Ben bunu yaparım diye anlattığın, bir gün kesin yapacağım dediğin ama yapamayacağını herkesin bildiği şeyler var ya, onlar neler? Mesela patronun odasına tekmeyle dalmak :) Mesela sevdiğin kişiye bunu bağırarak söylemek...
Sizin mümkansız teorileriniz nelerdir?
Teoride mümkün olup, pratikte mümkün olmayan şeyler nelerdir?
asla kendimden taviz vermem, asla hizmetçisi olmam kimsenin, sevgilimede kocamada hizmet etmeyecegim diye konuşuyorum, ama sevgilim 'canım susadım ya' desin koşa koşa gidip getiriyorum... malım ben ya
Bir anda soruyu görünce gıcık tutuyorsa atip tutan yalandan marsi gezen birisindir ama asil cevap kendi sahsim acisindan eger bir seyi kafama koymussam ve herkesin olacagina ihtimal vermeyecegi bir seyse bu beni daha da cesaretlendirir ve yildirmaz cunku ben herkes degilim herkes suru psikolojisine uymak bana ters
Bence tek başına dünya turu :D hep hayalim ve bir şekilde gerçekleştirceğimi düşünüyprum tam tur olmasa da ama tamamen bağlardan kopup o şekilde bir hayt teoride olsa da pratikte birz zor
bir binayı bir işçi bir milyon saniyede yapıyorsa bir milyon işçi bu binayı ne kadar sürede yapar? matematiksel olarak cevap bir saniye ama teori pratiğe uymaz her zaman. :)
Bir konteyner yük gemisi satın almak fiyatları 250 bin 500 bin tl gemiyle ticaret yapıp sonra bir gemicik daha sonra bitane daha derken liman sahibi olmak ama mesela yanii :D
En İyi Cevaplar