Ben vermem, vermedim.. Fazla genişlik iyi değil ama herkesin kendi tercihi. Meselâ ay ne romantik bir foto diyerek bakmadım kadının bacakları arasındaki farka baktım. Fesat olabilirim bilmiyorum. ☺ Bu arada adamın tarzı da çok hoş söylemeden geçemeyeceğim 😊
Not:Kızlarda cevap verebilir. 😄
Beyler eşiniz hamileyken onunla böyle poz verir misiniz?
Büyük konuşmak gibi olmasın ama böyle poz veririm de böyle sosyal medyada atacak kadar da değilim. Kıskanırım ben. Atmam atamaz da karım. Hamileliği başka insanlar görsün diye mi yapıp poz veriyoruz?
Yani sence güzel bir poz mu? Ben karımla normal foto atmasını sevmezken böyle özel bir anı olan pozu nasıl başka insanalrın önüne sereyim? Mantıklı mı?
bence çok güzel bir fota da benim evleneceğim hatunun tipi + benim tipim bir araya gelince ortaya maymun belgeseli gibi bir şey çıkıcağından gerek yok asşldksaşdsa
ben çrikin değilim yalnız =D =D ben yakşıklıyım ama bulacağım kız çirkin olucak kesin iğrenç bir yaratık olucak bu belgesellerde adam dişi maymunun yanına gidip seviyor ya o tarz bir şey çıkıcak kesin =D =D çünkü benim düşlediğim kız türkiyede yok anca avrupaya felan gitmem lazım
6 ya yakın kızla çıktım 3-4 tane sanal oldu o kadar da kız kankam oldu genelde çarpık bacaklılar ya da esmerler bu tarz hiç görmedim İstanbul'da yaşıyorum birde 20-30 milyonluk şehir yani
Her ne sebeple olursa olsun, gizli kalacak bile olsa, eşimin bu tarz yani yarı çıplak fotoğrafı olmasını istemem. Üstü, edeplice giyinikken bol bol fotoğraf çektiririz. İsteyene de özgürce göstersin.
Sana demedim zaten abartmayın cümlesini, bazı yorumlar okudum da hep genel bir yorum yaparım! Her neyse evet bu tür pozları paylaşma taraftarı değilim ancak eğer bu poz yapılıyorsa illa paylaşılacak diye bir kaide yok zaten ( bence ) ! Ya artık herkes fotolarına kah Face kah Instagram'a paylaşır oldu buna da karşıyım eskiden ne güzel albüm falan düzenlerdik... ki itiraf ediyorum hala yapıyorum.
En İyi Cevaplar