Öpemediğim, dokunamadığım, hissedemediğim biriyle beraberliğe devam etmem. Vakit geçirmek, kahve içmek, bara gitmek, sohbet etmekten ibaret bir ilişki bana göre değil. Bunu sevgilim olmayan bir kadınla da yapabiliyorken, kendimi birine bağlayıp nazını çekmek mantıksız. Ye yalnızca yakınlaşmakar için de biriyle sevgili olmak msntıksız, bunu yapmak için de sevgiliye ihtiyaç yok.
Sevgilim dediğim insanla birbirimizi tamamlamalıyız, bedenen ve ruhen hissetmeliyiz, sarılmanın da, sevişmenin de kıymetini bilmeliyiz. Beraber vakit geçirirken, kahve içerken bunlar sayesinde birbirimize tutunabilmeliyiz.
Sorun sevgi değil, uzaktan da sevebilir insan. Sorun an kadar yakınımda olan bir insana, dokunamayıp bir asır kadar uzak hissetmek.
Bir insan karşındakini cinsel haz ve istekleri için kullanacaksa ortada sevgi sadece paravan olarak kullanılıyor demektir insan karakterli yar sevgi üzerinden prim yapmaz amaç sevgi ise sevmeyi bilmek gerekir sevgi öpüşmek demek degildir
Ben bir bayan arkadaşla sadece. Gerektiği durumlarda konuşurum ama sevdiğim kişiyle gelecekden konusurm hislerimi dile getiririm ortak geleceğimiz için karşılıklı konusurm vakit geçirirken aradaki fark bu arkadaşlık muhabbet derecesinde sınır koymakdir sevdiğine her duygunun paylasirsin
Yani senin bakış acına göre. Kerhaneye gittiğinde birşeyler yaşadığın kişinin sevgilinden bir farkı kalmıyor hayat kadını parayla. Parasız ilişki ise sevgili demeek oluyor senin bakış acına gore
opusmeyen sevismeyen sevgilinin arkadastam farkı nedir diye soruyorsun yani buna göre benim dusuncemin tezati o şekilde oluyor sevgi cinsellikle olmaz kalp ve emekle olur. Arkadaş A duyduğun sevgi kardeşe duyduğuna benzerdir. Benim kitabımda öyle kardeşe cinsel manada biseyleri duyar mısınız hayır insanları niyeti farklı sekilde
Seviyorsam ve o da beni seviyorsa öpüşmemesi benim için sorun olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin çoğu ayrılırım falan demiş ama yalama gibi her önümüze gelenle de sevgiliyiz veya bişeyler yaşıyoruz diye tamamıyla teslim olmayız. Aşk, sevgi böyle birşey değil.
En İyi Cevaplar