-Kitap okuyor
-Uyuyuyor numarası
-Telefona dalıyor numarası gibi düşüncelere sahip oldukları için bunusordum

Belki ama mantıken yaşlanmış insanlara evlatları bakmaz maaşı vardır ya da yoktur bu yüzden zoruma gitmez bizimde yaslimiz var ha bazıları ters tepki veriyor orasına bişey diyemem
hayrettin gibi agzimla yapıyorum akbil sesini o yüzden zoruma gitmiyor😂
Geçen bitanesi dik dik bakiyodu kalkta oturim die, isine bak a. * . ina k. oyim dedim. d solendi gitti. d bizde insaniz 🙋🙋
terbiyesiz seni.
saçını başını yolarım senin.
@MutluOlamiyorum bas git başkalarının sorularına salça ol!
Sorun onların para vermemesimi yani ben hiç rahat edemem valla yaşlı bir teyzenin ayakta gitmesini hemen yerimi veririm
helal olsun be. senin gibi kızlar yaşadıkça bu ülke var olacaktır.
Cevap
7Cevap
yer veririm yaslı hamile vb... kişilere problem değil benim için onların bir takım hakları olmalı tabiki... çünki bizde hep genç kalacak değiliz bir gün o duruma düşeceğiz
Bugün sen onlara yer vermezsin yarın onlar senin anana babana yer vermez baban gelir 70 yaşına ya da anan bakmışsın ayakta bacakları titreye titreye yol gidiyor eee bu dünya da ettiğini bulursun..
Kokoşlara yer vermem, diğerlerine yer veririm. Tabi totoyu sağlama alınca.
Yaşlı gibi yaşlıya yer veririm. Dışarda tazı otobüse binince yaşlı olana değil.
güzel !
Para ne alaka? O senin insafına kalmış. Ortada bir adaletsizlik görüyorsan verme yer.
icimden lanet ediyorum ama yer veririm lanet moruklara
bana disslike attiniz demek, Ins. otobusletde moruklardan oturacak yer bulamazsiniz
Ben toplu tasimada yol veremiyormm maalsef yA eskiden verirdim tansiyom aniden dusuo bazen korkuyorum
gorur gormez kalkarim yasli amca teyzelere , ama genc bayanlara şiiişşşt yer vermem
Gidin en arkaya oturun sıkışın köşeye uyuyormuş gibi yapın 😂
:D :D :D: D :D :D
isterse 10 lira ödeyelim, büyüklere hürmet göstereceksin her daim
zoruma gıtmıyor kullansın gucten dusmus bır ınsan karsısında egoıstlık yapıp ıkı kurusu dusunemem.
Ben yer veriyorum genelde 🌺
afferim.
Yaşlılara ve hamile olanlara yer verilmeli😊
Zoruma gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar