Bu ülkede TÜRK olmak suç iken kimse bana hümanizmden, insan haklarından bahsetmesin.

Anzaklı ömerin hikayesini hatırladım. Türk askerlerine esir olan düşman. Demişler ki türkler adamı kıtır kıtır keserler etlerini yerler. Ta ki Türk askerlerinin kendilerini görene kadar. Yıllar sonra hastanede bir Türk kolunda türk bayrağı dövmesiyle Anzaklı ömerin hikayesini dinler
İnsanların dini ve milli değerleri doğdukları yer vasıtasıyla üzerlerine yapışır. İnkar etmek ne kadar mantıksız ve boşsa, bunu yüceltmekte o kadar anlamsızdır. Herşeyden önce insan önemlidir zira milliyetleri üretenler insanlardır.
Sonuna kardar gurur duyuyorum Ne Mutlu Türküm Diyene!💙💙💙sonuna kadar TR💜✊💜
Cevap
11Cevap
Ne Mutlu Türküm Diyebilene
Başkanlığa Hayır
Türk doğduğum için gurur duyuyorum. Geçmişten bu yana herkese hoşgörü ile yaklaştık. Merhametli bir milletiz. Ama ırkçı değilim.
Türk olduğum için gurur duyuyorumda Şu araplarla birlesmeyeydik iyiydi 😂
Irkçılık dinimizde yok birini seçmelisin
Ben ne ırkını bilmeyen bir soysuz, ne de ülküsüz bir çıfıtım Ben ne eğlenceye koşan bir hayvan, ne de yoldaşını satan bir kaltağım Ben ne kimliksiz bir insan, ne de bir et yığınıyım Ben ne çetin yoldan kaçan bir yufka yürekli, ne de doğayı yenmeye çalışan bir budalayım Ben ne Tanrıyı görmeyen bir kör, ne sonunda huri kızlarını bekleyen bir dindarım Ben baştan aşağı Hüseyin Nihâl Atsızım..."
Ne Mutlu Müslümanım diyene
Amen
😂😂
Ne kadar acınası bir cisimsin sen
Niye öyle söylüyorsun ki? Elhamdülillah ben de Müslüman'ım.😂😂
O kadarda çok gurur duymuyorum , tarihten beri birbirimizi yemekten başka ne yapmışız
Evet ama aslinda suriyeli veya kürt olmak lazimdi turkiyede insan yerine koyulmak icin
"Bana sorsalar ne Kürt , ne de Türk olmak isterdim. Ben Norveçli olmak isterdim. Ortadoğu vatandaşı olmak isteyecek kadar enayimiyim."
videoda böyle diyen bir dayı vardı aklıma o geldi :D
Azerbaycan Türküyüm ❤️
İlk resim gayet güzelmiş andam
Bu ükede Türk olmanın suç olduğunu sana kim söyledi neyden bahsediyorsun sen. Türkçüyüz Atatürkçüyüz
Sen hangi ülkede yaşıyorsun? Bu ülkede Suriyeliler baş üstünde tutuluyor. İstedigi bölümde okuma hakkı mı desem, o öğrencilere aylık 1200 TL mı desem, aylık yardım mı desem, elektriklerinin devlet tarafından karşılanıyor olması mı desem ne desem
Ya da çözüm süreci saçmalıklariyla ülkenin bölünme aşamasına geldiği günlerini mi hatirlatsam. Kürtlere yaz aylarında odun dagitilmasi mı desem. Ya da yardımlardan mı bahsetsem
Türk olunmaz Türk doğulur.
tabi ki gurur duyuyorum...
Kesinlikle
Gurur duyulacak ne buldun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar