Sakin kalırım, sakin kalırım, sakin kalırım, 3. cüsünde yalanları toplar, yüzüne çarpar, hayatımdan bölerim... Arkadaşta olsa sevdiğim biri de olsa yalan söylüyorsa arkamdan iş çevirmeye meyillidir o yüzden Böldüklerimi de siler geçerim.. Saygılar, kol
Ben bu durumla sık sık karşı karşıya kalıyorum. Bir arkadaşım bana yaşı dahil birçok şeyi hakkında yalan söylüyor. Bense doğrusunu biliyorum malesef. Fakat hiç kendisini rencide etmedim. Çok dikkat ediyorum. Kimseye bir zararı olnadığı için pek önemsemiyorum açıkçası.
Bu soruyu sormadan bir saat kadar önce doğrusunu bildiğim yalanları dinliyordum ve yalanın her türlüsüne tahammül edemediğim için usher gibi sakin olamıyorum!
En sevdiğim durum. Karşımdaki böyle yalan söylemek için kıvrandıkça ben haz alıyorum bu durumdan. Tabi en son bombayı patlatıp gerçekleri bildiğimi söyleyince ah o yüz ifadesi yok mu 😂
En İyi Cevaplar