Kıskanma falan olur mu? "Yakın olamayan zaten kalamaz, cinsiyetin önemi yok" cevapları kabul etmiyorum. Bazen öyle bir an oluyor ki uzak akrabanız bile cat kapı geliyor. Evlendikten sonra evinize gelen yatılı misafirlerin cinsiyeti önemli mi? Neden?
Evlendikten sonra evinize gelen yatılı misafirlerin cinsiyeti önemli mi? Neden?
haremlik selamlık uygulaması yaptığımız için uzak karşı cins misafir olması durumunda zaten odalar ayrı olur, kızkardeşlerim bile evime geldiğinde sabah namazı için kalkıldığında mesela eşim onlar lavaboda vs işlerini halledip odalarına girene kadar odamızdan çıkmaz. keza onun abisi geldiğinde ben aynı şekilde. yabancı misafir geldiğinde de aynı durum geçerli olacaktır. cinsiyet önemli değil çünkü kadın misafir olsa eşime, erkek misafir olsa bana sıkıntı doğuracağından bunun formülünü bulup sıkıntı olmaktan çıkarmak lazım. örneğin benim arkadaşım evime yatıya gelse, eşim biz evin her yerinde rahatça hareket edebilelim diye odasından izinsiz çıkmaz, hatta istersem evi bize bırakabilir. bu duruda onu karşı cins misafirden kıskanmam saçma olur.
Tabiki çok yakinimdakiler gelebilir diyorlar ama insanoğlu bu çiğ süt emmis böyle düşünün ne demişler hayatta kardeşine bile güvenme eşiyle gelip kalabilir ve benim çok guvendigim kişileri evime davet ederim başka türlüsü pek mümkün değil
İsteyen otelde kalsın, evim otel değil. Bekar olduğum halde bile yanımda yatmayacsa yatılı misafir istemem. Sonuçta erken kalkıp işe gitmek zorundayım, hafta sonu da kendime vakit ayırırım.
cinsiyetin onemi var ve ne. derece yakin akraba oldugu. onemli. sonucta bir. esim. var ve bnim. haricimde baska bir . erkek kim. olursa. olsun. ona nanahremdir.
Evlendikten sonra yatıya misafir çağırırken eşlere danışılmalı. Ben evime ancak evli olursa yatıya misafir kabul ederim. Buna akrabalar da dahil. Kimse kusura bakmayacak.
önemli tabi ve kim oldukları. çok cilveli kadınları yatılı istemem. yalnız ve çok seksi kadınları da istemem. adabıyla gelsin adabıyla yatsın. evde benden daha güzel ve seksi olmasın. :D
Gelen misafire git demek olmaz buyursun gelsin sadece akrabalar geleceği için eşimin teyzesi halası kuzenleri gelebilir erkekler zaten başka bir evde rahat edemiyor
@tubidilik niye mi yeni evlenmisim tek kadın misafir gelmis esimin arkadası kuzeni ya da baska bir akrabası ben esimle vakit geciricem sarılıcam ya da tatrısıcam sonra o sahıs esime gaz verebilir fikirlerini düsüncelerini degistirebilir benim esimle olan diyalogumu kıskanabilir belki bekarsa beni bastan cıkartabilir daha sayamıyacagım sebebler onun dısında esiyle gelir ya da anne baba gelir kalır istedigi kadar ama tek kadın annesi bile gelse 2 gece kalır ve gider
@Littlebitoffensive neyin kafası derken? Siz hic evli erkeklere kadınların daha cok yanastıgını kıskandıgını duymadınız mı? Ben esimle aramı acmamak icin sokmam ozelimdir benim
@Littlebitoffensive ne oldu bir cevabın yok degil mi? Bak bir kadın bir erkegi isterse bastan cıkarır tek gece bile olsa erkek kadına karsı güclüdür sadece cinsellikte zayıftır kendini korur ama karsı koyamaz
@Littlebitoffensive bu bir cevap değil çünkü kıvırdın sende biliyorsun böyle olabilirliliğinin olabildiğini akıllıca bir secim yapıp kactın cevap vermekten tebrik ederim
seni bastan cikarabilir😂cikma bastan sende. ah erkek milleti ya kendime guvenmiyorum demiyor da.. ama takdir ettim kendini biliyorsun en azindan soylemesende
@tubidilik ben kendimide kadınlarıda biliyorum evliysem bekar kadını eve sokmam bu kadar net esiyle gelsin kalsın ama tek hayır aynı durum erkek icinde gecerli evli bir erkege tek erkek yatılı akraba dısında gelmesin gelemezde sokmam ben kendimi biliyorum evliysem isim olmaz ama siz hic züleyha ile yusufun kuranda gecen hikayesini bilmiyormusunuz? züleyhanın yusufu elde etmek icin yaptıklarınıda biliyormusunuz? ona attıgı iftirayı? erkek cennetten bir kadın yuzunden atıldı :D
boyle olma ihtimalim yok. elin kocasina goz dikmek icin insani ozellikler tasimamak gerekiyor. sacma sacma cevaplar veriyorsunuz. kendi gozunuzun disarda olmasını kadinlari uzaklastirarak onleyemezsiniz. olaya bak. adam gelmiş evde kadin istemem bastan cikarir beni diyor suclu benim. bir gidin lutfen.
@Littlebitoffensive anlayısına hayran kaldım lütfen yazdıklarımı iyi oku ben esimle evdeyken ona sarılabilirim tatrısabilirim onu opebilirim yani rahat davranabilirim ama baska bir kadın varken olmaz yani rahat olamazsın benim gozum dısarda olsa evime gelmem esime siz takılın bende anneme gidiyorum deyip baska seyler yaparım ama ben evim diyorum esim diyorum
En İyi Cevaplar