NOT: Bu zaman da evlenecek kız zor bulunur diyenler siz bu zamanin alisi yusufu musunuz👺👿?

bir Hz. Yusuf olamasak'ta ahir zamanın parlak cocuklarıyız :) Emin ol her gun biriyle olan erkek ben el değmemiş kız istiyorum demiyor zaten :) Ben ise en az benim kadar temiz olsun diyorum :) Ortalık malı olmak farklı 20 li yaşlarda sevdiği adamla bişey yaşamak farkli bir bayan 20 yaşına kadar 10 kişiye aşık olup onuylada birlikte olamaz değilmi buna aşk sevgi denmez yollu denir :)
Evet çok gördüm onlarca kızla olup bakire kızla evlenenine de gördüm hatta kız daha önce hiç bir erkekle çıkmamıştı her boku yiyip çocuk aldırıp eli kız eline değmemiş çocukla evleneni de gördüm göt oldun şimdi kaybol
Değiller. Hiç yanlarından bile geçmezler anca kızlara lafff 👌
Cevap
24Cevap
Cafelerden , barlardan , mekandan mekana gezen kizlar , bu devirde temiz erkek yok saniyor , gezdiginiz yerde temiz erkek bulamazsiniz , elbetteki bu devirdede tertemiz insanlar var , ama dogru yerde aramak gerekir , ben nerede yasiyorsam nerelerde takiliyorsam buna uygun birini bulurum , dedigim gibi kelebek boka konmaz , temiz insaninda pis insanlarla isi olmaz
knka alınmıyorum ustume ama sen ali yusufu arıyorsun bende sana şöyle dıyım sende bu dönemin fatıma annesi gibi misin?
Boka konan kelebek görmedimde çiçekte çok sinek gördüm.
Ne sen leylasın ne de ben mecnun vakası.
Herkes kendi dengini bulsa eyi olar
Her haltı yiyen erkekler diye başlıyorsa cümle beni ilgilendirmiyor hacı
İlişki yaşayan erkek bok, ilişki yaşamayan kız kelebek mi? Gerçekten böyle düşünenler varsa hayatları da kelebek misali olsun demiyorum bir şey. İnsanı cinsel yaşamıyla nitelendirmeye çalışmak da ayrı bir olay. Hemcinslerinizi aşağlamaktan zevk alıyorsunuz belli ki, neyse.
Bilmiyorum ya el değmemiş kız hak ettiğimi düşünmüyorum. Yinede kaderde bellidir. Allah bilir...
knk salaklama yaa 😒😒
Herkes hak ettiğini buluyor.
ben namuslu erkek isterim olm djdhjshsjjs
sen ne dersen o kanka 😁😂
rica ettim bilesin 😀😀😂
Ben erkeğim tabii ki yaparım.
Kızlar da akıllı olsun o zaman.
Hayır ben cicek gibiyim ondan geliyosunuz. Ben de kullanıp atıyorum
İlk aşkım bana cok buyuk acılar yaşattı. Ben de kiz milletine deger vermemeyi öğrendim
Yusu fdemissin ali demissi. Sen ne b. k sun g. t beyinli... seni hep g. tunden sey yapsininlar... tosbaaaa
Atın siysine kelebek kondugunu gordum
Doğru demişsin örnekler
yok gormedm
Evet haklısın
Cok dogru 👌🏻
Görmedim eqrwq
benide ilgilendirmiyor bu yazı
Evlenilecek kız yohhh!! :D
Dogru soyluyorsun 😳
Evet ama ölüydü 😎
Görmedim
Evet