24 Yaşındayım. Deniz Ulaştırma Ve İşletme Mühendisliği Mezunuyum. Geçen Yıl Mezun Oldum. Ticari Yük Gemilerinde 3. Kaptanım. 4 Bin Dolar Maaşım Var. Ama Yetmiyor. :(
İnanmayanlar İçin Maaş Bordrom:

usd/try 'nin günlük 800 pip hareket etmesi bu parayı kazandırıyor zaten... sen bu para için gemide 1 ay mı çalışıyorsun hapis hayatı gibi... yeni macbook pro parası da diyebiliriz...
Evet aynen öyle. Alışmışınız 2 bin maaş duymaya ben diyince şaşırıyonuz tabi
1 tane fabrıkamız var 50 80 tane senın gıbı adam calısıyor 2 tanede kuru gıda yuk gemım 1 tane yalovada tershanem var havan kıme? senın gıbı 200 tane calısanımız var cocuk musun?
Peki bay yalancı :D
Tmam
Kendimi ifşa edemem. :D
neyi ispat etmeye calisiyosun onu anlamadim.. o paralari oyle tutmanin manasi ne? sacma geldi.
Kıskanma güzelim. Trol diyenler var onlar için. :D
kiskanmami 😁😁 parani mi yoksa olmayan beynini mi hangisini kiskanmaliyim sence?
Knk boyle dusmuyolar başka yöntem bul :S
çalışmıyorum tum gun evde oturuyorum :D ama ek gelir işlerinden kazandığım paralar var
Gel evlenek :D
hahaha :D
Cevap
16Cevap
Boşver türk kızlarını. Denizcinin her limanda bir yavuklusu olur. Açıklarda yıldızlar da ne güzel olur
Kardeşim yarın Rusya 3 Hafta sonrada Tayland yapıcam. Parayı yiyom böyle. 1 yıl daha böyle devam edip sonra birikime geçicem. :D
Ak dünyanın gelmiş geçmiş en görmemiş insanı ile tanıştım şu an.
Kıskanma :D
Kardeş sana bir tavsiye para birçok şeydir, ama her şey değildir. Karakterini para ile belirleme.
Valla onu bilmemde yarın Rusya sonra Tayland Hayat bana güzel l*n :D
Hayat sana güzel ama hayat için çok gevşeksin be birader.
😂😂😂 ne komik insansiniz ya 😂😂😂😂 seni erkek para kokmali diye soran kizin sorusuna alalim 😂
Kıskanma fakir. Yarın Rusyaya tatile gidiyorum. :D
Bence viyana Daha guzel ben gittim tatile 😂😂 emin Ol bu sitedeki en fakir uye benim 😉😉
Eyvallah :D
😂😂 bence yazin git kisin pek cekilmiyor oralar 😂
Kardeşim önce Rusya sonra Tayland :D
Tayland ne yahu 😂😂 sevmioruz uzak doguyu irkcilik olmasnda 😂😂
seks turizminin olduğu yer. 30 dolara 18-19 yaşındaki bakirelerle beraber oluyorsun. Nerden biliyorsun dersen 3 gün tayalandda liamandayken ogezdim gördüm :D
Ne pis insansin tabi tip olmayinca parayla dogal 😂 ben hastalik kapmamak icon hic denemedim yabancilarla viyana bile olsa 😂
Tip mi? Aynen kardeşim hiç tip yok bende. O kadar tipsizimki anlatamam. Beyaz üniformamla beni görsen sen bile yavşan lo
Erkeklere ilgi duymuyorum. Uniformanin tiple alakasi yoktur iskelete de giydirsen karizmasi olur 😆 😉
Anlamıyorsun
Ayrica Sen benim kardesim olacak standarta sahip degilsin. 😉
Anlamiyor olabilirim. Lakin Sen kardesim falan olsaydin Sana yesil passport cikarttirirdim benimki gibi ugrasmazdin Boyle vizeydi harcti falan. Ama Benim kardesim pasaporttan paradan bankayadaki nakit paradan dem vurmamali. Sende bunlarin HIC biri yok belli ki. Bende paramdan pasaportumdan ki yesil pasaportun ozelligini bilmiyor Google sorabilirsin. Bahsedebilirim ama cocukca gercekten. Yasin dogruysa hic olgunlasamamissin
görmemişin parası olmuş, Allah daha çok versin krdş.
Haha bırakın su çocuksu seylerı tiple bakamayan parana mı bakacak
Bende hesap ozetını atayım sana
Abim mimar hemde 5 yıllık 4 bin anca alıyor :D
Kardesım ya kendı şirketi varsa?
Tayland li güzeller dıyorsun gormedıgın kıza evlenme teklıfı etmıssın. Ya ne içiyorsunuz yazık ya abazanmısın oğlum
Şakasına dedim her şeyi gerçek sanma. Kıskanma uza. Yaşadığım hayatı bilmiyorsun sen. Alışmışınız 2 bin maaşı duymaya
😂 yaşadığın hayat mı ne güldüm ne dıkkat edersen tüm yorumlarında hep kendını ıspatlama pesındesın bır ınsan bır konu hakkında sureklı açıklama yapıyorsa o anlattığı şeylerden cok uzak demektır yazık vallahı 2 yıl sonrasını merak ediyorum
Bilader bana mesaj at ben atamıyorum xper eksik diyor. Sana atıyım gemideki fotolarımı. Sonra s*ktir git bu siteden. Anlaştık mı?
bas bas paraları gözdeeyee bidaha mı gelcez dünyayaaa
Aynen öyle. Yarın Rusyaya tatile gidiyorum. 21 gün. 7 bin dolar verdim. :D
Staj dayım Şu an 500 é yakın aliom normal hemsüre olunca 4 bin en az
ituden mi mezunsun bende bu sene mezun olucam ama 1 yillik staj doneminde psikolojim bozuldu , para icin buna katlanamam
Hayır kardeşim Piri Reis. Niye katlanamıyorsun neye zorlandın bu kadar ?
3 saat uyuduk uyumadik askerlikten daha zordu staj donemi
Uyku haricinde neyde zorlandın. Söyle yardımcı olayım. Bende 2 gün uyumadığı mı bilirim.
Kardeşim beni takip et. Sana özelden bazı sorularım olacak.
şu an 24 bin Lira oldu oha :D Şimdi yetiyor mu kral?
Simdikik 200€ ama yillar sonra ot felan satmayi düşünüyor um
İyi iyi :D
Reis ig:halithan1 gorursen bilgi verirsen sevınırım bolumle ılgılı
adamı para bozdu m. q :)
Hahaha :D
Allah bereket versin. 1390 tl
Azmış :D
temel atıyoruz yaşımız genç
Napalım maaşını görgüsüz
Bu türk kızları niye böyle ya? Taylandlı güzeller beni bekler :D
tamam knk da böyle kız bulamazsin😂😂😂😂
Olum ne kızı. Rusyaya tatile gidiyom burdaki kızları napıyım :D
Ego tatmini :D
Süvari olunca minimum 10 bin dolar olucak kardeşim :D
Kardeşim İtü de 5-6 bine fark derslerini verip gemi seferlerine çıkabilirsin. Maaşları bizle aynı. :D
maaşımı buraya kadar koyacak kadar fakir değilim
peki :D
Ooo hayırlı işler 😏😉
Eyvallah kardeşim benim :D
😂😂😂
Denizci olmasak bizi kekliycek güzel kardeşim
Peki inanma :D
Oda paramı fakir. Ben 23 bin tl alıyorum aylık
Ne iş yapıyon hacı :D
Yok ulan sallıyom 😂😂 Allah daha çok versin. Benimde hayalimdi kaptan olmak. Aile izin vermedi çocukken 😄
Hacı parası için yapıyom bende. 1 yıl daha böyle devam edip sonra birikime geçicem. :D
En güzelini yapıyorsun
aynen
Gemide olmak zor
Parası için değer.
Zabit olmuycaksan s*ktir et tayfa olmaz zor iş
sacma
Neden
buraya bu fotograflari atman saçma
Kıskanma inanmıyorlar sonra. D
kıskandığımdan değil ki kıskanacaksam eğer birini, parasını kıskanmam zekasını kıskanırım, sende de o olmadığına göre, saygısızlığa da başladığına göre iyi günler diliyorum...
Zeka mı? 5 yıl önce bölüme 440 la girdim. :D
bir sınavla zeka seviyesi ölçüyorsan seni 3 e bölerim, bence saygısızlık yapmaya devam etme zararli cikacaksin
Eyvallah
trabzonlularlalır misin sen?
Anlamadım?
trabzonlularla misin yazacaktim pardon, gerci cogu trabzonlu kimlerle çalışıyorsun sen?
Tayfa sınıfı yabancı. Filipinli ve Hintli çoğu. Türk personel sadece zabit kısmı. Yani kaptanlar ve mühendisler.
bastakilerden bahsediyorum 😊
Değişiyor. Bilmiyorum nereliler. Ben zonguldaklıyım olur mu?
hahaha neyse, boyle seyler paylasmamani oneririm
Neden?
Gizliden çıksana anca böyle gizliden yazarsınız zaten az özgüvenin olsun hanfendi
özgüvenim yeterince fazla bu kadar sacma bir konuda görüş paylaştığım icin gizliyim, sirketin adini söyle yarin patronunla seni ziyaret ediyim ne dersin canim?
Şirket bende kalsın. Sen söyle ben ziyaret ediyim.
senin beni ziyaret etmede yeterlilik derecen ne, senin üstün yahut altın bilakis sirketin sahibi dahi olabilirim, bilmiyorsun?
Tamam ziyaret et sen. Trol seni. Yarın Rusya uçuşum var. Atatürk havaalanında. Bul öldür beni :D
saygız insana bir şey anlatılmıyormus görmüş olduk, çok sallıyorsun bilgine. Sert kayaya da çarpınca trol diyorsun
size iyi günler dilerim, daha fazla seviyemi alcaltmak istemiyorum
10 000 TL +
Ne iç yapıyonda kazanıyon
Az ya
Gemi zor degilmi
B*k gibi. Ama bu iş parası için yapılıyor zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar