Güneşli ama yoran bir güneş değil, saçlara ve bedene şefkatle dokunan yumuşak bir rüzgar esintisi. Etrafın çiçeklerle kaplı ve yanında sevdiğin insanlar. Sadece sohbet ediyorsunuz, belki de bir etkinlik yapıyorsunuz, mesela uçurtma uçurmak gibi😄 veya kim daha fazla uğur böceği toplayacak diye yarışa girersin... Veya sadece yürürsün orada.. Ya da kendini toprağa atar çiçeklerle beraber gökyüzünü izlersin ve güneşin sana dokunmasına izin verirsin. Bu yüzden ilkbahar en sevdiğim mevsim.
Hiçbir şeyi umursamadan, istediğin şeyi yaparak kendine göre güzel bir gün geçire bilirsin önemli olan insanların ne diyecekler diye düşünmeden yaşamak. Çevrendeki olayları takmayarak yoluna devam etmek. Hiçbir kavgaya tartışmaya veya kötü bir diyaloğa girmeden yola devam etmek. Mutluluğunu sadece güvendiğin ve sevdiğin insanlarla paylaşarak.
Artık jiçbir günümün kusursuz geçmesi için çabalamamayı öğrendim Çünkü hangi günüm kusursuz geçmeye başlasa son anda o kusursuzluk kocaman bir sorunlar dağına dönüşüyor. Vazgeçtim düzeltmekten Önüme geleni yadırgamadan kabul ediyor, akışa bırakıyorum kendimi
Hayat bize ne getirir bilemeyiz buyuzden kusursuz bir gun cekirmen icin net bir cevap olamaz kendini hazrlarsn yola çıkarsın belli kusurlu olur belki olmaz bilemeyiz.
Bir iki sıkıntım var çözülmüş olsa ve denize karşı rahat bir yerde kitap okusam falan çok sakin ve mutlu bir gün olurdu:d veya paraşütle atlamalı falan bir gün çok tatlı olur😻
En İyi Cevaplar