Yabancı bir adam savasta beyninin uyku lobuna bir mermi yemiş ve hayatı boyunca hiç uyuyamamis ve uykusuzlukta cekmemis hayatına tam 45 sene devam edip herhangi bir hastalık yüzünden ölmüş.
Bu hastalık sizde olsaydi dejavantajlarini nasıl avantaja dönüştürürdünüz? ne yapardınız, düşünsene hiç uykun gelmiyo ne kadar yorulursan yorul uyku denen birşey yok gece gündüz yaşıyorsun istediğin yere gidebilirsin istediğin kadar calisabilirsin uyku gelmemesinin verdiği etkiyle harikalar yaratabilirsiniz isterseniz. siz olsaniz ne yapardınız? en kaliteli ufkumu açan yorumu en iyi görüş sevicem.. Geceniz güzel olsun
(INSOMNIA) Uykusuzluk hastalığı! Detaya gelin herkese +1?
zaten samimi var bende ama tamamen var diyemem.. ocean plus vb gibi şeyler kullanıyorum o zamanlarda uyuyabiliyorum bazen uyuyamıyorum falan uyku duzenım sık sık bozuluyo bazen uyuyorum bazen uyumuyorum buda okul hayatımı etkılıyo saten bu sene sınıfta kalmam gerek sorun değil ama ruh sağlığımı bozuyo işte bu sorun. bu kadar uykusuzluk.. bişey yapmıyorm kafaya göre mesela south park izliyorum internette takılıyorum falan vakit öldürüyorum işte saçma sapan :D
Aynen öyle ama o vakitleri öldürmeyip degerlendirmej lazım çünkü böyle muazzam bir güç var elinde bütün dezavantajlari kendi lehine cevirsen çok güzel çok yaratıcı şeyler cikabiliyo ortaya
una güç demek anlamsız cunku uyumadığım zaman kendimi kötü hissediyorum zaten bişey yapasım gelmiyo ki ve bu benim gündüzlerimede yansıyo bu beni daha üşengec ve hayat enerjisi gitmiş birine dönüştürüyo. uyumam gerektiğinin bilincindeyim çünkü doğam böyle ben bir insanım ve uyumasam dahi hep karanlıkta duruyorum mesela geceleri ful telefonun bilgisayarın ışığı en düşüktedir odamın ışığıda hep kapalıdır çünkü içgüdüsel olarak boyle rahat edıyorum bilimsel açıklamasıda melatonin karanlıkta salgılanan hormon ama saat 23:00 ve 05 sıralarında uyuyo olmadığımız zaman bısey ifade etmiyo tabi :D yani öyle uyuyamıyorum oo şunu yaparım bunu yaparım kendimi geliştiririm onlar uyurken ben gelişirim filan gibi bir durum yok sadece uykudan mahrum kalıyorum ve bu kötü bişey bana kattıgı hıcbır halt yok
kabullenip başa çıkmayı ogrenemezsen bu senin lanetin olur zaten eğer dediğin gibi hic bir sıkıntısı olmasa zaten çok güzel şeyler yaparsin önemli olan o laneti kendince bir sekilde iyi birseye dönüştürüp üstesinden gelebilmek dediğin gibi hiç sıkıntı yasanmasa ve hayatina olduğun gibi devam etsen psikolojik yan etkileri olmasa herkes oyle olmak isterdi lutfen soylediklerimi anlayarak okurmusun
insomnia öyle değil bende var çocukluğumdan beri bir bazen iki ayda bir gelir nereden baksan 1 hafta 1 bucuk hafta falan uyuyamazsın sonra düzelir yani gelip gider dönem dönem öyle ölene kadar uyuymama falan değil
heh o işte insomnia aynen bence insanı zekileştirmek dışında iyi kullanılacak bir şey değil ama geceleri uyumadığımız için daha zeki oluyoruz doktorda demişti ölçmüştük 125 çıktı :D seninde öyledir kesin gidip ölçtür bak ortalamanın üstünde olduğunu hissetmişsindir eminim
öyle bir muhabbet duydum ama zaman kaybi diye yapmadim hic bak söylediğin iyi oldu sjdjs normal bir insan 12 saat calisir 5 saat kendine vakit ayirir 8 saat uyur biz neden boyleyiz uyku denen seyi hissetmiyorum mk igne yapmaktan insanlar eroinman falan saniyo beni iyiki kış ayindayiz da rahatladim biraz kazak falan sjdjsj
Ailesi ilişkimize engel oluyor ya o yüzden şeyettim yani gece gece tüm şehir uyurken kumsalda bir tekneye yaslanıp kendi ateşimizle gecenin ayazını ısıtırken denizin yakamozu aşkımıza dans ederdi minik ellerini avucuma alıp öperdim saatlerce sarılırdım nefesi nefesime değerdi başını göğsüme yaslardı saçlarından derin derin içime çekerdim ve yine öperdim sonra gözlerime gözlerine hapsolurdu ve bir çekim başlardı kendimizden geçerdik aşkın tüm narkozuyla sarhoş bedenimiz ve dudakların buluşmasıyla sürer giderdi her defasında daha ateşli daha da kor düşer nefes nefese akıp geçerdi zaman
Ciddi oluyorum şu an alev alev bir genç görüyorsunuz yatağında kıvranan erkeğe bile sulanan patronun sorusunu da +18 Alet ettim mmmh bn kaçıyorum patron bana geliyolar eyvallah abi kızma yahu
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı KS ailesi adına özür dilerim Patronu çok severim o yüzden bu muhabbet en son gizledim ama 😃😃😃😘
kardeş o mermi savasta sans eseri uzak bir yerden gitmis oraya silahla denesen bile yakin mesafe olduğu için beyni dagitirsin ama bir cerrahla görüş bence yeteri kadar paran varsa bide kafanda o izle yasamayi göze atabiliyosan
En İyi Cevaplar