Biliyorum bugün hep kaynanalardan gittim ve çok soru sordum ama napim 🙈 

Ya ben biraz farklı bakıyorum olaya sanırım. yaşça büyük bir kadın ki sevdiğim evli olduğum erkeğin annesi söz konusu olan. karşılıklı saygı olduğunda insanlar bunu çok da önemsemez. ki kaynana lafından da çok haz almıyorum o insana kaynana gibi yani elin annesi gibi davranırsan zaten 1-0 yeniksin demektir.
Ne yaparsa yapsın saygılı olurum ve bant yapıştırmam. :) Bant yapıştırmak kötüdür, bant yapıştırmayı kimseye tavsiye etmem, sakın yapıştırmayın. :D
https://i.hizliresim.com/EglGp8.jpg bu tarz bir şey ve elleri iple bağlamak yararlı olur bence =P yoksa bantı felan direkt yırtarlar konuşmaaktan cene kasları gelişmişdir onların adklşsdksa
bant yarıştırmamda konuşmalarını duymakazlıktan gelirim duydukça sinir olurum radyo kulaklığı tak duyma
Cevap
72Cevap
Kadınları susturmak mümkün mü ki kaynanayı da susturalım.
Elimin tersiyle bir çarparım ağzına 😂😂tabiki hayır ben çok efendiyim😂
:D :D
Öyle bir saygısızlık yapacağımı sanmiyorum ama suda var samimiysek sakadan anliyorsa olabilir ama yoksa olmaz yani
Tabi ki hayır alttan almayı bileceksin o senin büyüğün ve annendir
Ne olursa olsun o benim büyüğüm en fazla kalkar giderim yanından sessizce 🙄
Annesi ile eşi arasında sağlam köprü kurup iki tarafıda idare eden eş sahibi olursanız banta gerek kalmaz :)
Çok konuşan insanlardan hiç haz etmem ama kocama olan saygımdan öyle birşey yapmam. Büyüğümdür der geçerim 🙄
Yeni nesilde hiç saygı kalmadı.
Eşinin annesine bunu reva gören
Kendi annesine yapılsa kıyameti koparıyor.
Cennet anaların ayakları altındadır.
Dunyada benim kaynanam gibi komusan yok. Ama napiyim ne bant nede baska bsy yapistiramiyorum. Ogluyla evliyiz sonucta
Kendi annenizin evini özlediyseniz yapın tabi. Çünkü böyle bir hareketten sonra gideceğiniz yer orası olur...
Hiç sevmem çok konuşan insanı. Dolu konusuyorsa bir nebze katlanilir yoksa zor.
Kaynana değil kayınvalide yani sevdiğim insanın annesi onu doğuran kişi bana büyük bir zararı olmadığı sürece istediği kadar konuşsun sorun yok çünkü onun tecrübesi benim tecrübemden daha fazla
Anneniz cok konusunca bantla mı susuturuyorsunuz? Ne kadar ayıp ne kadar yanlıs bir soru
akıllı kadın oğlundan daha çok kaynanasınla geçinir derim :D
Boş konuşmaz kendileri, vardır bir bildiği der bir kenara yazarım
Her ne olursa olsun büyüğüm olan birine bu saygısızlığı yapmam ki kaynanan diyosun :)
ben şakaya vurarak yapıştırma taraftarıyım. başarılar
Bence kaynana senin agzına bant yapıştırsın böyle saygısız oldugun için ;)
Yoq be cnmm kaynanam benim der bnde konusurum oyle kaynana ele mi gecer😂😂😂✋
Konuşsun saygısız değilim saygı da asla kusur edilmez dovsede dovsede ölümlü dünya kalbini kırmaya değmez ana yarısı neticede
O kadin Allah belani versin diyor. kapatmak. iyi olmus 😂
Kanaryanız çok konuşsa diye okudum😂😂
Japon yapıştırıcısı ile yapıştırırdım
😈
o da seninkine yapistirsa ne olur diye düşün hosuna giderse yapistirin beraber
yapmam sonucta hatunu o dogurmus anadir saygılı olmak gerekir
He evlendik balayına çıktık bir kaynanamın dırdırına mı kaldık 😅😅
valla benim annemi sevsin annemde onu sevsin beni bırakır gelkiniyle oturup kalkar
Saygısızlık yapmam ama sürekli konuşmasını kaileye almaz, duymamazlıktan gelirdim sanırım. 😏
iyidir kayin validem.. biraz naz yapar bazen ama kanına girmeyi bilirim😆
Evlerden ırak öyle kaynana. Nasıl yapıştırayım ki, çok fazla muhattap olmamaya çalışırdım
araştırmalarda bunu kanıtlıyor kadınların en kuvvetli kasları çene kasları diye
Hayir tabiki de :D annem gbi olur kaynanam da anneme yapmdgm şeyi kayınvalideme yapmam.. Buradan kahin valideme sesleniyorum "beni seversen, seni severim" :D
yahu hangi bant kaynanayı tutabilirki 😅😂 sen sıcak silikon dene 😅😛
canım annecim sen söyle emrin olur yapayım derim 😂
Yapmam sonuçta benim büyüğüm ama o görmeyecek şekilde pamuk tıkarım kulaklarımı 😂
Hayır öyle bir şey yapmam sonuçta arada eşim olur😄 bir şekilde anlaşırız biz onla konuşsun napalım😄
gız gaynana gaynana yaktın beni gaynana ön dişlerin sökülsün hiç gonuşma gaynana 😂😂😂😂 böyle bir türkü vardı aklıma geldi
Kaynanın ağzı sussa gözü susmaz...
SUSTURAMAZSINIZ KAYNANALARI
Kaynana degil anne ✋. Gorumceyim o gelinin agzini yirtarim anneme oyle bisey yapsa 👊😂😂😂
hayır..
haddimi bilirim..
sonuçta ne kadar konuşsa da sevdiğim kadının annesi..
Ona çay ikram ederim.. İçinde 5 tablet kabızlık ilacı olan..
Bu saygısızlığı yapamam, böyle bir davranışı kendime de yakıştıramam.
Bir süre sonra çenesi yorulur diye ümit ediyorum 😆
Ömür boyu bekar yaşayacağım için kaynana terimini asla öğrenemeyeceğim.
Ne bu kaynanalarla alıp vermediğiniz? Evlendiginiz adam/kadını doğuran insana saygı duyun azcık
Kız kardesımın kaynanası var ornek oda dunya tatlısı sevmemek mumkun degıl
Yok canım neden yapayım öyle bir şey dinliyormuş gibi yapardım 😊
Rahmetli olmuş kaynanam seneler önce, çok konuşan biri olsaydı muhtemelen yapardım
dünyada herşeye çözüm bulunur ama kadınların konuşmamasına bulunmaz
mantikli konuşuyorsa sorun yok ama mantiksizliga çözüyorsa he he derim gecistiririm
Evlendiğin kişi annene aynısını yapsa ne tepki verirsin?
Ömrün boyunca kaç kere çok konuştun diye ağzına bant çektiler ya da sen bant çektin kuzum :D
kaynanaya terbiyesizlik yapılmaz direk ağzına verirdim susardı
İlerde muhtemelen yapıştırırlar bana 😒
Anacım derim biraz susar mısın 😂😂
onu kaynanaya yapmak yürek ister var mı öyle gelin :)
hayır tabi ya yapılır mı öyle bir şey
hayir öyle bir saygisizlik yapmam
hayr yaşlılara saygım var...
Tv ler sizi iyice zivanadan cikardi.
Konuşsun, ben de onunla konuşurum..
Çayına zehir katarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar