Yok dostum o telefon eski değil bakardın sağına soluna, face id denerdin bir sıkıntı yoksa alırdın ne olacak ki. Zaten önemli olan titiz satıcıdan alman. Alacağın ürünün adam kutusunu faturasını falan atmamışsa temiz kullanmıştır zaten. Alırken hep kutulu faturalı almaya özen gösteriyorum.
Telefoncudan telefon alınmaz ya, onlarda senden benden alıyo üstüne komisyon koyuyor, ayrıca orijinal parçalarını falan değiştirme ihtimalleri var hiç güvenmiyorum.
Pembeli benim demek istediğim mesela araba alacaksın normal kullanıcısından alırsın, gidip galeriden araç alınmaz. Bu işi meslek haline getiren insanlardan hayır gelmez yani :) Anladın mı?
Niye bayan değil kadın ikiside ayni anlama geliyor kadın çok kaba bı terim bence bayan daha kibar narin örneğin hanımefendi nasıl naif bir terimse sonra bayan gelir sonra kadın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Yahu sürekli aynı soruyu soruyorsun arkadaşım gayet iyi fiyata almışsın. Kaskodan da kazıklamadın ne takıntılı kızsın ya.
Ne anlamadım siz kimsiniz
Kasko yok ki soruyu anlamadınız galiba
Normal yani. Ben olsam 2. el alırdım sıfır 15 bin edecek telefon değil.
2. El telefona güven olmaz hele iphone ise asla çünkü pili düşük oluyor ayarları bozuk oluyor ya da kaçak oluyor haksız mıyım
Yok dostum o telefon eski değil bakardın sağına soluna, face id denerdin bir sıkıntı yoksa alırdın ne olacak ki. Zaten önemli olan titiz satıcıdan alman. Alacağın ürünün adam kutusunu faturasını falan atmamışsa temiz kullanmıştır zaten. Alırken hep kutulu faturalı almaya özen gösteriyorum.
Ben yinede güvenemem bilindik yerden aldım 2 yıl garanti verdiler telefoncu 1 hafta garanti veriyor
Telefoncudan telefon alınmaz ya, onlarda senden benden alıyo üstüne komisyon koyuyor, ayrıca orijinal parçalarını falan değiştirme ihtimalleri var hiç güvenmiyorum.
Apple garantisi devam ediyorsa sorun yok zaten ayarlardan bakabiliyorsun
Abi aynı şeyi demişiz ama baştan ikinci el al demişsin 😂
Pembeli benim demek istediğim mesela araba alacaksın normal kullanıcısından alırsın, gidip galeriden araç alınmaz. Bu işi meslek haline getiren insanlardan hayır gelmez yani :) Anladın mı?
Uygun almışın arkadaş dün aldı 15.400₺
Abi kimileri diyorki ikinci el alsaydın o para verilir mi falan
Saçmalıyorlar ikinci el alınmaz sonuçta iPhone değer güle güle kullan ☺️
Çok teşekkür ederim abicim:)
Bu arada sence kasko yaptırsam mı 3000 tlye
Saçmala gerek yok
Tamamdır abi teşekkür ederim iyi akşamlar
İyi akşamlar
Gereksiz verilmez telefona o kadar para
Abi ben telefona ne kadar verilir diye sormadım
Haklısın kanka para senin sonuçta tokatlanmakta sana kalmış. İyi günlerde kullan
Cok guzel insallah kari telefonu
Efendim
Bdsm sevmiyorum ya, aşkla yapalim lutfen
Gayet iyi
Abi kimileri ikinci el alsaydın falan diyor sence
2. El temiz cihaz 12-13 bin liradan aşağı istemezler ufacık fark için değmez
Evet en azından 2 yıl garantili bir telefon
Ben de var aynısından😉
Sence 3000tlye kasko yapsam mı
Oha o kadar olmuş mu ya
Evet sizce yapmalı mıyım
Ben yaptırdım 1.5 sene önce 1200 liraya ömür boyu ekran koruyucu hakkın var 1 yıl içinde batarya ve ekran değişimi de ücretsiz diye biliyorum
Ekran koruyucuya 150tl dediler
Bide dediğiniz gibi batarya ekran değişimi demediler vatandan aldım
Çok vermisin 4 binden fazla vermem bı telefona
Bir telefona ne kadar verilir diye sormadım
15 bin verdim iyimi demişsiniz bnde okadar para verilmez kötü dedim bayan
Ben marka model belirterek sordum siz yanlış anladınız galiba ayrıca bayan değil kadın
Niye bayan değil kadın ikiside ayni anlama geliyor kadın çok kaba bı terim bence bayan daha kibar narin örneğin hanımefendi nasıl naif bir terimse sonra bayan gelir sonra kadın
O zaman bayan demeyin hanımefendi diyin bayan tuvalette yazar
Hoşuma gidiyor bayan kelimesi estağfurullah tuvalette yazması ile alakalı demedim
fiyatı o zaten iyi
Sizde kasko yaptırsam mı 18 bin oluyor o zaman