İmkânsız gözüken şeyler yakın ve mümkün olabilir mi?
22
16
Görüşünü yaz
16Kız Görüşü
22Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1622
Abdurrahman00t | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Dünya'da her şey olabilir kanaatindeyim.
Ne zaman bir şeylere olmaz desek, o şey oluyor. Ne zaman bir şeyleri kınasak o şeyleri kendimize çekiyoruz.
İnsan enerjisi ile farkında olmadan kendine birçok şeyi çekiyor aslında. Bu enerjimizi doğru frekans dalgalarında kontrol edersek, neden olmasın? Çok çok büyük isteklerim yok zaten benim. İmkansız gibisinden. İstiyor isem de olacağına inanır ve isterim.
Ben kardeş istiyorum çalışıyorum olsun diye ama imkansız gibi gözüküyor tam vazgeçicem içimden bir ses vazgeçme olucak yeter ki sen inan diyor bana kuzrnimde olucak diyor ama inanmak yeterlimi bilmiyorum
Yok dedim annem hayır diyor önceden doktorlarda olmaz çocuğn birdaha dediler ama tedavisi var paha o yüzden istemiyorlar yani bende istiyorum inanıyorum kuzenimde olucak diyor ama bilmiyorum dua etaem belki ediyorum ama bilmiyorum
Buna ben insanların çabası ve takdiri ilahi derim ancak. Çaba yoksa inanmayı pek tercih etmem. Olmuyor ise de tüm enerjimi buna bağlamak istemem açıkcası
Sırf olmiycağını bile bile onun için mücadelle edip olmadığı samanda anladım ki o inanmak gerekmiyor içindede hisetmen gerekiyor ama hayır ne istediysem bu güne kadar olmaz imkansı hayır dedim ve hep haklı çıktım çünkü ben hep imkansız şeylere heves ettim, ve ebru gündeşinde dediği gibi geçici şeylere heves edip üzülemem çok doğru ben o zaman anladım imkansız bir şey için ne kadar da uğraşırsan uğraş hep imkansız olarak kalıcak zaten çünkü o yüzden ben inanmayı bıraktım artık olucak şeylere inanıyorum.
Hayır hiç veremiyorum 😥 Hele de burada o kadar millet beni linç edince bir genelleme yapıyorum ve o idin olacağına ihtimal dahi veremiyorum 😥 denek ki yok olmaz olmayacak diyorum... ben şahsen bosandim ve her insan gibi ikinci evliligimi yapmak istiyorum ama linç eğiliyorum 😭
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
SadePirincPilavı | Kişilik & Karakter konusunda 525 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bu imkansızı ne olarak tanımladığımiz ile alakalı diye düşünüyorum Ben olmasını istediğim her şey için sonuna kadar mücadele ederim baktım artık olmuyor mevlam nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyip devam ederim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
padisahinkizi | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İmkansız gibi gözüktüğünü düşündüğüm bir şey vardı ama işte hayat. Büyük lokma yenmesi ama büyük konuşulmaması gerekiyor. Mümkün olabiliyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yorumla
Alacabulaca | Kişilik & Karakter konusunda 140 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bazı imkânsız şeylerin "imkânsız" olarak kalması gerektiğini düşünüyorum. İnsan her istediğine ulaşırsa ne özelliği kalır bu hayatın?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
İk4126 | Kişilik & Karakter konusunda 329 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İmkansız artık imkansız olsa bile erşey zamanında güzel
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
ikizterazi | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İmkansız olan şeyleri umutla bekleyeceksin ve çabalayacaksın ki imkanlı olsun🙂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
_interstellar | Kişilik & Karakter konusunda 588 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Her şey gerçekleşene kadar imkansiz gorunur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Gizli Üye
1 ay
Yok olmuyormuş benim için en azından -hayal bile kurmuyorum bu yüzden artık.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
michael_k | Kişilik & Karakter konusunda 399 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1622Dünya'da her şey olabilir kanaatindeyim.
Ne zaman bir şeylere olmaz desek, o şey oluyor. Ne zaman bir şeyleri kınasak o şeyleri kendimize çekiyoruz.
İnsan enerjisi ile farkında olmadan kendine birçok şeyi çekiyor aslında. Bu enerjimizi doğru frekans dalgalarında kontrol edersek, neden olmasın? Çok çok büyük isteklerim yok zaten benim. İmkansız gibisinden. İstiyor isem de olacağına inanır ve isterim.
Oluyor mu istekler
Oluyor. Olması gereken isteklerim zaman ile olacağına inanıyorum. Tabi çaba da şart.
Ben kardeş istiyorum çalışıyorum olsun diye ama imkansız gibi gözüküyor tam vazgeçicem içimden bir ses vazgeçme olucak yeter ki sen inan diyor bana kuzrnimde olucak diyor ama inanmak yeterlimi bilmiyorum
Kardeş istiyorum derken? Ve ne gibi çalışma?
Yani basbaya kardeş kız kardeş istiyorum ama olucağına prk inanamıyorum
Annem hayır diyor 45 yaşında olur mu sence
Bu daha çok ebeveynlerinizin enerjisine giriyor 🙄 ve tam olarak inanamadığınız için de olmuyor olabilir.
Ailenize söyleyin düşüncenizi dikkate alırlar ise ona göre yol alırlar.
Yok dedim annem hayır diyor önceden doktorlarda olmaz çocuğn birdaha dediler ama tedavisi var paha o yüzden istemiyorlar yani bende istiyorum inanıyorum kuzenimde olucak diyor ama bilmiyorum dua etaem belki ediyorum ama bilmiyorum
Gönlünce olur umarım ✨
Yani teyzemde istiyor olucak sen inanıyormusu olucağına peki
Buna ben insanların çabası ve takdiri ilahi derim ancak. Çaba yoksa inanmayı pek tercih etmem. Olmuyor ise de tüm enerjimi buna bağlamak istemem açıkcası
Yani inanıyorum olur mu da bilmiyorum sence allahdan istersem olur mu.
Olabilir. Olmuyorsada 'duam kabul olmadı' diyemeyiz. Böylesi daha uygun görülmüştür.
Soru sahibini daha fazla rahatsız etmeyelim. İyi günler
İmkânsız görünebilir ama olur yolunu bulabilmek de mümkün.
Bunun için ne kadar emek ve zaman harcanacağı bilinmez tabii.
Bu içinde yaşadığımız koşullara bağlı olarak değişkenlik gösterir. Günümüz ülke şartlarında çok ümitli değilim maalesef.
Zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır... yani mümkün olabilir, evet
Olabilir, sadece inanmak gerekiyor
Bazen imkansız olur ve asla yakın olmaz
Mümkün olur
Sırf olmiycağını bile bile onun için mücadelle edip olmadığı samanda anladım ki o inanmak gerekmiyor içindede hisetmen gerekiyor ama hayır ne istediysem bu güne kadar olmaz imkansı hayır dedim ve hep haklı çıktım çünkü ben hep imkansız şeylere heves ettim, ve ebru gündeşinde dediği gibi geçici şeylere heves edip üzülemem çok doğru ben o zaman anladım imkansız bir şey için ne kadar da uğraşırsan uğraş hep imkansız olarak kalıcak zaten çünkü o yüzden ben inanmayı bıraktım artık olucak şeylere inanıyorum.
Hayır hiç veremiyorum 😥 Hele de burada o kadar millet beni linç edince bir genelleme yapıyorum ve o idin olacağına ihtimal dahi veremiyorum 😥 denek ki yok olmaz olmayacak diyorum... ben şahsen bosandim ve her insan gibi ikinci evliligimi yapmak istiyorum ama linç eğiliyorum 😭
Bu imkansızı ne olarak tanımladığımiz ile alakalı diye düşünüyorum
Ben olmasını istediğim her şey için sonuna kadar mücadele ederim baktım artık olmuyor mevlam nasip etmiyor hayırlısı böyleymiş diyip devam ederim
İmkansız gibi gözüktüğünü düşündüğüm bir şey vardı ama işte hayat. Büyük lokma yenmesi ama büyük konuşulmaması gerekiyor. Mümkün olabiliyor.
Bazı imkânsız şeylerin "imkânsız" olarak kalması gerektiğini düşünüyorum. İnsan her istediğine ulaşırsa ne özelliği kalır bu hayatın?
İmkansız artık imkansız olsa bile erşey zamanında güzel
İmkansız olan şeyleri umutla bekleyeceksin ve çabalayacaksın ki imkanlı olsun🙂
Her şey gerçekleşene kadar imkansiz gorunur.
Yok olmuyormuş benim için en azından -hayal bile kurmuyorum bu yüzden artık.
Tabi ki, her zaman
Benim için değil hala imkansız
Evet genelde gerçekleşir
İmkansız diye bir şey yokk