Sanırım en yakın arkadaşım artık en yakın arkadaşım değil. Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba. En yakın arkadaşım ve ben geçtiğimiz yıl tanıştık. Ancak tanıştığımızdan beri sanki yıllardır en yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum, kendisi de öyle hissettiğini söylüyor. Herneyse, üç gündür dostluğumuz çok çalkantılı geçiyor. Yani, beni umursamıyormuş gibi davranıyor. Ve ben ona çok değer veriyorum. Ben bir aydır okula gitmiyordum, hastaydım. Bu süre zarfında sınıftaki diğer arkaşlarla çok samimi olmuş. Onlarla gülüyor, eğleniyor. Gayet mutlu görünüyor. Bugüne kadar bütün tartışmalarda haklı ben olsam bile sürekli üste çıkıyor ve benim dilim tutuluyor bir şey diyemiyorum. Sürekli ben onun ayağına gidiyorum, ben özür diliyorum. Her defasında bu sefer o gelecek diye bekliyorum ama gelmiyor. Hep ben geliyorum. Gerçekten kırıyor, farkında bile değil. Gerçi farkında olsa ne değişir bilemiyorum. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. O yok ve hiç tadım tuzum yok. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve benin ne kadar hassas bir insan olduğumu biliyor. Hem ben başkalarıyla sohbet edince kıskanıyor. Anlam veremiyorum.
Sanırım en yakın arkadaşım artık en yakın arkadaşım değil. Ne yapmam gerekiyor?