Bunu en kısa zamanda Arapça bilen birine göster... Türkçeyi iyi bilen bir Suriyelide olabilir... Ya da çevrende Arapça bilen bir hoca, öğretmen de olabilir... Ona okut, üzerinde nelerden bahsettiğini anlatsın sana... Çünkü üzerinde birbirinden alakasız semboller var... Ben kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum... Bir ülkenin ya da şehrin kültürüyle alakalı ya da tarihi ile alakalı birşey yazıyor olabilir... Yine de Arapça bilen birisine okut...
Tilsim büyü yapma olayı Üst ya da orta ya da altlarda yan yana yazan yazı büyü yapılacak kişinin annesinin ismi ile büyü yapılacak olan kişinin ismi arapça olarak yazılır. Göz simgesi olan 2 çeşit büyü var biri nazar duası için birisi cin musallat etmek için Hepsini anlatmak isterdim uzun uzun yazması çok zor oluyor. Bu gösterdigin şey sendemi şuanda
sorun etme 😀 hatta bazı kişiler, üstünde taşıyana kurşun işlemez vs diyorlar... bundan bana hediye gelmişti, cok eski ama bizimki el yazması hafız bir arkadaşa okuttum sorun yok 😊
Bak Hz Ali'nin kılıcı Ayasofya camii göz işareti kader cizgisini gösteren 1 el diğerlerini çıkaramadım. Resmi indirip baktım. Bunları bağlamak lazım bence bilmeyen yorumlamasın inanın daha büyük felaket başımıza alırız
Ben yorumlara baktım herkes büyü diyo. bir kere büyü olsa domuz yağına batırılmış saman rengini alan bir yağlı kağıda yazılırdı. Burdaki semboller bişeyi çağrıştırıyor
Masonlarla alakalı onu ayni sekilde alip beze sarip ayni yerine koyun ya da yakın bide daha net cekip atsaniza ne yazio merak ettim ben severim boyle seyleri masonluk iyi deilmis sozde dunyayi yonetiyorlsrmis illuminatiymis mayalar kkiyamet gununu soylemis kopmadi 😂😂😂 bosver ya at cope gitsin ya da kayip esya burosuna
En İyi Cevaplar