Doğrusunu bildiğiniz halde ısrarla sizin yüzünüze yalan söyleyen birine karşı ne tepki verirsiniz?

Tepki vermiyorum inanıyormuş gibi yapıyorum çünkü karşıdaki kişi beni değil kendini kandırmış oluyor ve kendini kandıracak kadar düşmüşse bir de ben ona tepki vererek kendimi düşürmem.
Doğrusunu bildiğim yalanlar... kime göre, neye göre? Ve daha bir çok soru. Açıkçası genel olarak yalan olarak nitelendirilen kalıplaşmış söz ya da cümleler benim için her insanda bir olmuyor. Yani o yalanın yalan olup olmaması kişiye bağlı.
Güvendiğim ve değer verdiğim biri ise bana onun söylediği asılsız her şey doğru olarak gelecektir. Ne zaman ki şüphe düşer içime, o zaman başlarım sorgulamaya.
Soruya gelecek olursak, herhangi bir durum ya da herhangi bir kişiden bildiğim yalanları dinlerken böyle oluyorum ;
Teşekkür ederim
Rica ederim 🖤
En sevdiğim.. 🥰
Kişisine bağlı olarak bi süre belki yalanından döner diye zaman tanıyorum, baktım yok senaryoyu geliştiriyor oturup hayal gücünün ne kadar geniş olabileceğini izliyorum, zeki biri ise baya eğleniyorum da, sığ beyinli ise sıkılıyorum 'hadi selametle' diyorum 🤷♀️
Valla ben direk yüzüne vuruyorum yalana tahammül edemiyorum. ama çok samimi ve şakasına yaptığını biliyorsam onunla birlikte gülüyorum eğleniyorum yalanı uzatmaya çalışırsa öyle olmadığını söylüyorum
Cevap
7Cevap
İnanıyormuş gibi yapıyorum. Duruma göre bir daha ya o insana güvenmiyorum ya da tamamen hayatımdan çıkartıyorum.
Tepki vermem biriktiriyorum bir anda patlayınca sıkıntı olur karşı tarafa. :)
Anlatıp bitirmesini bekliyorum sonra direkt doğrusunu yapıştırıyorum smkcksnfsnflw
Şok etkisi 😂
:d
Hahaha aynen böyle (GIF içerir)
Sahte gülüşler sergiliyor um en iyisi bu herkes kendini kandırır beni değil
Ben sabredemem direkt yüzüne çarparım yalanını ama şaka amaçlı söylüyorsa farklı tabi
Anlamamazlıktan gelip eşlik ediyorum bende
Anlat panpa dinliyorum modunda oluyorum
He anlat anlat sen seversin yalanı :)
Salağa yatıyorum jdjdj
ben direk bozuyorum..
dinlemem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?