Birçok paylaştığım soruda yaptığım gibi detaylı bir açıklama yazmak isterdim fakat yazacağım şeyler dahi gif'in altında anlamını yitirir.

Öncelikle seni böylesine güzel, yaratıcı sorularından ötürü takdir ediyorum. Sitedeki üyelerin birçoğu saçma sapan sorular üzerine yoğunlaşıyo ve bu gerçekten üzücü. Sorduğun sorulara denk geliyorum, bazen yorumları okuyorum hep tekdüze, saksıyı çalıştıramayan insanların verdiği saçma cevaplarla sıradanlaştırıldığını görüyorum.
Soruya gelecek olursak;
Maalesef ki ülkenin büyük bir kısmı kafayı din ile sıyırmış bağnaz insanlardan oluşuyor. Sözde "laik" bir ülkeyiz, öyle değil mi? Birçok kişi mensup olduğu dine göre hayatını şekillendiriyor ve neredeyse hayatı boyunca "yaradan bizi görüyor, yaradan bizi duyuyor" mantığıyla yaşıyor. Ve yine maalesef bu tür insanların düşünce özgürlüğüne saygıları ve tahammül sınırları yok.
Dinin hayatını esir almasına, sömürmesine izin vermiş insanların bir kısmı inançsız insanları kendilerine düşman olarak görmektedirler. Onlara göre dinleriyle ilgili yapılacak her türlü eleştiri, saygısızlık, hakaret, küfür niteliğindedir. Dinlemezler, dinlemek istemezler. Bu insanların algıları kapalıdır ve din üzerinden prim yapan herkese, her şeye sorgulamadan "eyvallah" derler.
Uzun uzun yazmama hiç gerek kalmadı. İşte ülkemin özeti
Yıllardır uygulanan politikaların özünü din oluşturuyor. İnsanlar bir şeylere inanmaya ihtiyaç duyduğu için de bu durum kullanılıyor.
Fazla detaya inemiyoruz ne yazıkki malum durumları biliyorsun
kızıl derili bir reis der ki hristiyanlar ilk geldiklerinde ellerinde incil vardı bizim ellerimizde de toprak sonra bir baktık ki bizim elimizde incil onların ellerinde topraklarımız
Cevap
2Cevap
Yahudiler Haricinde herkes kafayı yemiş giibi
Hristyanlar bu kölelıkten uyandılar
Muslumanlar kaldı hala boyle
Bu arada Soran atayız taslayın onuda :D
Hahahah 😀
Beddua ederim😄
Allah hepinizden razı olsun😀
Bugün ne kadar da imanlıyım
Yuuh😯
Din zekasını kullanmayı reddedenleri aptallaştırır ve aptallar dine körü körüne bağlanır. yani ikisi de dipsiz bir kuyu.
Teşekkürler yavru.
Ben teşekkür ederim
degil bu deirde para söz konusu, tamam dinsizler demiyorum ve diyemem ama cogunlugu para icin herseyi yapar. Acikcasi parayi kullanmak yeter !
1. vallahi şu giflerden korkuyorum😕2. si sence din degilde nedir bosuna dini siyasete katıpta oy almıyolar buda bir somürmedir.
Aynen kesınlıkle dınle cok rahat somuru yapılabılır
Yapılıyor da
İbrahim kaypakkaya nın sözü geldi aklıma 😄
Sen bilir miydin onu ya :)
Yok o sana özel yalnızca sen bilirsin 😄
Olur mu öyle şey keşke hepimiz bilsek
😏😏😏
Bence evet🚬
#patates
#rr
Bu mantığa göre ateyizler sömürülmemeli
Evet zaten bu uygulanıyor