Fikrimi, detayda gayet açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum.
Eşiniz, annesinin yemeklerini özlediğini söylerse tepkiniz ne olur?
Fikrimi, detayda gayet açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum.

En sinir olduğum arayıp tarif almak neşe bir kere yaptım sevmedi halbuki ben çok begenmistim bir dahakine annesinden aldım tarifi özenle birebir yaptım yine tam olmamış dedi ben de dedim ki bunlar benim yemeklerim ben senin anan değilim
Vay be ideal gelin
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Ya erkekler cidden yemeğe bağlı mı bu kadar? Ben hiç takmam bu tür şeyleri. Makarna da yeriz, yumurta da. Ne yemekmiş arkadaş. Bıktırdı hemcinslerim vallahi.
Kocan şanslıymış... Tebrikler...
Cevap
16Cevap
aslında bunda sinirlenck bişey yok kadınların kuruntusu bana eşim annemin yemeğini özledim dese uygun bir gün olur hafta sonu olur veya yarın olur hadi şu gün annene gidelim özlemin gitsin derdim tatlıya bağlardım yani bu bukadar
Sinirlenmem tabi ki. Senelerdir o kadının yemeğini yiyor. Haliyle evlenince özlüyor. Hakkıdır. Annesini arayıp tarifini alırım . Bir de eşime de bunun yerine gülmek yerine , tatlı tatlı dalga geçip şakalaşırım
hak veririm. valla :D her ne kadar guzel yemek yaptigimi soyleseler de.. anamin yemekleri kadar guzel olmuyor o lezzeti alamiyorum. bu yuzden esime de hak verirdim :D
Anlayışla karşılarım, ben bile bir süre yemek yaptıktan sonra annemin yemeklerini özlüyorum asd
sinirlenmem normal hepimiz annemizin yemekleriyle büyüyoruz ve bu damak tadının alışmasi bence arada gider yeriz olur biter hem anası sevinir hem danasi 😁😂
Herkesin el lezzeti farklı olur. Bu yapılamayacak bir şey değil annesinin yaptığı yemeklerin tarifini alıp yapmak zor değil yani:)
Detayda yazdığım gibi. En mantıklısı bu, aynen
Özlüyorsa anasına gidip yiyebilir bence bir sakıncası yok :D Hatta bende onunla giderim birlikte yeriz hahaha :D
Neden sinirleneyim ki bende başkasının evinde yesem annemin yemeğini arıyorum mesela. Kaynanama arar sorarım
Hadi o zaman annene gidelim yemekleri o yapsın :D
İşime gelir şahsen :D
ozleyebılır ben yokken annesı vardı. gayet dogal. kıyas meselesı yapmam.
sorun yok benim için birlikte annesine yemeğe gideriz arada😂
Neden sinirleneyim ki. Sonuçta annesinin yemeklerine alışkın, özleyebilir. Anne bu yani.
Hadi kalk ananın evine gidiyoruz derim oturur yerim hazır yemek bulmuşum😂
Bu fırsat geri çevrilir mi arkadaşlar😂
evimde annemin yemeklerindrn önce bile benimkiler beenilirken evleneceğim adam anasının yemeklerini mi özlicek... hah... gitsin annesi yapsın yemeklerini...
valla benim adım hıdır elimden gelen budur... beğenmiyosan annene döneceksin :D ben de yemek yapma derdinden kurtulurum derdim herhalde ki, hiç öyle bişi demedi çok şükür :D
Yani benim yemeğimi beğenmiyor derim üzülürüm acikcasi
Hangi yemegi istiyorsa onu en iyi yapmaya calisirdim
O zaman misafirliğe gideriz 😌 sonra da annesinden öğrenmeye çalışırım
Olabilir, Elden ele fark var
Böyle sorun yapacaklar evlenmesin Lütfen !
Sinirlenmem ya kiskanirim yeni yemek taktikleri ogrenirim😃
Bence kaynanandan, eşinin beğendiği yemeklerin tarifini alman daha iyi olur 😉 onlar bizden çok daha bilgili bu konuda
Aramiz iyi olursa sorariz kaynanaya 😂
Ya yanliş tarif verirse adam evden kacarsa jfjcjc
Beraber gidip yeriz. Maksat yemekse, kimin yaptığı önemli değil.
Benimle evlenecek kişinin annesinin yemeklerini arayacağını sanmiyorum..😎
Yemek yapamadigimi ima ediyorsa burnundan getiririm tabiki de
Sinirlenmem. Tabiki de annesi benden hem yaş olarak hemde el lezzeti olarak fazla bilgiye sahiptir. Özlemesi normal sen annenin yemeklerini özlemez misin? Empati kur azıcık.
Ya detayı okuyun öyle cevap yazın bir zahmet. Benim fikrim orda yazılı. İkide bir bu soruyu sormayın bana
Detaya bakmamıştım. Ama detaya bakıncada özlediği yemeği sen yapsan bile aynı yemek olmaz. Hani böyle yine hafiften annesinin yokluğunu hissettirmeme gibi bir durum olmuş. Sen onun annesi değilsin yaptığı yemeğin tarifini alıp yapmak falan özgünlüğünü kaybetmişsin gibi. Bırak annesi yapsın özlediği yemeği.
Biz yurtdışında yazışıyoruz. Sizce, bunun için Türkiye'ye mi gidelim? Lütfen bilmediğiniz konularda çok derine inmeyin. İyi günler...
Açıkça belirtmemişsin. Ama bence annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı birbirine karışmamalı. Tarif alarak değilde kendi tarzınla hazırlasan daha çok hoşuna gideceğini düşünüyorum. Zaten ne kadar tarif alırsan al tat asla aynı olmaz. Ama bu zamana kadar böyle yapmışsın şimdi yapmamak olmaz.
Söylenirmi öyle bir şey ömür boyu dinlemekmi imdattt
Özleyebilir çünkü o onun annesi ama içten içe sinirlenirim sadece belli etmem daha doğrusu belli etmemeye çalırım
Genelde erkekler eşleri güzel yemek yapamazsa asla izlemeler çok özel tatlar dışında. Kendini geliştir
Ben sizden öneri istememiştim. Yemek yapmayı biliyorum. Yurtdışındayız ve özlediği yemeği yapmak gayet normal. İyi günler.
Ben özellikle soruyorum "özlediğin yemek var mı?" diye. 😄
Tekrar yazıyorum. İyi günler hanımefendi.
Anneleri arada bir akşam yemeğe gidelim
Anneme götürür bir güzel karnı doyar 😃
Sürekli söylüyorsa sıkıntı.
Adam 20-30 sene anasının yemeklerinin tadına alışmış. Bir anda değişmesini bekleyemezsin.
Değişmesini bekleyen Yok zaten. Öyle bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum
"Birçok bayanın bu durumdan sinirlendiğini biliyorum." Bu ne demek? Niye kızıyor? Kızmaması için ne yapması lazım. Karşı tarafın değişmesi lazım. Mantık bu kadar basit. Sen öyle bir cümle kurdun demedim. Yukarıda ki cümleye cevaben verdim. Senin tarifi alarak yaptığı buna senin değil başkalarının kızdığını söylemişsin. Bende bu karşı tarafın söylediğine istinaden cevap verdim. Anlamak bu kadar zor olmamalı
Anne yemeği başka tabi olabilir
Evlenmeyeceğim için sıkıntı yok.
Birlikte annesine gideriz 😆
Iyi her aksam ordayiz
Söylerim arada kendini gelistirsin.
Annesine yemeğe götürürüm
Git anan yapsın o zaman derim
Gitsin annesine yesin yemeklerini sorun yok
Git onunkileri ye diye azarlarım.
Gülümserim
Özleyebilir
böyle birşeyi dillendirip sevdiğim kadını üzmem..
söylerim tabi xd
Gitsin anasının evine ;)
Git annen pisirsin derim
gider beraber yeriz
Normal ozleyebilir
Çok norma. Sen özlemiyormusun annenin yemeklerini
Detayı okusaydınız keşke. Bu soruyu sormazdınız 😎
Söylemiceğim kesin
Deme şekline bağlı
Git ananın evine
Yapar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?