Doğu insanı neden böyle sizce?

Eşimle yeni evliyim 3 aylık evliyiz doğunun ilçesinde yaşıyorum küçük yerdeyim sokaktan mahalleden geçerken böyle tip tip bakıyorlar içime giriyorlar eşime de öyle bakıyorlar eşimde çok açık değil tişort kot pantolun giyiyor tayt falan eşim mini etek giymek istiyor giyemiyor sanırsın dekolte giymiş gibi bakıyorlar bana bile bakıyorlar çok fazla rahatsız insanım ve de doğduğum yer olmasına rağmen doğduğum yeri sevemedim bir türlü Urfanın ilçesinde yaşıyorum en berbat yer bilader özellikle varoş muhafazakar kesmin bulunduğu mahallerde kapalı kadınların kapıların önünde oturup onun bunun dedikodusu yapması öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar burda yaşamak zor bide bunların İzmir gibi Antalya gibi yerlere göç ettiğini düşünün işte bunların bir kısmı orta kardeşim İzmirde olaylarlar tacizler kavgalar bu yüzden oluyor Kürtler adepte olamıyor bu şehirlerde kendi şehrinde bile böyleler bilmiyorum ama İzmir Bursa Antalya yersini öldürdüler İstanbul`da da öyle oralara gitsem de boş Avrupa ya kaçmak lazım
Doğu insanı neden böyle sizce?