Selam arkadaslar. Kızılay zor gunlerimizde bize yardım ediyor, ne kadar üniversite ortamında bir insan olsam da çalışmalarından hiç haberdar degildim. Kendimi kınıyorum😊 bulundugum sehirde patlama oldugunda geldiklerinde görmüştüm ben de. Sagolsunlar bize de çorba ikram etmişlerdi. Peki siz kızılay hakkında ne biliyorsunuz ve uye misiniz?
Kızılay'a tam 5 senedir kan veriyordum. Hemde 3 ay arayla veriyordum. Son duyduğum haberlerden sonra vazgeçtim ve artık vermiyorum. Kanlarımızı ihtiyaç sahibi insanlar istedikleri zaman vermiyorlarmış. Artık vermiyorum
Kan kızılayın degil ki insanların. Siz kendiniz için bagısladınız onu. Bence bunun yerine gidip şikayet etseniz daha iyi olur. iyilikten vazgecmemeliyiz
Elbette ben iyilik yandaşıyım. Hep bu zihniyetle hareket ediyorum. Fakat demek istediğim ben insanlara bir faydam olsun diye kan veriyorum ve eğer onlar istendiği zaman benim kanımı vermiyorlarsa insanlara helal etmiyorum...
1998 depremini sen belki hatirlamazsin. Deprem olduğunda yakin illerdeki vatandaşlar koştu yardıma ilk evvela. Devlet 36 saat filan sonra halka desteğe başladı. Firsattan istifade gecici diye koyduklari deprem vergisi kalıcı oluverdi. Ve o vergiler bir türlü halka donmedi. Ben de hiç bir şeyi unutmuyorum. Senin verdiğin 10 lira verginin en çok 1 lirası sana dönüyordur muhtemelen. O da 1 tas çorba yazlık bir çadır battaniye olarak. Olmasi gerekenin yuzde 1 i kadar yani. Neyse ben içinde devlet olan ya da hükümetlerden guc alan hic bir özel ya da resmi kuruma güvenmem. Hayat bana bunu öğretti.
Hemen baktım ve ilk dikkatimi çeken sitesiteye girince Atatürkün resmiydi.. çok mutlu oldum gurur duydum Bu bile buyuk bir artı ve Allahtan bulundugum sehirde varmıs. bilgileri aldım Tekrar teşekkürler
en ufak bir aksaklık yüzünden sosyal medyada kötüleme yapılıyor bir kişinin yaptığı hata tüm kuruma bağlanıyor yanlış anlaşılmalar illaki oluyor ama inanın çoğu kişi elinden geleni yapmaya çalışıyor
En İyi Cevaplar