İşyerinde Müdür Baskısı Stres ve Mutsuzluk?

Askerden yeni geldim ve 5 ay gibi bir süre işsiz gezdim. Sonra sağolsun abim beni çalıştığı sirketin farklı bir birimine işe soktu ama o devamlı yolda olduğu için birbirimizi görmüyoruz.

Gelelim sıkıntıya. Çalıştığım sirket cok büyük köklü ve şartlari iyi bir sirket. Ama Çalıştığım birimin müdürü cins egoist şımarık stresli aksi acayip bişey. İşe alırken sirket sahibi "seni istemeyebilir zorlayabilir aklinda olsun" demişti. Zaten benden önceki elemanda bunun baskıları yüzünden çıkmış. Adam yaninda kendinden tanidigi birisini istiyormus onuda sirket kabul etmiyor.

Birimde 45 tane sirket var ve asiri yoğun bir temposu var ve sadece mudur ve ben variz. Resmi isler evrak isleri mali banka işleri yani isler her sirketin butun yükümlülükleri bende. Ama ben daha is hakkinda hic bişey bilmememe rağmen öğretmek adina ustun körü iki sey gösterip bir kerede anlamami ve hemen kisa sürede yapmamı istiyor baski yapıyor. Adam yürüyüşüme bile karışıyor bir bahane bulup mutlaka azalıyor bana cok eksigin var soylesin boylesin yok soyle konusuyon diyip mutlaka laf sokuyor. Adamdan iyice tiksindim sıkıldım. Arada abim varvonu mahçup etmemek icin çıkamıyorum da ciksam adim kaçtı ya da tembel olacak. Artık adami girtlaklama derecesine geldim. Devamli benden önceki elemana kufurler ediyor çünkü cikarken bunun bütün gerçek yüzünü patronlara söylemiş. Benide üstü kapali tehdit ediyor yaptiği baskilari patronlara söylemem icin, zaten soylesem onlar da buna söyleyecek beni cikarmazlarsa bubiyice bana takip ustume gelecek. Abime söylesem direk olay cikarir ortalik iyice karışır. Napacagimi bilemedim artik psikolojim bozulmaya basladi sabah olsun ise gideyim istemiyorum. Hem islerin yoğunluğu hemde bunun baskısı bezdirdi beni. Bibyol gosterin napayım ben?
İşyerinde Müdür Baskısı Stres ve Mutsuzluk?