Siz de begenir misiniz dogulu kızları? Yoksa illa karadeniz erkeği mi olsun istersiniz?
Cevabın nedir?
Yani bence aşk din dil köken tanimazki tabiki begenebilirsin ama ask baska be konu guzelim zamana birakmak lazim ki ben askin karsisinda direnebilen birini daha görmedim bende kürt kiziyim ama misal ulkemi topragimi cok seviyorum sonucda hepimiz bu ulkenin vatandasiyiz ayni marsi soyluyor ayni bayragin altinda toplaniyoruz bence onemli olanda budur bir insan nereli olursa olsun kadin veya erkek farketmez icinde merhamet ve allah korkusu oldukdan sonra gerisi tefarruatdir😊😊😊
17 Yorumla- +1 yıl
Mesela boyle dusunen kürt kızlaryla evlenebilirler kdzli erkekler☺👏
Soran+1 yıl@Chaplin61 nerelisin
Soran+1 yıl@Chaplin61 benim ki de trabzonlu. Çok kurnaz ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoguda oturuyoruz ama karadenizliyim. Esim de karadenizli. Burayi acikcasi sevmedik. O kadar sehir gezdik yanında ben varken adamin gozunum icine icine yiyecekmis gbi bakiyor kizlar. Benim ön yargm yok ama ne babam ne esim ne de erkek kardesim sever dogululari. Genele vuramam. Burada yasadgmz icin cok sevdgmz arkdslarmz da var.
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğunun neresi? Bende aynı şeyleri karadeniz erkekleri için duydum. Güzel bir kiz gorduler mi laf atarlarmis
Cevap sahibi+1 yılYa abaza heryerde vardr illaki ama 4aydr buradayz bingolde. Her disari ciktgmzda rahatsz olup donuyoruz eve. Yemege gidiyoruz karsi masadaki gozunu dikiyo. Carsida yuruyoruz yolda ya adami yiyecek gbi bakiyolar. Ayiptir kizlarn gozle boyle taciz ettgni ilk kez goruyorum erkek abaza her yerde var da. Ama dedgm gbi genelleme yapamam cok tatli insanlarla da tanstm. Ve buraya atanip burali kzlarla evlenen arkadaslarmz da var.
Cevap sahibi+1 yılNerelisin cok merak ettim.
Soran+1 yılElazig
Soran+1 yılSen
Cevap sahibi+1 yılYa elazg baska. Öyle desene bastan. Elazglilarin imaji heryerde iyidir bak. Gayet vatanina bagli ve duzgun insanlar. Elazgliym de doguluyum deme. Cunku imaj farkı var. Elazglilari severiz. Bir de buradan gidince orasi bana Paris gibi geliyor 😀
Cevap sahibi+1 yılBen zonguldakliyim eşim Trabzonlu. Bak o bahsettigm abaza kızlar bingolde vardi Elazgda oyle bir medeniyetszlige rastlamadm.
Soran+1 yıl😄😄😄😄😄😄
Soran+1 yılKizlar niye bakıyor anlamadim sana mi esine mi bakıyor. ? ve kizlari güzel mi
Cevap sahibi+1 yılCogunlugu guzel degil. Allahtan.😆 Esime bakiyorlar. Taciz ediyor bakislaryla resmen. Simdiki kizlar sapitmis😂
Soran+1 yılNasil dayaniyon peki? Esin capkin degildir insallah
Cevap sahibi+1 yılHic endisem yok kesinlikle esimin ilgi alanina giremiyceklerini biliyorum. Tek hissettgm şaşknlik.
Soran+1 yılAnladım.
Soran+1 yılEsin trabzonun neresinden benim hoslandigim demeyelim de ilgimi ceken bir erkekte trabzonlu. Sert ve sinirli. Ayrica kıza çok düşkün
- 1 yıl
bizde öyle şeyler olmaz onur şeref haysiyet herşeyden önce gelir biz karadenizliler için bilmem anlatabildim mi
Kürt olman önemli değil. Ben trabzonluyum. Vatanını seven sahip çıkan herkese eşitizdir biz. Çok yakın kürt komşularımız da var. Kürt kızları güzel de olur. O yüzden size yobaz aşağılık gözüyle bakmayız ama ordaki vatansız bölücülerle işimiz var.
436 Yorumla
Soran+1 yılKaradenizin neresindensin
Soran+1 yılPardon 😄😄
Soran+1 yılYa vatan tabiki onemli ama sen birini seviyorsan onu oyle kabul et benim arkadasimin ablasinin esi ordulu. Arkadasimda batmanli kürttu. Kari koca iyi anlasiyorlardi. Ve arkadasim hdpli esi akpli. Ama bir kere esi icin hdpye vermiş. Ayrica evde siyaset konusmazlarmis. Bence birini seviyorsan onu oyle kabul et degistirmeye kalkma.
Soran+1 yılKaradeniz erkwgi bana cok erkeksi geliyor
Soran+1 yılBıktım kıllı erkeklerden
Soran+1 yılBazi sacmaliklariniz yok degil mesela 1 kisiye 10 kisi dalmak erkeklige sigmaz ama erkeksiniz. bu çekiyor beni cinselligi hatırlatıyor. Yanlis anlama
Soran+1 yılEvet kirmadigi sürece erkekligini koysun ortaya ya sert ama tatlı. sizin erkekler güzel kiza düşkün olurmus doyumsuzdurlar belki bu üzücü biraz ama erkek gibisiniz.
Soran+1 yılbir tane tanıdım uçuruyor beni 😄😄trabzonlu
Soran+1 yılCocuk playboy diye unlenmis ama
Soran+1 yılNe Alaka? capkin biri olduğu için mi öyle diyorlar?
Soran+1 yılBu arada trabzonun neresindensin
Soran+1 yılSevdigin kiz kürt ve hdpli olsa
Soran+1 yılTrabzon insani cok milliyetci olurmus nasil iyi gözle baktin kürtlere
Soran+1 yılHdpli değilim. Ama aşk ne olursa olsun saygı duymayi öğretmeli. Belki hdpli kiza aşık olcan nerden bilecen?
Soran+1 yılPeki senin bilecegin birşey. Trabzonlum
Soran+1 yılHdpli değilim ama nefret de etmiyorum trabzonlum.
Soran+1 yılTrabzonlu isen kuru inadin vardır. capkinsindirda. sadık olmazlar sevdiklerine
Soran+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılOo ciddi misin bende yay burcuyum. Ve bir zamanlar basak burcu bir erkekten hoşlanıyordum. Sizin burcun insani zor seviyor sanirsam
Soran+1 yılAhahhah:)))) trabzon erkeği kadar sert ve cıvık değildi ama
+1 yılsanmam kürdü de lazı da çerkezide aynı topraklarda yaşayan türkiye vatandaşı artık aşın bu ırkçılıkları
09 Yorumla
Soran+1 yılKaradeniz li misin
- +1 yıl
karadenizli değilim ama samsunda yaşıyorum
Soran+1 yılSamsunlular nasıl? Onlari/da pek begenmezler huy olarak
- +1 yıl
samsunlular iyidir. ama memleketten memlekete değişiyor
Soran+1 yılHmm... Samsun terme nasil
- +1 yıl
terme biraz kapalı kutu sayılır küçük ilçe olduğu için
Soran+1 yılO ne oluyor? Unide bir arkadasda ordan
- +1 yıl
yani küçük ilçelerin kendi ön yargıları vardır anlamında söyledim
Soran+1 yılHa.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Karadeniz erkekleri illa karadeniz erkeği olsun isterler :))
23 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yazdim 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaradenizliler pek doğudan kiz almaz. Bizim aile hep ayni şehirli hatta birak karadenizin diger şehirlerini. Belki tesaduftur. Şu an üni okuyor herkes ya buluyorlar baska sehirden normallesmeye basladi. İnsanlar ulasamadiklari taniyamadiklari guvenemedikleri icin de biraz diger bölgelere yonelmiyolar bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende unide tanidim zaten karadizlileri
Doğulu insanlar genelde, terörist olarak algılanıyor. % 90'ı böyle olsa bile illa ki her yerde olduğu gibi iyi insanlar da vardır. Bu her yerde böyledir.
İnsanların bakış açısı değişebilir.22 Yorumla
Soran+1 yılOha abart istersen
Soran+1 yılKaradeniz erkegine bayiliyorum
+1 yılHayır yobaz gözüyle bakmıyor. Kürt ol gürcü ol muacir ol Arnavut ol insan ol. Kendinizi kürt diye ayırmayın arkadaşlar insanlığa bakıyoruz aslında hepimiz
03 Yorumla
Soran+1 yılMilliyetçilik yapan da var. Özellikle trabzonlular çok milliyetci diye duydum. Ve erkekleriniz kari kiza cok düşkün olurmus
- +1 yıl
Yok ya erkeğine göre değişir o. Onların adı çıkmış her milletten var ona bakarsan edepsiz
- +1 yıl
Elazığ da milliyetçi, Erzincan da, Erzurum da. Sadece Trabzon mu?
millet ayrımı yapmam ama karadeniz kökenli biri olarak ne ben ne de ailem kürt bir kızla evlenmemi ister... aile kurmak farklı bir durum...
26 Yorumla
Soran+1 yılDogulu oldugum için mi kürt olduğum icin mi böyle düşünüyorsun? Mesela dogulu türk kızı olsaydı o zaman
Soran+1 yılBelki aşık olucan
Soran+1 yılKaradeniz erkeklerini cok erkeksi buluyorum
bende karadenizli bir erkek olarak aksine doğulu kadınları daha anaç eşine bağlı olarak görüyorum.
022 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler: )) iyi bir yorum tanidigin icin mi diyon yoksa attin mi
Soran+1 yılDogulu biri ile evlenmek ister miydin?
Soran+1 yılBakmistim zaten 😉
Soran+1 yılO kadar etkilenilecek film degildi daha güzel olabilirdi ama/ordaki adam/çok tatliydi tam sizin/oralar. Bu arada siz KaradeniZin hangi şehrindensiniz
Soran+1 yılArtvin mi lazika misin
Soran+1 yılSizin oralar laz olurmus diye duydum
Soran+1 yılAa bilmiyordum onu lazika gürcü mu demek
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılElazığ
Soran+1 yılEvim ora da uniyi iç anadoluda okuyom karadenizlileri de burda tanidim
Soran+1 yılmeraba
+1 yılinsanın insan olması önemli dini ırkı dili değil doğulu değilim ama bazıları çok güzel seni seven adam kürtlüğüne bakmaz kalbine bakar.
00 Yorumlaevet sevmezler ve yaptıkları çok yanlış sonuçta hepimiz eşitiz
09 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon
Soran+1 yılKürt müsün
Soran+1 yılNasıl davranirlardi kiza? Kizin aksani mi bozuktu guzel degil miydi
Soran+1 yılKaradenizin neresi orasi
kesinlikle hayır amca oğlu nun eşi Siirt li diyeri van li dayım Bitlis'ten evli sen yanlış görmüşsün
020 Yorumla
Soran+1 yılSen nerelisin
Soran+1 yılElazığ erzurum malatya taraflarina nasil bakiyorsun
Soran+1 yılKaradeniz erkekleri konusuna mi ben il disinda okuyorum. burda gördüm karadenizlileri tabi burdaki her karadenizli yakisikli degil ama yakin oldugum bir karadenizli sert biri bu/da bana erkeksi geliyor
Soran+1 yılTrabzon sevme degil de erkeksi geliyor ama biraz kiza düşkün.
Soran+1 yılRizeli ise neden uzak dur dedin?
Soran+1 yılGelinimiz rizeli ama dogma buyume istanbullu biri
Soran+1 yılTrabzon lular nasıl
Soran+1 yılBen elazığ liyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarin için: ) dediğim gibi sadece biraz kiza düşkün o huyunu sevmiyorum.
Güzel güzeldir veya etkileyici etkileyicidir (sadcee fiziksel değil ) bunun coğrafya ile alakası yok herşey kafada biter
16 Yorumla
Soran+1 yılBaba tarafindan
Soran+1 yılYok öylesine
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende karadenizliyim ama kürt bir eş istemem büyük konuşmayayım ama istemem.
123 Yorumla
Soran+1 yılNeden naptik size? Her kürt pkkli değil.
Cevap sahibi+1 yılKaradeniz insanı doğu insanını sevmez bunu kime sorarsanız sorun aynı cevabı alacaksınızdır.
Soran+1 yılBenim bir arkadasimin ablasi ordulu biri ile evli ama hatta cocuklari oldu.
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar olabilir ama cidden diyorum sevmezler bir nedeni var mı yok mu bilmiyorum ama bende sevmiyorum tercih meselesi.
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle Trabzonlular.
Soran+1 yılKurban olun ve umarim sende birgün bir kürt kizina asik olursun
Cevap sahibi+1 yılAhaha beddua etme be abla :) Zaten yeterince üzgünüm aşk konusunda.
Umarım bulursun sevdiğin bir karadenizli illa ki istisna çıkar aralarından.
Soran+1 yılSaka. Tabi de yinede üzüldüm bir dogulu olarak
Cevap sahibi+1 yılBu aralar biraz duygusalım. Ben beğenmiyorum diye de başkası seni beğenemeyecek diye bir şey yok. Karadenizliden önce adam olsun anlayışına bak bence neyse her şey umarım gönlünce olur.
Soran+1 yılKaradeniz erkegi bana cok erkeksi geliyor ya
Cevap sahibi+1 yılErkeksi olsak ne yazar. Milletin önünde rezil olduk bugün.
Soran+1 yılHayırdır
Cevap sahibi+1 yılKıza dedim ki hayır diyeceksen boşuna buluşmayalım. Kafede oturduk buluştuk bana hayır dedi olmaz dedi ben buna ilgimi hoşlantımı bahsettikçe millette bana baktı kızın biride nasıl erkekler var seven var dedi gururuma dokundu baya kızda şimdi de diyor biraz daha düşüncem buluşma için teşekkürler dedi.
Gururuma çok dokundu kısacası
Soran+1 yılSizin oranin kizlari cok inatçı olurlar. Gel sen doğuya ışte. Giderin varsa biraz kapis kapis gidersin. Korkma öcü degiliz. Bizde sizin gibi vataseveriz. Kocalarimizin sözünden cikmayiz. Cok çocuk severiz. Sadik oluruz.
Cevap sahibi+1 yılTipime bak giderim var mı yok mu sen söyle 😃
Soran+1 yılNasil bakcam
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu ben 😀
Soran+1 yılİdare eder
Cevap sahibi+1 yılSaol teşekkürler
Soran+1 yılE hala kürt istememekte kararli misin
Cevap sahibi+1 yılDiyelim istedim ne olacak :)
Soran+1 yılVerdim gitti😄
Çokta takılmamak gerek önemli olan karakter sonuçta heryerin iyisi ve kötüsü var
00 Yorumla
+1 yılEvet doğululari sevmiyorlarmis
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nerelisin ve nerden biliyon
+1 yılsevmez karadenizliler kürtlerı
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kürtlere kurban ol
- +1 yıl
hemen savunmaya geçme. ben gördüğümü söyledim. bir insanı tanımadan kürt diye yargılamayı saçma bulurum.
Soran+1 yılTrabzonlusundur o zaman
+1 yılSevmezlerse sevmesinler.
04 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin
- +1 yıl
Diyarbakır
- +1 yıl
En kürt Diyarbakırlılar mı oluyor?
- +1 yıl
Şırnak Hakkari ile birlikte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir doğulu olarak (kürtüm) karadeniz erkeklerini begeniyorum şahsen. Ama onlar doğuya yobaz gözüyle mi bakıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler