinide yapmazdım
İlk sinemaya çıkışı lunapark..
Bence karşılıklı oturup konuşulmalı
Önce mekana gidelim sakin kafa şart
Şu an olsa lunapark. Gitmeyeli baya oldu cunkku
İlk defa görüşme için çok saçma ikisi de.
İlk buluşmada cafe tercihim olur.
Benim için sonraki aşama sinema. İlk başta sohbet edip tanımak isterim.
Beni biraz tanıyorsa fırsatcılık yapamaz zaten.
Derken?
lunapark ilk buluşmaya sinemaya gidlmez 😃
Lunaparka çünkü benim ruh halime daha uygun
Meyhaneye giderdim.
Olduuu, bide fasılda ekle. ✋
Onu da yaparım.
Oturup kahve içerim.
Sinemada mı yoksa lunaparkta mı? :D İki seçenek varda. 👍
O kötü işte. :)
Hiçbi yere gitmem otururum oturduğum yerde
İlk buluşmada sinemaya gitmek cok doğru olmaz.
İkisi de değil benim için
Yürümeyi tercih ederim
lunapark daha eğlenceli geldi gözüme..
ben ikisinede giderdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar