Benim bu arkadaşım her cuma aynı görseli atıyor, öyle hal hatır sormuyor. Eskiden samimiydik ama son 1 aydır sadece bunu atıyor her hafta. Amaç ne =/ ?
Sadece cuma günleri mesaj atan arkadaşlarınız var mı?
Sadece cuma günü mesaj atanlara verilecek en güzel cevap. Madem Müslümanım diyorsun, kelime-¡ şehadet getirmişsin sadece cuma günü Müslüman olma her gün Müslüman ol. Bunu yazmamdaki sebep çoğu insanda boyle durumların olması, haftanın her günü günah içindeler sadece cuma günü bir mesajla kurtulabileceğini sanıyor...
cevap verirken ne diyeceğini bilemiyor insan. sadece bir ''amin'' ya da ''sana da hayırlı cumalar'' desem, düğünümde çeyrek takmış akrabaya 20 tl vermiş gibi hissediyorum
işte bu yüzden kimse toplu mesaj atmam 😀 yani saçma geliyor bana ya hayatında belli önemli insanlar vardır bayramını cumasını kandilini kutlar muhabbet eder hal hatır sorarsın ama bunlar öyle laf olsun diye herkese toplu mesaj atıyorlar ben cevap bile vermiyorum artık
onu bende çook merak ediyoruuuum kız istisnasız her cua yazıyoo bir cuma hal hatır sodum cevap vermedii :D artık bende ona hayırlı cumalaar filaan demiceem karar verdim :P
En İyi Cevaplar