Çok gözde, sevilen, ilgi çılgını insanlarsınız diyelim. Birbirinizi gördünüz beğendiniz. Evlendikten sonra eşinizin bir çocuğu olduğunu öğrendiniz. Sizle tanışmadan önce doğmuş, eşiniz ailesinden bile gizli tutmuş bu durumu. Ortada aldatma yok ancak büyük bir gizleme var. Bu durumda ne yaparsınız? Beyonce, eşine 1 milyar dolarlık tazminat ve boşanma davası açmış mesela. 9 yıllık ilişkinin, bu sebepten biteceği söyleniyor.
Siz bu durumu kabullenir miydiniz yoksa çatır çatır boşar, donuna kadar alır mıydınız?
Eşinizin çocuğu olduğunu sonradan öğrenseniz tepkiniz ne olur?
Ailesinden bile gizlemişse demek ki kendisine de bu çok ağır gelmiş, çok üzülsem de sakince düşününce hak verirdim saklamasına. Evlilik sözü iyi günde kötü günde eşinin yanında olmaktır, onun hep yanında olurdum. Geçmişiyle değil benimle geçirdiği zamanla ilgilenirim. Öyle olmalı da.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aldatma yoksa ne peki ben sakin olur olayi dinlerdim. Ne? her insan hata yapabilir benden once olmuş birşey sonucta büyük bir sorun biliyorum ama eger esim bir hata oldugunu pisman oldugunu ama bebege bakmak zorunda oldugunu soylerse kabul ederdim sadece
Bu tür şeyler gizli tutulmalı. Hele evliliğe gidiyorsa ilişki eninde sonunda bir biçimde bu durum anlatılmalı. Yoksa eninde sonunda o çiftin karşısına çıkar. Sindirilecek bir olay değildir bu.
Evlilik öncesi olduysa bu durumu benden gizlemesine kızardım tabi hatta yıkılırdım. Evlilik sonrası öğrenirsem boşanmam veya boşanırım diyemem çünkü evlilik apayri bir durum. Ama kesinlikle çocuğuna babalık yapmasını isterdim. Akıl ve kalp işi biraz bu durumlar
Eşim değilde sevgilimin çocuğu olduğunu sonradan öğrendim. Hani derler ya başından kaynar sular akar ya öyle oldum boncuk boncuk terledim. Unutmaya çalıştım olmadı sövdüm olmadı saydım olmadı. Yapamadım bırakamadım sevmişim napalım kabullendim..
Benden öncesi zerre kadar umrumda değil benim. Sadece bana bunu en başında söylemesi gerektiği için cıngarı koparırdım ama ayrılmazdım sanırım. Gidişatı ben cıngar kopardıktan sonrası belirler muhtemelen.
aldatılmışsın. hayal kırıklığı hissederim. ama yine de çok karamsar olmamak lazım. herkesin bir sebebi vardır geçmişi saklamak için. erdem de öyle bakkalda satılan ciklet değil nihayetinde. herkesde olmasını bekleme.
gizlediğine göre babalık vazifelerini yerine getirmemiş demektir.. sorumluluğu taşıyamayan biri beni ve ilerdeki çocuklarımı nasıl taşıyabilsin? büyük konuşmak istemiyorum ama kendisine bir şans tanırdım kendine çeki düzen vermesi için..
Daha önce evlilik yapıp yapmadığını söylerken, çocuğunun olduğunu söylememişse zaten güvenimi kaybeder. Ayrılır mıyım bilemiyorum ama bir daha güvenemem. Güvenmediğin insanla hayat nasıl idame ettirilir ki?
Valla ben kadın olsam boşardım. Kendi çocuğuna sahip çıkmayıp benimsemeyen insanlardan iğrendiğim kadar kimseden iğrenmiyorum. Kah bu kadın olsun kah erkek fark etmez açıkcası.
cocugun kac yasinda olduguna bagli... ben varken olmus biseyse affedilir tarafi yok (tabi büyük konusmamak lazim ) ama benden önce olmus biseyse tabiki bir yerde hayal kirikligi.. nede gizli tutuldugu.. konusarak halledilir diye düsünüyorum...
Tabii ki boşanırım. Bana evlenmeden önce söyleseydi bunu, duruma göre problem etmeyebilirdim ama söylememesi, gizlemesi, hem de böyle bir şeyi, kabul edebileceğim bir durum değil. -Gecen bol olsun
yalani asla affetmem. Donunu da istemem onda kalsin. Onu öyle bir terk ederim ki bir daha birak yüzümü görmeyi hayalimi bile kuramaz kafasinda. yillarca ne yaptigimi yasayip yasamadigimi bile ögrenemez.
Ben Eşiysem En ince Ayrıntıya Kadar Bilmem Gerekiyor. Çatırdatırdım her yönden. Konu beni aldatması Veya Çocuğun olması Da Değil benden gizlemesi Olurdu..
ben kıskanç bir insanım. bide o çocuğun annesinle görüşmesine ve ilk çocuğunun benden olmasını isterdim yani. ama bı sure uzak durur düşünür bosanırdım Allah kimseye göstermesin
çocuğu olduğu için değil bunu benden gizleyip beni enayi yerine koyduğu için boşanma davası bile açarım. sonuçta yalan söylemiş beni belki de yıllarca kandırmış
yani tabii ondan soğumama neden olurdu. soğumamın nedeni çocuğunun olması değil bana yalan söylemiş olması. her ne olursa olsun samimi olmak lazım. ilişkide ki en büyük düşman yalandır.
Bende önce olmuş bir çocuk olduğu için çocuğu kabullenirdim ama eşime de böyle bir şeyi sakladığı için çok kırılırdım. Muhtemelen uzun süre burnundan getirirdim. Ama sabi çocuğun ne suçu var yani?
Ben önceden delirtiyorum adamı sonra hayatımdan kaçıyor skksisisoa Evlilik ciddi bir kurum canım. Tipini beğendim zengin oh itibarı da var diye evlenmem ben. O yüzden sorun çıkmaz.
Böyle bir arkadaşım var ama bilmiyor durumu. Eşinin 10 yıl önceki kız arkadaşından çocuğu olmuş ama kızla irtibatı koparmış 9 yaşındayken kızı öğrendi durumu ama eşine söyleyemiyor. Tuhaf durumlar.
Herkes ayrilirim yazmis kimsede ayrilmazdi. Bekara bosanmak kolay. Tabiki bunun cezasi olarak bir sure ara vermek olur, guven kirilor bidaha gyvenilemez ama ayrilmaz cogu insan bence bende yasamadan bisey diyemicrn
sonuçta aldatmamış önceden olmuş bişey söyleseymiş ya... Beyonce iyi yapmış bence. söylemese bir haltlar ararım ben bu işin içinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim sevgilim sonradan soyledi beni kaybetmekten korkmus. Ama yani evli degiliz. 5 ay sonra anlatmisti. Ben buyuk bir tepki vermemistim kendisi cok sasirmisti. Herseyini dok dedim temiz devam edelim falan dedim. Simdik evlenmeye karar verdik.
sonradan olmasi mumkun degildir cunku ilk gun takımları kontrol ederdim..😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben evlenmeden ögrendım flört döneminde yanı hala evlı degılız benı ıseteyecekler bana cocugu oldugunu babam soyledı ve babam ilişkimiz oldugundan habersız :/
Boşanırım. Evladını benden sakladığına göre hem yalancı, hem de ilgili bir baba değil, işim olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapacak bir şey yok baba evi ufukta derim 😂 😂 tabi çocuğum yoksa ve benden sonra aldatılma ile olduysa benden öncesi ise çocuğum varsa mecbur susarım 😂
En İyi Cevaplar