Bi soru sordu bana duymadığım için ben ise "efendim" dedim
Sonra başını telefona gömdü cevap vermedi
"Ne dediniz" dedim tekrar. Başını kaldırmadı ayakta öylece telefona gömdü kafasını
Sonra market ekmekcisine kızdı neden ekmek bırakmadın dün diyerek falan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sorunları vardır
Ya ne müdürü aqqqqq
BİM. mi orası
3 kuruş para verip sen. mudur oldun deyip daha fazla. markette çalıştırdıkları kişi bunlar
Evet a101. Aynen öyle işte çıkıcam artık çok yordu beni bu hareketler valla ya sanki benden ne farkı var 2 3 kruş fazla alıp yine benle aynı işleri yapıyor. Ama böyle davranmasındaki amacı anlamadım insan soru soruyorsa cevap verir sorarkenden bana sorduğunu anlayayayım diye seslenir ya
Çıkınca hangi işe girerim bilmediğimden çıkamıyorum bi Türlü
Sebebi sendin. Alooooo sana diyorum diyeceksin. Yüzüme bakacaksın
3 kuruş fazla maaş alıyorum. diye bana yokmuşum gibi davranamazsin
Alırım. senin boy ölçünu,
Beni çileden çıkarma diyeceksin.
Özetle
Ezik ve ozguvensiz olmayacaksın.
A101 de ki. mudur şef olayını biliyorum. Bir halt olamamış beceriksiz meslek sahibi olamamış kişilere 2 kuruşluk yetki verince böyle oluyor. Ama senin bir duruş sergilemen lazim
Yok ya ben asla öyle diyemem demem de direkt kovarlar beni. Ve daha çok ezerler
Iste bu yüzden hep eziliceksin ve 3 kuruş etmeyen adamların salllakca tavırlarına maruz kalacaksın.
Yasin kaç senin
Ne mezunusun
Yaşım 19 olacak. Lise geçen yıl bitirdim
Sende çok fazla ozguven sorunu var. Bunu halletmen lazım...
Özgüven sorunu var evet ama istesem yaparım bağırırım çağırırım ama istemiyorum. Ki yaparsam olacaklardan da eminim ben ezilicem ardımda kimse olmadığı için.
Bak bu da ozguvensizlikten.
Bunu cozebilirsin
Erkek erkeğe diyebilir belki senin dediğin gibi ama kız olunca bi erkeğe o kadar bağırınca hesap falan sorunca ortaya çirkin bi görüntü oluşur ve ben daha 18 im adam 37 yaşında
Olabilir asıl kadın diyebilir
Olsun boş ver böyle öküzlerle öküz olmayı sevmiyorum ben. İş bulayım bi ansızın çıkıcam işten öylece kalır anlarlar. 1 yıl yanlarında çalışıcam sanıyorlar
Hangi sehirdesin
İs. imkanj var mı baska
İstanbul'dayım buradan çıkıp bi sürede fabrika düşünüyorum
Bikaç gün sonra işten çıkıcam diyince masıl renkleri gitti ama
Iste buuuuu
Dik ol boyle
🌼🙏
Naptin. Son durum nedir
Çıkamadım henüz. Müdür dün bana mesaj atarak kızdı. 15 gün önceden söyleyecektin prosedür böyle falan yazıp uzun uzun sinirli cümleler hafif laf sokmalı gibi. Yarın bölge müdürü gelecek konuşursunuz hâl çaresine bakılır dedi. Bi kere ben istifa etmenin 15 gün önceden bildirilmesi gerektiğini bilmiyordum çok saçma
Evet 15 gün önce yazılı bildirim yapmalisin
Ama benim ablam direkt çıkmıştı geçen yıl. 11 günlük çalışıp çıkan var çok saçma
Sizinkiler pislik yaptığı için böyle. Kanunen bu ama çoğu isletme bunu uygulamaz.
Şunu diyebilirsin. Maaşımdan ihbar tazminatını kesin ben gelmiyorum diyebilirsin
2 ay çalıştım ne kadar tazminat alır benden
Ya da mecbur 15 gün daha dayanıcam
Asgari ücretin yarısı kadar çıkar.
Bu sana hakaret mobing vs uyguladimi
O zamam değmez ben yarın bölge müdürü ile konuşucam. Mobbing hakaret bilmem ama davranışları aşırı rahatsız edici. Yüzüme karşı dememiş olsa bile illaki arkamdan hakaret etmiştir. Müşterinin bile arkasından ediyor çünkü. Ve çalışan erkeklerle küfürlü iletişim kuran biri zaten
Ben insanlara dayanamıyorum. Psikolojik olarak çok dayanılmaz noktaya geldim aniden oldu bilseydim zaten 15 gün öncesinden de haber verirdim bilerek yaptığım bi şey değil dicem
Küfürlü iletişim kurması sözlü taciz olarak kafiii
Sen bölge müdürüne anlat.
Konuş
Çalışmak istemediğini beyan et
Eğer musade etmezlerse şikayetçi olacağını soyle. şu an sen haklı olarak iş haddini fesih edebilirsin
Sen sakın kal.
Durumu iyice izah et.
Konuşmak istrsn gzlidn cikiyim
Olur konuşmak isterim saat 1 de dönerim şu an molada değilim gizli yazıyorum
Tamam gzldn çıktım yaz istersen
Saldıray abi değil mi o
O kim dmksk