Evcil Hayvanlar Kocaman kelebek gördünüz mü hiç? MarsRafinha Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pantolonuma yapışmış orcocugu evden kovana kadar 30 kere öldüm dirildim Güncellemeler1 yıl Müncübe olsa iyi avlar ziyafet çekerdi. Kocaman kelebek gördünüz mü hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet görmüştüm tabi ki de 0 0 Yorumla
Rachelqwert Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ABİ BU KOCAMAN MI yemin ederim sinopta avuç içi kadar var altıma sıçıyorum gece pat pat ses çıkarıyo kanatları 0 4 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Nasıl şehri terk etmeden duruyonuz Yorumla Rachelqwert 1 yıl gece geliyolar sadece Yorumla MarsRafinha 1 yıl Süpürgeyle şak diye vurdum iyi dayaniyisun Yorumla Rachelqwert 1 yıl SHFHGDJKSFHGNDJNK yazık hayvana yaa Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu bir şey yapmaz ki. Bende de böcek fobisi var ama kelebekten zarar gelmez. 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Gördüm sonra beslemek istedim 24 saat sonra kayboldu :D 0 0 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayvana da küfür etmezsin kelebek la altı üstü 1 11 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Korkuyom Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Emin ol oda senden korkuyor :D Yorumla MarsRafinha 1 yıl Korksun pc Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Halâ mı ya Yorumla MarsRafinha 1 yıl Farasın küreğiyle ağzına vurdum uçtu gitti güzel kardeşim Yorumla MarsRafinha 1 yıl Pzzzzvnkk Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Psikolojik durumun iyi mi Allah aşkın :D Yorumla MarsRafinha 1 yıl Yooook Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Küçücük hayvan harici ne derdin var? Yorumla MarsRafinha 1 yıl Çok var Yorumla MarsRafinha 1 yıl Hem o küçük değil shdhd Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Evet annemi düzenli görüyorum 0 1 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Ya çok tatlııııı☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Yorumla
o6uzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ya kelebeklerin bir zararı yok ki 😂 0 2 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Gebersin djdjd Yorumla o6uzz 1 yıl 😂 tamam Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tanışık olsaydınız keşke bu ne zjcndnx 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet bizim burada ilk baharda çok çıkıyorlar. 0 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ay ben bunlardan çok korkarım bak 😅 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Evet mavi renkli beyaz renkli görmüştüm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet görmüştüm tabi ki de
ABİ BU KOCAMAN MI yemin ederim sinopta avuç içi kadar var altıma sıçıyorum gece pat pat ses çıkarıyo kanatları
Nasıl şehri terk etmeden duruyonuz
gece geliyolar sadece
Süpürgeyle şak diye vurdum iyi dayaniyisun
SHFHGDJKSFHGNDJNK yazık hayvana yaa
Bu bir şey yapmaz ki. Bende de böcek fobisi var ama kelebekten zarar gelmez.
Gördüm sonra beslemek istedim 24 saat sonra kayboldu :D
Hayvana da küfür etmezsin kelebek la altı üstü
Korkuyom
Emin ol oda senden korkuyor :D
Korksun pc
Halâ mı ya
Farasın küreğiyle ağzına vurdum uçtu gitti güzel kardeşim
Pzzzzvnkk
Psikolojik durumun iyi mi Allah aşkın :D
Yooook
Küçücük hayvan harici ne derdin var?
Çok var
Hem o küçük değil shdhd
Evet annemi düzenli görüyorum
Ya çok tatlııııı☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Ya kelebeklerin bir zararı yok ki 😂
Gebersin djdjd
😂 tamam
Güve bu kelebek değil. Çok gördüm güve
Tanışık olsaydınız keşke bu ne zjcndnx
Kelebektenmi korktun yani
🤣🤣 geçmiş olsun aklıma ben geldim
Evet bizim burada ilk baharda çok çıkıyorlar.
ay ben bunlardan çok korkarım bak 😅
Evet mavi renkli beyaz renkli görmüştüm.
Güce ama bu
Hayır
cok tatlii
Gördüm hem de çok
Ben evi terk etmistim şimdiye
Gördüm sayende 🤭
sayende gördük şimdi
Hiç görmedim
Çok iri.