Askim bu cok pis bi hayvan turn gozle gorunen bisey degil bunun tedavisi temiz ortam losyon Kremini gece yatmadan çenenin altini ayak topuguna kadar kremi surmek gerekiyor sabah kalkinca banyo, Gunduz cok kasinmazsin ama geceleri cok etkili olurlar uyutmaz bu uyuz seni
Vallahi öyle yatamıyorum artık kolonya var baş ucumda lanet olsun ya gittim doktora uyuz değil dedi ama dayanamıyorum artık koltuk altıma kadar kaşınıyor
1 hafta banyo yu kullandim sabah losyon sampuan yatak ortulerini funluk degistir temizle yatagi makineyle Elbiseleri bi torba da tut aile ile yasiosan onlarda etkilenio bu durumdan cok pis bi sey ailecek gerekirse tedavi edilmeli bi yere dokunursun orada kalir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun doktora gitmeniz lazım
Randevu alamıyorum ya
Hepsi dolu
Doktora gitmek ve geldikten sonra tecritte kalıp tüm kıyafet yatak yorgan hepsini gün aşırı değiştirmek ve yıkamak gerekiyor internetten bakın.
Teşekkür ederim
Rica ederim
evi kompile temizlemen lazim hijyenik şampogani var veya losyon temizlemen lazim elbiseni poşete koy 48 hava almasin çok yayin bu aralar
Reçetesiz verirler mi
Temiz olmak gerek ve doktorun verdigi ilaclari kullanarak ve en onemlisi Evi yattigin odayi yorgani yatagin carsafini gunluk yikayarak
Acil kapisindan gir uyuz oldugunu soyle muayene verilio uzmqn hekime gondermiyorlar Boyle durumlarda geciktirme bu durumu uyutmaz o uyuz geceleri
Vallahi uyutmuyor aşırı kötüyüm zaten
Kaç güne geçer acaba
Losyon krem veriyorlar canim jel uyuz sampuani
Çok teşekkür ederim 🙏
Askim bu cok pis bi hayvan turn gozle gorunen bisey degil bunun tedavisi temiz ortam losyon Kremini gece yatmadan çenenin altini ayak topuguna kadar kremi surmek gerekiyor sabah kalkinca banyo,
Gunduz cok kasinmazsin ama geceleri cok etkili olurlar uyutmaz bu uyuz seni
Vallahi öyle yatamıyorum artık kolonya var baş ucumda lanet olsun ya gittim doktora uyuz değil dedi ama dayanamıyorum artık koltuk altıma kadar kaşınıyor
1 hafta banyo yu kullandim sabah losyon sampuan yatak ortulerini funluk degistir temizle yatagi makineyle
Elbiseleri bi torba da tut aile ile yasiosan onlarda etkilenio bu durumdan cok pis bi sey ailecek gerekirse tedavi edilmeli bi yere dokunursun orada kalir
Gobeg gogus sirt bacak kollar her yerim kasiniyordu uykudan kaldirirdi bu lanet sey
Arkadaşımın özel karışımı vardı eczaneden yaptırdı hemen fayda verdi. Hatırlat yarın da soruvereyim
Ayyy tamam 🥹
Hatırlat unuturum ben Allah şifa versin
kaşı bol bol
Şaka mııı
şaka tabi ki. kaşıma sakın
Kanka kaşıyorum valla
Eczaneden ilaç almalısın
Ne ilacı
Geçmedimi uyuz rahatsızlığın
Bı ara bende yakalanmistim
Napıyım peki ya
Valla yıllar önce yaşamıştım net hatirlamiyorum
:( teşekkür ederim
Nerelerin kaşınıyor
Her yerim vallahi
İlacı var onun tarif edeyim istersen
Olurrrrr
Burdan yazamam
Neyi yazamion la ghot herif ozellik bi durum degil sanki kiza kiss sorularini vereceksin
Aynen dengesiz ya yazmadım