Adam gibi adamlara da :)
Evlilikte her sabah kahvaltı hazırlanmalı mı?
Adam gibi adamlara da :)

Kahvaltı benim için hayattaki en mükemmel şeydir tüm okul hayatım boyunca bu yüzden ilk derslere hep geç kalmışımdır. Bir gün lisede hocam yine derse geç kaldığımda neden sen benim dersime sürekli geç kalıyorsun bu özel muamele yalnız benim için mi yoksa diğer hocalarına da uyguluyor musun diye sorduğunda kahvaltı yapmam zaman alıyor annemin yetiştirmesi de zor mecburen geç kalıyorum kahvaltı yapmadan gelirsem de anlattıklarınızı dinlemem mümkün değil diye cevap verdiğimde bundan sonra tüm derslerime geç kalabilirsin demişti :) Yani böyle bir şeye sanmıyorum ki birisi yok desin :)
Çiftler arasında anlaşılarak çözülebilecek bir durum. Bu konuda çok umursamam geçer mutfağa hazırlarım bir şeyler.
Kahvaltı mutlaka evde yapılmalı. Erkek yardım edebilir ama kadın hazırlamalı. Pazar günleri hazırlayabilir erkeklerde.
Hazırlanmalı :)
Eşin işe gitmeden kahvaltısı hazırlanmalı ki bu onu mutlu eder. Dışarıdan simit çay vs. geçiştirilirse gönül razı gelmez :)
Hafta sonları da ister ki beraber tatlı bir kahvaltı hazırlanır ister ki dışarı da harika bir kahvaltı yapılabilir :) .
Yine eig mü geldi ne ^^
Bence de kesinlikle dediğin gibi. Özellikle pazar sabahı serpme kahvaltı :)
Rica ederim :)
En önemli öğün olduğu için ihmal edilmemeli. Ayrıca güne karşılıklı bir keyif kahvaltısı ile başlamak eşler arasındaki sevgiyi, muhabbeti de kuvvetlendirir diye düşünüyorum ben. Tabii dediğiniz gibi sadece hanımlar değil, beyler de bu vazifeyi üstlenmeli :)
Mesela eşinden önce uyanmalı. Çay suyunu koymalı. Sofrayı özenle kurmalı. Gidip ekmek alıp gelmeli :)
Aynen öyle. O zaman herkesin sendrom gibi gördüğü pazartesiler bile musmutlu bir güne dönüşür :)
Yüreğindeki eşin bir de yanındaysa pazartesi sendromdan da sayılmaz :) İşini sevmeyen, benimsememiş ve özel hayatında mutluluğu yakalayamamış insanların işlerini kötülemek için türettikleri 2 kelimeden ibaret bana göre "Pazartesi sendromu" denilen olgu :)
Yeter ki yüreğini koy. Gerisi ALLAH kerim :)
Kesinlikle öyle.
Rabbim hayırlı eşler ve işler nasip etsin inşallah :)
AMİN ümmü hanım. Cümlemiz için :)
Cevap
4Cevap
Kahvaltı günün en güzel ve en anlamlı öğünü. Mutlulukla gerçelten alakası var. Önce uyanan taraf hazırlamalı bence. Ayrıca sadece evlilikte değil her zaman hazırlanmalı. 😊
Özellikle evliliği sordum ama içten her cevabın için ayrı ayrı çok teşekkür ederim :)
Evet soruya cevap verdim sonra da kamu spotu yaptım. Önemli öğün diye. 🙈
Süpersin başka diyeceğim bir şey yok :)
Ben zaten her sabah kendime hazırlıyorum. Bir tabak yerine iki tabak koyarım olur biter. Elime yapışacak değil. Bey kişisi de bir zahmet toplarsa çok mutlu oluruz.
Emrivaki olmazsa toplar :₺
😊😊
Valla bir beklerim iki beklerim üçüncüsünde emri vaki yapabilirim. Ben de sabır taşı değilim sonuçta.
Elbette beklentin varsa evlilik öncesi konuşmalısın yoksa konuşmadan sadece beklersen sorun çıkabilir
iki tarafta calisiyosa her gün diye bir şart konulmamali ve tek kişi hazirlamamali bence
Yahu mesela diyorum ve müsait olunan her gün :)
Ooo :)
Benim fikrim hafta içi ben cumartesi ya da pazar eşim sürpriz yapsa fena olmaz sanırım 😊
Vay güzel düşünce :)
Kahvaltı yapmayı sevmiyorum ama evlenince önem verebilirim belki
Bence de kesinlikle vermelisin :)
Tabiki hazırlanmalı kahvaltılıklarla da renklendirilmeli
Mesela?
Mesela derken kahvaltılık tarif mi istiyorsun?
Kahvaltılıklarla renklendirilmeli derken? Doğru anladıysam ben zaten bunu kastetmiştim.
Anladığım için yorum yaptım anladıysan
Haha tamam tamam sorun yok.
Bence her şey ortak yapılmalı kahvaltı hazırlanacaksa erkek ekmeği salataligi domatesi dograyabilir masayı hazırlayabilir hayat müşterek
Aynen öyle kesinlikle aynı fikirdeyiz.
kadın çalışmıyorsa hazırlanmalı hazırlamalı ben hazırlardım
Peki çalışmıyorsun evdesin diyelim eşin kıyamadı uyandırmadı yine de kalkar hazırlar mısın?
uyandırmadıysa uyurum bu kadının ikramı benim annem kalkar hazırlardı
Anladım
katiliyorumm. her sabah poaca yersek zamanla poaça gibi oluruz😂
Kesinlikle hepsine katılıyorum!
Hayat müşterektir...
Duruma göre değişir. Bencede sadece kadına yakılmamalı tabi ama her sabah evde kahvaltı yapmak mümkün değil neredeyse
Her sabah derken olabildiği kadar yoksa elbette mümkün değil.
Olabilir, bazen pratik şeyler bazen detaylı seyeler
Hazırlanmalı ve senin dediğin gibi hep kadın yapmamalı.
Evet hazırlanmalı diye düşünüyorum. Güzel bir kahvaltı güne de güzel başlama sebebi olabilir☺️
Evet kahvaltı çok önemli. Ve çok severim😍
Süper :)
Hazırlanmalı. Ama erkek hazırlasın 😂
Hani adalet 😄
Bir de çalışırsın kesin değil 😄
Yok artık şeyma 😄
Bence de bu konuları halletmelisin yoksa işin zor 😄
Nereden biliyorsun 😄
Seninle evlenen yandı 😄
Ne konuda bu şartları dinlicek bir de. 😄
yokk ondan da sıkılır insanoğlu
Asıl keyif alması lazım.
Etmek isteyen kendi hazirlasin.
Haha
Tabiki. Kahvaltısız olur mu be
Olmaz onu diyorum azeri hanım ^^
😊😊😊
Bende katiliyorum buna 😄
Ne güzel :)
Bence herşey karışılıklı olursa güzel
Aynen öyle ama peynirin de sahtesi olmaz :D
Olur tadı da çok güzel kardeşim evde yapıyor 😄 Kaldığımız yerde ünlü
O zaman afiyet bal olsun :D Ben hiç bilmediğim için düz mantık yürüttüm :D
Tşkler gel beraber olsun dicem ama uzağız 😄
Olsun canın sağolsun. Yüreğin yeter :)
Ne demek rica ederim. Tşkler kibar 😊
Rica ederim hanımefendi :)
Açmı dolanacan bütün gün
:D :D
Ama öyle kardeşim sevgilim bana kahvaltı hazırlamazsa ben ne anlıcam bu ilişkiden nasıl mutlu olucam sonra :DDDD
Evlilik diyorum abi😄
Evlilik de öyle vallaha ben her türlü kahvaltı isterim sabahları
Hazırlanmalı ama erkek tarafından
Yok ya :D
Neden olmasın 😊
Vakit varsa hazırlanır yoksa hazırlanmaz
:D :D
evet hanım hazırlamalı
Hep mi
hep
Tamam
Aynen öyle))) şimdi kızlar terlik fırlatcak