• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Ateistler neden Allah'a inanmıyor?

yengeç8387
yengeç8387 Takip Et
Xper 5 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Onları bu düşünceye iten şey ne? Mantıklı ve ikna edici nedenleri nedir acaba?
Ateistler neden Allah'a inanmıyor?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KutsalDeli
    KutsalDeli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 67%
    +1 yıl

Ayetle cevap veriyorum..
    De ki: “Sizin ortaklarınızdan (şirk koştuklarınızdan) örneksiz ilk defa yaratıp sonra onu geri döndürecek kim var?”
    De ki: “Örneksiz, ilk defa yaratıp sonra onu geri döndürecek Allah’tır. Öyleyse nasıl döndürülüyorsunuz?”
    (YUNUS Süresi-10)

Şahsi düşüncem;
    Hiç bir ateist kişisel olarak birşeyleri test ettim araştırdım gördüm veya bir kulun örneksiz, benzersiz birşey yarattığını gördüm diyemez. Fakat bazı dünyevi çıkarlar, beklentiler veya bu beklenti ve çıkarlara karşılık bulamaması neticesinde pisikolojik olarak kendisine çıkış yolu olarak görür.. Öte yandan büyük güçlerin dünya rantlarını sürdürmeleri, inançlar üzerinden insanları kullanmaları, yönetmeleri açısından bu tür düşünceleri gizli olarak destekler veya gelişmesine yardımcı olur. Hep azınlık olarak hareket eden bu düşüncenin her yuzyılda belli bir seviyede durmasının ama bir türlü kapanmamasının sebebide budur.

1
    2 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Bide şeyi merak ediyorum. butun evreni galaksiyi ve yaşayan bütün herşeyi allah yarattiysa uzaylilarda sorgulanacakmi onlarda hesap verecekmi

Yorumla
    • KutsalDeli
      KutsalDeli
      +1 yıl

Uzaylıların varlığı henüz kanıtlanamamış ve tamamen varsayımlar üzerinden devam etmektedir. Kûr’an-ı Kerim A’raf sûresinin 6. ayeti kerimesinde şöyle buyuruyor: “Biz kendilerine peygamber gönderilen kimseleri ve peygamberleri sorgulayacağız.”

Yorumla

En İyi Cevaplar

• baymuhendiss
    baymuhendiss Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye değişiyor. Kimisi duyduğu batıl inançlardan bıkmış, kimisi somut varlık felsefesi yapıyor, kimisi yapılan ibadetin amaçsız olduğunu düşünüyor, kimi ise yaşamın sebebini sorgulayıp mantıksız buluyor... Her birinin kendince sebepleri var

1
    0 Yorumla
  • TesettürÖzgürlüktür_
    TesettürÖzgürlüktür_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Bir gün bir Ateist ile konuşmuştum.. Ona " Seni yargılamıyorum.. Sana saygı duyuyorum. Sen beni kırsan da, azarlasan da sana saygım devam edecek.. Fıkıhta olsa, kâfirde olsa kırılmamalı insan kalbi.. Ama merak ediyorum neden kendini İslam'dan soyutlamak istedin? "

Aldığım cevap şu idi;

" Adem ile Havva'nın yasak meyve yememesi gerekiyordu. Allah onlara yeme dedi ama yediklerinde nerdeydi? "

Buyrun burdan yakın.. :)

2
    4 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Büyüklüğü orada zaten. Allah inancımıza göre istediğinde tüm kötülüğü yok eder. Tüm iyiliği baştacı. Ama ilk yarattığı insana bile akıl ve nefis vermiş. İmanıyla her ikisinide eğitsin diye.

Yorumla
    • TesettürÖzgürlüktür_
      TesettürÖzgürlüktür_
      +1 yıl

@Psycholog Bende bundan bahs etmiştim..

Yorumla
    • Smileycik
      Smileycik
      +1 yıl

Senin o atayiz arkadaşın salakmış biraz, ayrıca ateistlerin böyle sorularla ilgisi olmaz. Ateist değil o.

Yorumla
    • TesettürÖzgürlüktür_
      TesettürÖzgürlüktür_
      +1 yıl

@Smileycik Bilemem artık.. 2 dakika oturdum güldüm. 😅

Yorumla
  • Mahmutabiniizz
    Mahmutabiniizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Türk insanı genelde böyledir küçük yaşlarda aile zoru ile Kur'an kurslarina gider lise üni hayatı boyunca eğlenceye zevke sefaya kapılır inancını yitirir orta yaşlara doğru böyledir ver coşkuyu hayat güzel eglenmelik cosmalik ne dini der orta yaştan yaşlanmaya doğru birşeyler dank etmeye başlar ya Allah varsa ders işimi tehlikeye atmayim ders namaza başlar ölüme doğru korkuya kapılır tövbe eder durur tabiki sonuç Allah'a emanet 🙏

2
    4 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Allah'ın varlığından en ufak şüpheniz varsa zaten inanmayın. Allah kimseyi o şüpheye düşürmesin.

Yorumla
    • Mahmutabiniizz
      Mahmutabiniizz
      +1 yıl

@Psycholog benim değil tabiki Elhamdülillah tüm kalbimle inanıyorum gördüklerimi olan biteni soyledim sadece

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ben eleştirmiyorum Hocam. Yargılamıyorum da. Sadece size verilen aklı ve nefsi nasıl kullanmanız gerekiyorsa öyle kullanın diyorum.

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Döt korkusu napsinlar ya 😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

46

Cevap

• TuRaBTaN
    TuRaBTaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

İnsanları ateistlige iten en önemli faktör ahmaklıktır kendilerini çok akıllı zannederler ama aklın zerresi yoktur oturup düşünseler Açıp KURANİ KERİM okusalar anlarlar zaten de batı özentisi malesef insanları dinsizliğe itiyor vesselam...
    #AntiEgoist

1
    2 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Muslumanlarda sözde allaha inanıyor ama maasallah hertürlü cirkin şeyleri yapiyolar. Küçük kizlarla evlenme kiz erkek ayırt etmeden tecavüz hırsızlık yolsuzluk sapkınlık vs.

Yorumla
    • TuRaBTaN
      TuRaBTaN
      +1 yıl

Gerçek anlamda mümin olan bu saydıklarını yapmaz 😊

Yorumla
  • Kediseverkedicik
    Kediseverkedicik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Dindeki mantıksızlıklar.

Ben mesela "kadir gecesinde ettiğiniz dualar kabul olur" diye bir şey okuduktan sonra 366 gün aynı duayı ettim ve kadir gecesine denk gelmek zorunda. Ama ettiğim dua kabul olmadı. Zaten ettiğim hiçbir dua kabul olmadı. İnanmak bana hiçbir fayda sağlamıyordu. Üstelik müslümanlar ben sorgulayınca "sorgulanmaz" diyolardı. Bunun koyunluktan başka bir şey olmadığı herkesçe görülür bir şey. O yüzden inanmıyorum.

3
    14 Yorumla
    • BayElit
      BayElit
      +1 yıl

Kardeş 1 yıl 365 gün eder Kadir geceside dahil sen 366 gün etmişsin tabi kabul olmaz.

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@BayElit beyinsiz kardeşim, 366 gün ettim ki 365 günden 1 fazla olsun ıskalama ihtimali olmasın. Hem matematiksel yaklaşıyorsak bir yıl 365 gün 6 saat eder. Ve ben bunu yaklaşık olarak 2009 da yaptım.

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

neye inanmıyorsun?

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@Psycholog islama. Herhangi bir dine.

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Ben böyle şekilde şeylere ınanmiyorum. Sen özünü temiz tut ıllaki kabul olur.

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Şekilcilik demek istemistim

Yorumla
    • KutsalDeli
      KutsalDeli
      +1 yıl

Sana ayetlerle cevap vermek istiyorum..

Rabbinize yalvara yalvara ve için için dua edin. Şüphesiz O, haddi aşanları sevmez.” (A'raf Suresi, 55)

“Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad olurlar.” (Bakara Suresi, 186)

"İnsan hayra dua ettiği gibi, şerre de dua etmektedir. İnsan, pek acelecidir" (İsra Suresi, 11)

Kısaca; koşulsuzca, sabrederek ve sürekli dua et..
      Fani dünyada hiç bir şey zamanından önce olmaz kabul edilmez..

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@KutsalDeli bu söylediğin bana kalırsa tamamen zırva. "Siz dünyadaki değerli zamanınızı isyan etmeden dua ederek harcayın, kabul olmazsa zamanı değildir, olursa şansınıza tutmuştur. Biz de o sürede işimize bakalım"

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@KutsalDeli kitleleri kontrol etmek için uydurulmuş bir şey. Sadece bu yani.

Yorumla
    • BayElit
      BayElit
      +1 yıl

Valla beyinsiz olan sen gibi görünüyosun la şu 366. Gün nasıl anlat la merak ettim şimdi 😂😂😂

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@BayElit ya sizi bana sırayla mı veriyolar canım embesiller 😭😭 bak evladım, bak küçük moron, bak otistik. Bir yıl 365 gün 6 saattir. 4 yılda bir "artık yıl" olur o 6 saatler üst üste eklenince 6x4=24 saat eder yani bür gün. Bu da 4 yılda bir 366 gün yaşamamıza sebep olur dangalakcığım. Gelgelelim benim 366 gün yapmamın sebebine. Bu kadir gecesinin günü belli değil ya eğer 365 gün yaparsam "belki o 6 saatlik boşluğa denk gelmiştir" diye bana sen ve senin gibi beyin fıtığı müslümanlar laf edemesin diye 366 gün ettim. Kaldı ki yine kabul edilmedi. O hiçbir boka yaramayan beynin bunları anlayabildi mi acaba terliksi hayvan?

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ben zaten yaradan hem iyiliği hemde kötülüğü yaratmasaydı inancımı zorgulardım? Herşeyi muktedir olmayan bir yaratıcıyanasıl iananırız ki? Kaderimi yazmasaydı, benim yapacağım herşeyi önceden bilmeseydi, Kıyamet gününe nasıl inanacaktık?

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

ne yazık ki haklısın. Kitleleri kötü amaçlarıyla kullanmak için "İslamiyeti" kullanmaya çalıştılar. Ama benim inancım mükemmel. Uygulayanlar değil. Ben İslamiyete inanıyorum. Onu uyguladığını söyleyenlere değil.

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

@Psycholog ya gidin başkasının beyin hücrelerini öldürmeye çalışın valla siz salaklara laf anlatmaya çalışmaktan bıktım. 2 ıq beyninizi de saçmalıklarla bozmuşsunuz hadi abicim.

Yorumla
  • JaxTeIIer
    JaxTeIIer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

herseyin mantıkIı bir acikIaması varken neden inanma geregi duysun inancIara saygıIıyım ama neden insanIarın hepsini iyi yoIa sokma sansı varken farkIı yoIIara sapma durumu oIsun hepsiniyapabiIecek gucte bir varIık neden ceza vermek icin ahireti bekIer? amerikan ordusunun Iazer gudumIu fuzeIeri bir cocugu OIdururken o nerdeydi ahireti mi bekIedi ve dunyadaki adaIetsizIik neden bu kadar fazIa gibi soruIar yuzunden zaten evrim ve big bang neredeyse tamamen kanıtIanmıs durumda ben ateist degiIim bu arada deistim bunIar benim tahminIerim yani gorusIer farkIı oIabiIir tabiki

1
    0 Yorumla
  • Serdar95
    Serdar95 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü arapların ve kılıç zoruyla Türklere kabul ettirilen Arap tanrısı dahil, diğer 4 bin tanrı da dahil olmak üzere hiçbirisi gerçek değil.

Ha diyorsan ki, o zaman neden tek bir Tanrıya inanmıyorsun diye?

Şöyle cevap veririm, gelişmemiz için bir tanrıya ihtiyacımız yok. İhtiyacımız olmayan şeye inanmak ise gereksizdir. Gereksiz olana inanış ise saçmalıktır.

Muhtemelen tanrı yok, olsaydı bile bizi ilgilendirmezdi.

1
    0 Yorumla
  • inventivecreature
    inventivecreature Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

nasıl inananlar varlığını kanıtlayamıyor olsa da inançları budur. ateistlerde herne kadar varlığını olmadığını kanıtlayamıyorsa da inançsız olmaları da onların inançları

2
    2 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Bazı atesitler müslümanlardan daha fazla insanliga faydalı.

Yorumla
    • inventivecreature
      inventivecreature
      +1 yıl

dinin özünü yaşarsan mükemmel insan tasviri ortaya çıkar öylede olursun. fakat dini kullanarak şuanda görüldüğü gibi insanları sapıtma boyutuna getirebilirsinde. ateistler birisinden yardım almaya muhtaç olmadıklarını düşündüğünden manipüle edilmeleri daha zor o yüzden insanlıklarını fazla yitirmemişlerdir.

Yorumla
  • Adı_Aylin
    Adı_Aylin Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Cünkü onlara göre mantık yok. Simdi ki yeni nesilin buyuk cogunlugunun okuyarak ya da inanarak ateist oldugunu dusunmuyorum. Satanizm le ataeizm i karistiran bile var... Tamamen özenti durumu.

6
    0 Yorumla
  • BayElit
    BayElit Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

bir atareyiz konuşup dine bağlıyım dedim kız dı , bana öyle şeyler dediki ben ataist oluyodum 😂😂😂 sonra dedim daha konuşmayak yeter 😂😂😂

1
    10 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Ne soyledide ikna oluyodun

Yorumla
    • BayElit
      BayElit
      +1 yıl

Tam hatırlamıyorum konuşmanın hepsinde şu sözler aklımda kaldı kader i madem Allah yazıyo Ozaman kötü yolda olan bir insan neden günahkar. Neden cehennemde yanıyo çok mantıksız geliyo flan demişti

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Yani hem kaderini öyle yaziyor hemde cehenneme gonderiyor 🤔

Yorumla
    • serdarca55
      serdarca55
      +1 yıl

kaderi Allah öyle yazdığı için günahkar olmuyor Allah onun kaderini günahkar olacağını bildiği için yazıyor Allah geleceği bilendir..

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

@serdarca55 aslinda allah insana akıl vermiş. Insanlar tercih ediyor gideceği yolu

Yorumla
    • serdarca55
      serdarca55
      +1 yıl

aynen öyle ve insanların tercih edeceği yolu da önceden bildiği için öyle yazıyor kaderlerini.. yoksa haşa Allah zalim değildir ki zulmü istesin..

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

@serdarca55 sizde benim gibi tam kadercisiniz

Yorumla
    • serdarca55
      serdarca55
      +1 yıl

kaderci olmak gerek ama öyle değil mi

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

@serdarca55 mesela bir tercih yapıyoruz ve o şekilde yaşıyoruz kaderimizi yönlendirdik zannediyoruz oysa oda yazılmış bir kader.

Yorumla
    • serdarca55
      serdarca55
      +1 yıl

ama biz çiziyoruz kaderimizi yani kararlarımızı kendimiz alıyoruz yazılmış kader ama Allah öyle isteiği için değil Allah bu kararları alacağımızı bildiği için öyle yazmış

Yorumla
  • HİSTAMİNİK
    HİSTAMİNİK Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bunun tek bir sebebi olamaz ayrıca zaten bazı şeyler moda olur bilmeden sebepsiz takip eder uygularsın ateistlik bu modadan çıktı, düşündükleri ile yaşadıkları, yaşadıkları ile din kitaplarındaki bazı şeylerin onlara göre çelişip mantıklarına uymaması

2
    0 Yorumla
  • ezelebrar
    ezelebrar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 66%
    +1 yıl

allah'a inanmama sebepleri diye birşey yoktur; sadece beyninin bir kısmını kullanabilenler vardır, bir de beynini hiç kullanmaya ihtiyaç hissetmeyenler vardır. bakmakla görmek aynı şey değildir.

3
    3 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Anlamadım

Yorumla
    • ezelebrar
      ezelebrar
      +1 yıl

@Psycholog kısacası ateistler herşeyin bilimsel açıklaması olduguna inananıp doğa üstü bir güç olmadıgına inanmak istiyorlar

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • Gloster_
    Gloster_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Elde Kuran gibi bir mucizevi baki varken
    Başka burhan aramak aklıma zaid görünür.
    Elde Kuran gibi bir burhan-ı hakikat varken,
    Münkirleri ilzam için gönlüme sıklet mi gelir?

2
    6 Yorumla
    • hermamora
      hermamora
      +1 yıl

Ben daha iyisini yazarım

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

@hermamora yazda görelim

Yorumla
    • hermamora
      hermamora
      +1 yıl

Tamam. İnanan çıkar belki :D

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

@hermamora Bediüzzaman Said Nursi'nin bir sözüdür.

Yorumla
    • hermamora
      hermamora
      +1 yıl

Bana ne

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

@hermamora Neye yazdıklarına mı yazamadıklarına mı?

Yorumla
  • hayırsızz34
    hayırsızz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

İşlerine gelmiyo bence belli kuralları kabul etmek ve uymak zor geliyo yalandan inanmıyoruz edebiyatı yapıyolar 😂

3
    3 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Allah falan yok yaptigimiz yanimiza kâr kalacak düşüncesi galiba

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Allah, hiç bir ibadetini yapmayan insanada şu anda hesap sormuyor. Sadece inanmasını istiyor. Onu zorlayan inanıp inanmaması.

Yorumla
    • hayırsızz34
      hayırsızz34
      +1 yıl

öyle değil bence Allah kabul etmiyolar neden kurallarına uymadıkları için hoş müslümanım diyenlerde çok uymuyo ama nebileyim yaa :) :) :) :) Azraili görünce artık ne olucak görücez :)

Yorumla
  • AlmaHatun
    AlmaHatun Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Bence varlığı da yokluğu da kanıtlanamıyor. En iyisi manevi yönden bir destek olduğunu düşünüp var olduğuna inanmak.

3
    12 Yorumla
    • Küfülü
      Küfülü
      +1 yıl

Gözünde tanrı kavramı nasıl bir şey merak etmeye başladım

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Küfülü küçükken bastonlu uzun sakallı dedeydi😅 Şimdiyse yaratıp bırakan bir şey canlanıyor. Ama evrime inanıyorum. Daha biz terliksi hayvandık işte 😂

Yorumla
    • Küfülü
      Küfülü
      +1 yıl

Ah tebessüm :)
      Ama sanki yine de sami dinlerinde ki gibi bir şeye inanmıyorsun gibi geliyor.

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Küfülü cennetin kerhane olduğuna inanmıyorum 😄 Ya aslında işin ucu niye sınanıyoruza kadar gidiyor. Sorarsam ateist olurum. Sormayıp böyle deist agnostik arasında bug'ta kalıyorum.

Yorumla
    • Küfülü
      Küfülü
      +1 yıl

Bende bir ara aynı tavırdaydım...
      İlk araştırmaya başladığında kesin ateist oluyorsun.
      Sonrasın da artık neyse ne banane moduna geçiyo insan :)

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Küfülü araştırmaya başladığımda Müslümandım. Kuranı anlamlandırmaya çalıştım. Sonra deist olup abdest alıyordum. Sonra onu da bıraktım. şu an anlattığım yerdeyim. Direkt olmadım aslında kısaca.

Yorumla
    • Küfülü
      Küfülü
      +1 yıl

Başladığımda derken hani kopuştan bahsediyorum.
      Ben de müslümandım da öyle deist agnostik takılmadım pek keskin oldu gibi gibi

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Küfülü aynı şeyden bahsediyoruz. Ben basamak basamak çıktım diyorum işte.

Yorumla
    • Küfülü
      Küfülü
      +1 yıl

Anladım kızma :) :)

İyi günler

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Küfülü yok kızmadım bu sefer 😅
      Sana da.

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Görmediğin halde insanda bir akıl olduğunu nereden biliyorsun? Neden zaman kavramı var?

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@Psycholog tamam abi 👏

Yorumla
  • NothingIsEverything
    NothingIsEverything Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

once dinler sacma geliyo, deist oluyosun. sonra tanrinin varligini sorguluyosun, ya deist kaliyosun ya ateist oluyosun ya da agnostik oluyosun. genelde bu sekilde oluyor

1
    0 Yorumla
  • misanthroper
    misanthroper Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl

cevapsız kalan bir çok soru var zaten bu sorulara dalan ve mantığına yatmayan şeylere inanmayan bir insanın ateist olması gayet olası

2
    4 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Nedir senin kafandaki soru işareti

Yorumla
    • misanthroper
      misanthroper
      +1 yıl

bir sürü var ancak dalmamaya çalışıyorum, ateist değilim

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ateistsin ya da değil. Öncelikle insanız. Allah onların yaşamasına izin veriyorsa bize sadece onların varlığına saygı duymak düşer.

Yorumla
    • misanthroper
      misanthroper
      +1 yıl

her şeye inanıyor musunuz yani, o kadar çok şey var ki cevapsız kalan. çok araştırdım, çok düşündüm. düşündükçe uzaklaştım. hiç düşünmüyor musunuz?

Yorumla
  • xxxsedefxxx
    xxxsedefxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

İman içten gelen bir şeydir ancak bazıları bunu bilimle çözmeye çalışıyor. Saygı duyulması lazım yinede

2
    3 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ahlaksız bir insana saygı duyar mısınız?

Yorumla
    • xxxsedefxxx
      xxxsedefxxx
      +1 yıl

Neden ateist bir insan ahlaksız olsun? Herkesin kendi inancı size ne?

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ahlak kavramı görsel, edinsel birşey. İnsanların inancı ile bağlı. İnanmayan bir insanı bağlamaz ki? İnanmayan bir insan neden ahlaklı olsun? Onun inançsızlığına ters.

Yorumla
  • Kurabi_Ye
    Kurabi_Ye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

m.haberkonum.com/...nin-agzi-acik-kaldi-g2267.html

1
    0 Yorumla
  • mizined
    mizined Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl

kısacası.. din ve ona inanmak herkezin kendi icinde... inanirsin huzur verir.. inanmassin hep süpheler duyarsin

1
    0 Yorumla
  • FakeLity
    FakeLity Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bilim insanları uzayı, yapısını ve büyükülüp esneyebildigini kabul ediyor fakat kanıtlayamıyor ama bu uzayın yapısını ve var olduğu gerçeğini değiştirmiyor

1
    0 Yorumla
  • vhnjkllll
    vhnjkllll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Tesla: dini kitapları okuyup anlayanlara ateist anlamayanlara dindar denir belki bu yüzdendir adam o kadar deprem makinesini bulduysa vardır bir bildiği

1
    10 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Tesla ne zaman söylemiş.

Yorumla
    • vhnjkllll
      vhnjkllll
      +1 yıl

Bilmem

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

O zaman söylememiş olabilir mi?

Yorumla
    • vhnjkllll
      vhnjkllll
      +1 yıl

Zamanıyla ne alakası var

Yorumla
    • vhnjkllll
      vhnjkllll
      +1 yıl

www.google.com.tr/imgres

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Google da binlerce hikaye dolanıyor. Bana resimle mi anlatmaya çalışıyorsun. Bende maymuna benzeyen insan çizerim. İnsan maymundan geldi derim.

Yorumla
    • vhnjkllll
      vhnjkllll
      +1 yıl

Doğrudur ancak o görselden bir tane yok hemen hemen birden fazla bulunmakta

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Yıllar önce yazılmış bir referans kitap olabilir.

Yorumla
    • vhnjkllll
      vhnjkllll
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

O zaman onu bul ve onu yayınla. Yoksa ilkokul çocukları gibi resimlerle ispat yapılmaz.

Yorumla
  • falanfilan2
    falanfilan2 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Onlarin gayba imanlari yok kalpleri mühürlü sagir duymaz gormezler bilimi bile inkar ederler

1
    0 Yorumla
  • Kaslıfilozof
    Kaslıfilozof Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

Geneli dincilere bakıp ateist oluyor saçma buldukları ayetlere vs.

1
    5 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ayetler saçma mı?

Yorumla
    • Kaslıfilozof
      Kaslıfilozof
      +1 yıl

@Psycholog ''saçma buldukları ayetlere''

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Hangileriymiş onlar

Yorumla
    • Kaslıfilozof
      Kaslıfilozof
      +1 yıl

@Psycholog Ateist sitelerden bulabilirsin.

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

İthamda buluyorsun. Örnek göstermiyorsun.

Yorumla
  • süpernova37
    süpernova37 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Çok tuhaf bir konu bu hanımefendi. Kur'an'da bilime aykırı bir kaç şey var.

1
    2 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Nedir onlar?

Yorumla
    • süpernova37
      süpernova37
      +1 yıl

@Psycholog erkek sperminin bel kemiğinden geldiğini söylemesi.

Yorumla
  • Keremlim
    Keremlim Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Onlar ile kafanı yorma vaktini harcama. Vaktini daha güzel değerlendir.

1
    2 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Güzel şeylerin hepsini yaptim. Biraz da kafa yoralim

Yorumla
    • Keremlim
      Keremlim
      +1 yıl

Daha yapılacak çok güzel şey var ama

Yorumla
  • SütDilimimNerdesin
    SütDilimimNerdesin Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

https://i.hizliresim.com/8P3Won.png müslüm gayri müslüm tarafini sec

1
    0 Yorumla
  • Maestro81
    Maestro81 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Birçok şey bilimsel olarak ya da gözlemlemekle açıklama biliyor bilinmeyen sırlarda zamanla bilim sayesinde açıklığa kavuşuyor

2
    3 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Batıldan uzaklaşmak lazım

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Batıdan değil

Yorumla
    • Maestro81
      Maestro81
      +1 yıl

@Psycholog zamanla uzaklaşılıyor zaten bu kaçınılmaz bir gerçek bilim ilerliyor her ne kadar ülkemizde hisedilmesede gelişmiş ülkelerin gözleri yıldızlarda 😊

Yorumla
  • rapnzell
    rapnzell Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 892 cevap paylaştı.

Düzgün bir şekilde araştıran çok nadir geneli dikkat cekmek

1
    0 Yorumla
  • kivircikoglan95
    kivircikoglan95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ateist adı üzerinde bilmediği görmediği şeye neden inansn

2
    0 Yorumla
  • Darkseen
    Darkseen Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.

Kendi sıkıntıları işte yumurtadan falan çıktıklarına inanıyorlar

2
    0 Yorumla
  • Alien25
    Alien25 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Akılları yok... iltişim problemi yaşıyorum.. çözer misin?

0
    0 Yorumla
  • Niteliksiz
    Niteliksiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Git araştır boyle sorarsan kimse anlatmaz

1
    7 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Fikir alış verişi yapıyoruz işte bir fikrin var mı

Yorumla
    • Niteliksiz
      Niteliksiz
      +1 yıl

Var ama ben bu konulari konusmam :)

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Peki şekerim

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Şekerim mi? :)

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

@Psycholog evet şekerim ne oldu yanlış biseymi var

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Siz erkekler gibi kufurlumu konusalim

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Hayır hoşuma gitti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Onlar diyor ki biz bir hiçiz , öbür dünya yok hiç geldik hiç olup gidecez diyorlar. Bazılarının atası maymun tabi :D

2
    2 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Sende hiç olmadığımızı anlatsaydın?

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Ruh, akıl, zeka, bu kavramları konuşsaydın

Yorumla
  • gulenmadamx
    gulenmadamx Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Müslümanlar neden inanıyor

3
    2 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Neden inanmayayım.

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Benim kafamdaki tüm büyüklüklerin karşılığı sonsuz bir güçte yatıyor. kendiliğinden yaptığım hiç bir şey yok. Sadece form değiştirebiliyorum.

Yorumla
  • Smileycik
    Smileycik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Sen neden inanıyorsun?

2
    0 Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.

gözle görmediklerini inanmadıkları için olabilir.

2
    4 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Soludugumuz havayida görmüyoruz. ama varlığı kanitlanmis. Herşeye bilimsel kanıt lazım galiba öyle dusunuyorlar 🤔

Yorumla
    • bidenemeli
      bidenemeli
      +1 yıl

öyle gibi sanırım. bununla ilgili bir video izlemiştim. çok etkileyici idi

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Ben öyle şeyleri fazla izleyince korkuyorum

Yorumla
    • bidenemeli
      bidenemeli
      +1 yıl

yok öyle korkunç bir şey değil :)

Yorumla
  • GençArebeskçi
    GençArebeskçi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Kurallari sevmiyolardir belki

1
    13 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Din kural mı demek?

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

@Psycholog din inanmaktir. Dindeki yapilmasi gerek seylerde kuraldir

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Boşver biz arabesk dinlemeye devam edelim 😃

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

Aynnnee bu parca sana gelsin😀

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Geçin dalganızı. Mantıklı sorular soruncada aşağılayın onları. devam edin gençler...

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

@Psycholog 2. yorumumda adam gibi cevabimi verdim. Anlamadyisan beni ilgilendirmez

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Hangi parça

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

Tek sevenim sen olsan y. tilbe

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Vayyyy iyiymis 👍

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

Muzik zevkime guvenirim

Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Bende muslum gürses dinlerim

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

Ozaman sana kac kadeh kirildi gelsin

Yorumla
    • GençArebeskçi
      GençArebeskçi
      +1 yıl

Ben kisiye gore dinlemiyorm. Guzel arebesk olsun yeter

Yorumla
  • velts
    velts Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

onları bizde anlayamadık boşver

1
    0 Yorumla
  • afternoonshat
    afternoonshat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Sizin zeus'a inanmama sebebinizle aynı.

1
    1 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Zeus öldü ama?

Yorumla
  • Küfülü
    Küfülü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Çünkü varlığını gösteren hiçbir şey yok

1
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

halbuki Allah olmasa ataist bile olamayacaklardı:)

1
    0 Yorumla
  • perkubra
    perkubra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Kukla olduğunu düşünmek mantıklı gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • Peluş_Ayı
    Peluş_Ayı Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Bunu bende merak ediyorum

1
    0 Yorumla
  • SpidiGonzalez
    SpidiGonzalez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Gerçekten 33 yasin da misin

1
    2 Yorumla
    • yengeç8387
      yengeç8387
      +1 yıl

Evette konumuz bumu

Yorumla
    • SpidiGonzalez
      SpidiGonzalez
      +1 yıl

Ateist olmak apayri birşey kitaplar da acik ararlar nerde bir acik bulsalar peşinden koşup dayanak edilirler

Yorumla
  • sevgimelegiii
    sevgimelegiii Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

akılları karıştığı için algılamıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • _MaviiBalon_
    _MaviiBalon_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Herkesin kendi tercihi

1
    0 Yorumla
  • Soren
    Soren Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Bilmem. Onlarin kafada ayri bir efsoo

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı.

inanmadıkları birseyi inkar ediyorlar ama :D :D

1
    0 Yorumla
  • retkir12
    retkir12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bilmem onlara sor yolsuz olan onlar

1
    4 Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

Kim yolsuz?

Yorumla
    • retkir12
      retkir12
      +1 yıl

@Psycholog ateistler

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

neden? nereden biliyorsun? Gördün mü?

Yorumla
    • retkir12
      retkir12
      +1 yıl

@Psycholog Allah yolunda olmayanlar yolsuzdur

Yorumla
  • uzaklardaarama
    uzaklardaarama Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

herşey ailede bitiyor

1
    0 Yorumla
  • DavidLuiz1907
    DavidLuiz1907 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

allah hidayet versin...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

şu an bu yazının üstünde 30 melek dans ediyor

1
    0 Yorumla
  • Yalnız_umutsuz
    Yalnız_umutsuz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayattan bikmis olabilirler

2
    0 Yorumla
  • furkay
    furkay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Sen neden inanıyosun?

1
    0 Yorumla
  • ay-bakma-utaniyorum
    ay-bakma-utaniyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Onları kendi haline bırak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çünküm gerizekalılar.

1
    0 Yorumla
  • 334433
    334433 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Daha mantıklı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Akıllı geçinen mallar

1
    0 Yorumla
  • AdonisleriCıkanGenc
    AdonisleriCıkanGenc Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Mallar

2
    6 Yorumla
    • Yalnız_umutsuz
      Yalnız_umutsuz
      +1 yıl

Sensin bence o. sig insan

Yorumla
    • AdonisleriCıkanGenc
      AdonisleriCıkanGenc
      +1 yıl

@Yalnız_umutsuz sjsjs

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

@Yalnız_umutsuz O. sig ne demek

Yorumla
    • AdonisleriCıkanGenc
      AdonisleriCıkanGenc
      +1 yıl

@Psycholog shsshs

Yorumla
    • Yalnız_umutsuz
      Yalnız_umutsuz
      +1 yıl

@Psycholog bence sensin. Cunku sig bir insansin dedim. Sığ

Yorumla
    • Psycholog
      Psycholog
      +1 yıl

@Yalnız_umutsuz Teşekkürler açıklama için.

Yorumla
  • Arktas
    Arktas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Size ne milletin inanıp inanmamasından?

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

kafaları karışık

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ateistler neden Allah'a inanmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ateistler neden Allah'a inanmıyor? 8 cevap verildi
Ateistler neden ALLAHA inanmaz? 13 cevap verildi
Ateistler neden Allah'ın var olduğuna inanmıyor? 13 cevap verildi
Ateistler neden bir Tanrı'nın olmadığını düşünüyor? 14 cevap verildi
Ateistler neden Allah'ın varlığına inanmıyorsunuz? 29 cevap verildi
Ateistler niye var ki? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨