Yer yarılsa da içine girsem dediğiniz bir an oldu mu? Olduysa anlatabilirsiniz.
Sayfayı beğenmeyi unutmayın! 👇
#Dropgun
Sayfayı beğenmeyi unutmayın! 👇 #Dropgun
Sayfayı beğenmeyi unutmayın! 👇 Aileme olmadı da geçenlerde eski taşındığım evin suyunu kapatmaya gittim sular idaresine. Kapatınca depozitoyu geri alacağım diye yanıma para almadan çıktım dükkandan. İşlemleri hallettim 96 lira verecekler bana. Kadın 4 liranız var mı dedi yok dedim. Tamam biraz bekleyin o zaman bozuk yok dedi. Bende bekleyemem uzun süre bekledim zaten dedim. Kadın ne kadar var sizde dedi. Bende nasıl olsa kimse bozamaz diye 200 var dedim. Arkamdaki adam artık pazacımıydı neydi, çıkardı cebinden balyayı ver bozayım abi dedi. Ne yapacağımı şaşırdım cebimde 200 falan yok :D Hayatımda ilk defa yer yarılsa da içine girsem dedim. Koşarak kaçtım ordan
@flyhigh11 off off 😂
@flyhigh11 Sinirleniyormuş gibi yaptım bir de 😂
kahkaha attım abi :D o halini gözümün önüne getirdim de zembille falan para göndermek geldi içimden, çok üzüldüm abi sorma ya :D :D :D :D :D
ahaha :D :D
işte o zaman anladın değil mi bir insan nasıl sesten hızlı koşarmış :D :D :D :D :D :D :D :D
@flyhigh11 çok zekice tebrikler :D :D
@flyhigh11 tecrübe mi konuşuyor yoksa? :D
@flyhigh11 kıvırmak için böyle bir duruma gerek yok :D
arkadaşlar arasında da olabilir
@flyhigh11 anlatmak isterseniz dinleriz :D :D
ailemle zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz, kız arkadaşımla yaşıyoruz, geçen sene p*rno izlerken uyuya kalmışım malum brazzers den indirmiştim 4 k zor indi, bende bir bakayım dedim, uyuyakalmışım,
baktım birisi dürtüyor, kız arkadaşım tokat atıp yukarı kata çıktı, neyse sonra kahkaha atarak affetti, barıştık. rezillikti tam bir rezillik hiç unutmuorum.
yukarı kat nereden çıktı odasına gitti olacaktı, türkçem zayıf yanlış yazmışım.
Ailem Komsular ve teyzemerle tatile gittiler ve ben evde kalmisdim, sinavlarim vardi, bana 10gun gidecegiz dediler ama sonradan 7 gunluk yapmislar ve bana soylemeyi unutunca bende 7. Gunde evde ciril ciplak dolasip keyfime bakiyordum, daha 17 yasindayim, salonda koltukda uyuya kalmisim bizimkiler eve bir geldiler komsu, teyzemgil aralarinda erkek kuzenlerim ve komsunun ogullari hepsi beni ciplak uyurken gorduler annem bir bagirdi ben kalkdim ama sanki kafa tasim icime kirildi gibi hissettim kosarak odama kactim.. cok rezil oldum
rezillik TE master yapmışsın ben şimdi kendin utanmaktan vazgeçtim daha kötüleri varmış iyiki volta atarken yakanmadin
😹😹😹 süperdi
@lofan :( cok kotu bir his o an 🙈
Neyin kafasıyla cırılcıbıl durdun 😹😹
yav ama ailende büyük ipnelik yapmış haber vermemis bizde duruyozda uyumuyoz
büyükler unuturda küçük ler etkisi de kalmıştır ne oluyor burda
Çocuklara 1 aylık malzeme çıkmış 😂😂😂
tam ya bizde okadar ezmeyelim geçmiş olsun
@yasin123123 sen olmasan artik abanirlar buraya
yok ayıp ettim özür dilerim dalgasinaydi affedin
😸😸😹
çamaşırlar yikanmisti tabi iç çamaşırlar da var.. bir güzel toplayıp kenara koymuştum yerleştirmek için.. sonrada ailecek içeride film izliyorduk 4 yaşındaki kardeşim bordo dantelli sutyenimi takip gelmiş bak baba oldu mı diye çıktı karşımiza tabi hepimiz gülme krizi ama çok utanmistim
😹😹😹
Cevap
59Cevap
zibin dedikleri atleti iliklemeyi unutmuşum. ustune ustluk dışarıda kalmis. babam kuyruk mu biraktin demisti. oyle utanmistim ki.
Ahahahahaha en çok buna güldüm😂😂
istemezdim oldum ama o zamanlar kucuktum ilkokul fela yani kuzenimle telefonda konusurken senin isler nasil gidiyor felan dedim kiz hoporlor acik dedi ben yikildim 😂 bide cocukken kendi kendime oyun oynarken hamile rolu oynamistim sonra o cocugu dogurma anink yasadim annem de beni izliyirmus napiyon kizim dedim rezilligin dibine vurdum yaa 😂
O zamanlar "vu le vu ku şe a vek mua" diye bir sarki sözü vardi bende onu söylüyordum ablam da vardi. Ablam, abim ve babam fransizca biliyorlar. Ben fransizya yerine baska bir dil ögreniyordum o ara. Sarkiyi söylerken babam girdi iceri hemen sonrada cikti gitti. Ablam da bana o sarki sözleri cevirmisti. Cok uzanmistim o zamanlar daha 15 yasinda felandim galiba
Aileye bak ya elitlik akıyor.
Ay yanlis yazmisim 😀 "vule vu coucher avec moi" yaziliyormus ^^
Benimle yatarmisin bu gece
Gibi bir anlami varmis @dropgun
Bundan 2 sene önce anneannemlerdeydik. Dayımlar, amcamlar ne kadar aile büyüğü varsa oturuyoduk, benimde sigara cebimdeydi. Tam kalktım sigara paketi ortaya düştü. Alsam bir dert almasam bir dert. Pıtır pıtır kaçtım artık. Arkamdan en korkunçlu erkek kuzenim getirdi. Sanırım o gün herkes içtiğimi öğrendi 😂
Hiç aileme rezil oldum diye düşünmedim. Ama bir keresinde😂😂 İzlediğim bir diziden sonra kendi kendime karakterlerden birini canlandırıyordum. (Eskiden bunu çok sık yapardım.) Neyse odamda kendi kendime ağlıyorum, bağrıyorum filan. (Napim karakter böyle😬😬) Neyse işte o sıralarda da odamın kapısının camının bir kismi kırıktı. Annem oradan beni izleyip gülüyormuş meğersem. Ah benim tımarhanelik kizım demiş olabilir. 😢😢
Neden eksilediniz ya ahaha
Uyusturucu kullandigimi ogrendikleri zaman. Derslerimde basarili olmak icin kullaniyordum. Yinede beni affetmediler. Iki senedir ailemle konuşmuyorum. Bazen babam ariyor ; 2-3 ayda bir aradığı için sinirlenip telefonu cevaplamıyorum. Cagriyi reddettikten sonra bazen agladigim dogrudur. Ailemi cok ozledigimde dogrudur :(
Kıyamam ama yine de kullanman yanlış 😀
@AdilllDEVRİMCİ Çok uzun bir yazi yazmistim, sildim. Dedigin dogrudur. Iyi geceler.
@hazaLiza Bu konuda tartismayi biraktim. Niyetim kotu degildi, onu soyleyebilirim sadece.
Aileme değilde bir kıza iş olmuştum yolda muhabbete girdim arabaya aldım tam iniyoduk sen mervenin erkek arkadaşı değilmisin yaa demesinmi 😂 ananı avradını şu an şu yer yarılsın bende içine gireyim olurmu dedim manita gülmeye başladı sonrası malum ben yine yapacağımı yaptım 😂😂
Regl zamanımda koltuğa geçmişti salonda ve yanımda abim oturuyordu herkes vardı gıkımı çıkarmadan saatlerce orda kaldım
Çok kötü bişey ya :-(
Sonra ne oldu
Koltuğa mi bulaşmıştı
Kadın dayanışması olması lazim her zaman
Annen gördü yani :)
Öss sonuçlarında
imgkelebek.hurriyet.com.tr/.../01.jpg
Kızın yerinde asla olmak istemezdim diyemiyorum. Oldu. Şifon bir pantolon giymiştim. Bacağımı böcek ısırıyordu ve ben bağırıyordum. Tutamıyordum. Akrep sol bacağımda dans ediyordu ve ben pantolonu istemesemde çıkartmak zorunda kaldım. Sonuç berbattı. Tüm piknik alanı benim çıplak halime bakıp kalmıştı. bakışların sizde olması ölmek gibiydi.
Altta birşey vardır herhalde
@cigliklar_icindeyim olsa niye rezil olayım bikini giyen rezilmi oluyor?
Ben rezil oldun demedim ki ormanda bikini giyirmez...
içimde birşey yoktu
Kötü olmuş utandırıcı birşey evet
@cigliklar_icindeyim yoksa yazmakla uğraşılmaz
Bence de yazmakla uğraşılmaz yani 😊😊😊
Klişe rezil olma işlemini gerçekleştirmiştim. Telefonla konuşanın sorduğunu üstüne alınıp cevap verme. Bir bakarsın elinde telefon sana ne diyor bu kız bakışı atıyor. Hain kardeşler kıkır kıkır gülüyor ve sen kıpkırmızı olmuşsun 🙈🙈
Bir gün evde kimse yok bende kulaklıkları taktım kimse yok ya aynanın karşısında saçma sapan dans edip bağıra çağıra şarkı söylüyorum gözler falan kapalı sonra gözümü bir açtım aynada tanıdık bir silüet babam 😂
Ailecek balkonda şarap içerken bardağın içine sevdiğim çocuğun fotoğrafını düşürdüm.
Oda yetmedi, sonra şarabı üzerime döktüm.
Canlı yayına bağlandım ve ailem bunu izledi. Sonra da evde adım çıktı ve dalga geçtiler.
Öldüren beni
Bir keresinde lise yıllarında dövme yap yaptırmayı kafaya koymuştum gittim yaptırdım canım adam dövmeyi yanlış yaptı e sonra o acıya dayanıp sildiremeyeceğim için üstüne yeni bir şekil çiz bari kapat şu yazıyı dedim adam da biraz p. ç biriydi gitmiş p. nis resmî çizmiş banada tamam bulut resmî yaptım dedi bende aceleyle eve gittim bir döndüm sırtımı nasıl olmuş diye babam bir bağırdı ödüm patlamıştı ve acaip utanç duymuştum nasıl ağlamıştım bir bilseniz
Sildin mi
@cigliklar_icindeyim evet tabi eşim öldürür yoksa benş
Evlimisin sen
@cigliklar_icindeyim evet
İz filan kalmamışsa sıkıntı olmaz eşin girmemiştir o zaman
@cigliklar_icindeyim girmemiştir derken
Görmemiştir yani 😊😊😊
@cigliklar_icindeyim tabi görmedi sildirdim bide estetik yaptırdım görse beni vururdu
Bir daha dövme yapmazsın bu saaten sonra
@cigliklar_icindeyim şimdi kocamın ve oğlumun ismi yazıyor
Çok güzelmiş
@cigliklar_icindeyim evet aynen
Çocuklar çoğaldın mi isimleri yazacaksın sanırım
@cigliklar_icindeyim 3 tane var zaten
Başka olmaz sanırım çocuk
@cigliklar_icindeyim yok Zaten ilki ikizdi sonraki yanlışlıkla oldu artık olmaz
Çok iyiymiş... Ama dikkat etmek lazim yanlışlara yani 😊😊😊😊
@cigliklar_icindeyim ben dikkatliyimde eşim çok unursamaz olursa olsun diyor😄
😊😊 belli bilinçli birisini ama o esna da kullanılacak malzeme ver yani przvtf 😊😊😊
@cigliklar_icindeyim asla takmaz onu😄
Et mi olacak diyor illa... Neden takmıyor ki
@cigliklar_icindeyim hissedemiyormuş beni
Oldu efendim başka 😊😊😊😊 daha nasil hissedecek nerdeyse 4. Olacak yani artik hisset yani
@cigliklar_icindeyim biraz manyak biri😄
Belli oluyor birşey kullanmadı yine göre ... Sende bu yüzden seviyorsun sanırım onu
@cigliklar_icindeyim aslında ikimizde çılgınız o yüzden seviyorum
Belli oluyor o sert seviyor galiba
@cigliklar_icindeyim evet evet sorma
Bunlar özelden konusuracak konusurakcak seyler yani😊😊😊😊
Gifteki kızın acısını iliklerimde hissettim😂
Yok ya benim hiç olmadı normalde çok troll biriyim hem burda hem gerçekte yemediğim halt kalmaz ama yakalanmam, utanmam zaten yüzsüzün tekiyim😂
Ne gibi mesela 😂😂şuan aklıma gelmedi. Aile içerisin de olmadı yaw olsa bile bilmiyom şu an.
Bu arada editör arkadaşım yorumu kaldırdığın günleri unutmadım 😀
yetmez mi :)
Hangi durumda rezil olmam gerektiğini anlamıyorum bazen
Hoşlandıgım beyin dükkanına kekle gittiğimde dayımla yengeminde orda olması ve benim ilk bakışta farketmemem
Devamında laf lafı açar dayım hoşlandıgım beye çocukken yengeme sinirlenip koltuklarına işediğimi anlatır.
bir gece taksim de bayılana kadar içmiştim sonrada annemler gelip bardan toplamışlardı beni sabah olduğunda kafam kalkmıyordu yataktan
Sevgilimle bulusmusdum iliskiye falan girdik eve gec saat'te geldim annem mutfaktaydi direk yanina girdim nerde kaldin falan dedi hic dedim sonra eliyle kafami cevirdi boynum bogazim her yer mosmor allahin cezasi tuhhhh dedi yuzume tukurdu lann noluyor dedim boynunun bogazinin haline bak dedi aynaya bir bakdim ki cok pis utandim 😔😔
Annem hastanedeydi bende 13 yasında falandım babam oda ma girmiş akşam toplayım diye sütyen falan herşey yerde Ergenken çok dağınıktım pedler falan hepsini toplamış düzeltmiş koymuş odaya bir girdim allahım o kadar utanmıştım ki sütyenimi gördü falan filan diye işte 😂
Nolck be baban sonuçta 😁
Şu an olsa o kadar utanmam göğüslerin falan Yen'i daha neler biliyim ergenliğin ilk zamanları bide düxenlice katlamış sütyenlerimi o zaman çok utanmıştım işte sütyen taktığımı anladı falan diye ahahahh
😊😊
gifteki kzın yerinde olsam ölürüdm herhalde
anı olarak orta okul sonda iken kapımı kapatıp erkek arkadaş mı denilir benden hoşlanan benimde ondan hoşlandığı bilen biri ile sohbet ediyorken babam gelmişti
Daha dün boynumdaki halka halka morlukları yemekteyken görmeleri bence bu kategoriye dahil
bir kere iç çamasır sitesine bakıyordum (sandığınız gibi değil normal iç çamaşır) dayım görmüştü sonra dayımın önünde ped düşürmüştüm bir tane adam gibi rezil olmamışım askjkhihgssdshk
Oldu, ilkokul okurken eve arkadaşımı getirmiştim ders çalışıyorduk bende oyun oyna yalım bahanesiyle işi pişirmeye çalışıyordum o vakit yakalandım
Kedim kafasina ic camasirimi dolayip gelmisti😂😂herkes gordu yani cok utanmistim.
oha Mart ayinda mi ahahah
kanka senin kedinin adı Coşkun olsun :)
Kötü olmuş
Mart ayi da degildi ahahah
kanka kediden uzak durr
Mart ayı yaklaştı
Disi kedi bir de ahahha ama erkeklerden fena
lez kedi :D
Martta birseyi kalmaz onun merak etme
Umarim ahhaha yoksa ayni evde kalmak beni de korkutmuyor degil
Seviyorsan katlanacaksın arada bir dışarı sal Mart ayında temiz hava alsın 😄😄😄😃😄
Giderde gelmez😂
Benimde kedilerimm varrr :) 4 tane erkek olan kaçtı şerefsiz :D
Onlar da kiz aramak icin kacmistir ahhaah😂
Olabilir
ay kucukken annemin cuzdanından para aşırırdım ablam anneme ispiyonlamıştı cok utanmıştım bende çalarken utanmıyorum ortaya cıkınca utanıyorum
Oldu tabi 😁😁
Düştüm hassas noktaya fena bir darbe aldım kanamaya başladı pijamayi indirdim ve evde koşmaya bağırmaya başladım 😁😁
Off çok acımıştır içim titredi kardeş 😄
Sorma kanka ya 😁
Doktora falan bir gitseydin sakata gelme neslin senle bitmesin 😄
Yok baba sıkıntı malda değildi malafatın yanına geldi yarıldı orası ama çok iyi oldu fena seksi duruyor yara izi 😁
Off evlat acısı ya 😄
hayır olmadım , allah hiç kimsenin rezil olacağı bir durum yaşatmasin
Aileme değil de bir keresimde fena rezil olmuştum. Uçakta wcnin kapısımı kitlemeyi unutmuşum ve biri o kapıyı açmıştı ://
Tv izlerken tam babamın geldiği sırada öpüşme sahnesi çıktığı zaman öyle oluyorum genelde
Ailece oturup film izlerken uygunsuz bir sahne çıktığında yerin dibine giriyorum
ben bir kızla seks yaparken yakalandım babama abooow fena durum
Ben uyurken eski sevgilim Alkolün etkisiyle erotik mesajlar zırvalıyor. Annem gelen mesaj bildirimlerinin sesine telefonumu kurcalıyor ve görüyor mesajları.
Anlatmam ne kadar doğru bilmem ama mas yaparken yakalanmıştım
kime yakalandınız :)
Sesim gitmiş ona sonra kapıyı bir anda açtı ben yerimden zıpladım ne yapıyosun sen dedi bende yorganı hemen üstüme çekip hiiç dedim inanmadı sırıta sırıta gitti çok çok utandım :-(
Sanmam :-(
Rahatladı ama sonunda
evet tabiki de oldu her zamanki gibi kendimi rezil etmeyi başarıyorum
Sarhoş olmuştum da annem arkamı toplamıştı canım anam ❤
Hayir yasamadim. Ben cok edepli gezer edepli yasarim😎
1. Sınıfta bilmemiştim babamda bana yanlış olduğunu söylüyodu
eve sarhoş girip kapının önünde uyuyakalınca mahcup olmuştum biraz ama rezil olmadım ssjsj
Olmuştur elbet ama hatırlamadım şu an hayır bana önce bir sor ailenle aynı mekana giriyor musun diye 😂🌺
oldu tabi sokakta bir erkek bana annemin önünde laf attı. şimdi o anı düşününce bile utanıyorum😁😂
Birşey demedim mi sen
Böyleleri sokakta çok taviz vermeseydiniz birde anneniz yanınızda olunca
Neden kötü baktı ki annen sana
Neden canın seni suçlayacak ki sen yolda yürüyorsun yani
Hata yapiyor ama olsun anne o ama sokaktaki ler taviz verme
Çok mu güzelsin acaba sen 😊😊😊
Bilmem ki oyle düşündüm acaba yanlış mi düşündüm
Orda çok haklısın sana katılıyorum
Hocanın bana söylediği o saçma sözler ve hareketler.
oldu babam kiz arkadasimla konusmalarimi okumus rezil olmustum hayatimda hic o kadar utanmamistim bak aklima geldi yine kotu oldum 😂😂
O değilde o kız o sütyeni öyle nasıl çıkarıyo yaa 😅😅😅
İlla ki olmuştur lakin bazen onların benim rezillik sandığı şeyler onların rezilliği.
Olmadı. Ben uslu ve mükemmel bir çocuktum.. ki hala öyleyim
boynumda morlukla eve geldim, açıklayamadımevdekilere ama arkadaşlar farklı yaklaştı olaya :)
evde beslenilecek en iyi hayvan kuş diyeceğime kız demistim
Son derece dikkatli biri olduğum için hiç rezil olmadım 😎
Annemin sevgilimle yazdiklarimi okumustu cok
Kötü olmustum utanmayi bile gecmisti bu olay 😒
sanal konuşma vardi deme :D
Ne yazmıştım ki
Aynen sanal ve yan yanaykan yaptiklarimiz falan okumusum kocammmis gibi konusmusum (izin Alma gibi) o na da sinir oldu 😂
fena olmusss :D ohaa
Vallah ya
yorum niye kalktı
:) annen ne dedi
Kizdi küfür etti anneanneme bile anlti 😒
Herkes biliyor desene
Herkes derken anneannem ve annem
😂
Zaten unuttu gitti 3 Sene önce falan di😂
en kotü yaptiğim şey sigara içerken yakalanmak oldu
ergenlik zamanımda pc başındayken odaya babamın pat diye girdiği o an 😂
ulan varsa da millet utancindan anlatamiyor ki burda 😂
Ailemin yaninda dogal oldugum icin rezillik yasamadim
Var hoşlandığım çocuğa yazdığım mektup û annem gördü beş yıl önce
Boynumdaki morluğu annemin ve kardeşimin görmesi sonra kardeşimin kalçamdaki morluğu da görmesi
Wp grubumuzdaki kufurlerimi canım abim görünce annemgile beni guzeeeelce rezil etmişti 😒
Öküz gibi içip pencereden girdim eve kuzenin üstüne kustum o kafayla bu sayılıyor mu? 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar