Aslına bir bakıma doğru bugüne kadar hayatınızda size kim istemeden bir şey verdi? Sırf bu şekilde bakıldığında bile herkes hak ettiği şekilde yaşar demek mümkün sanırım. Sen istemez isen kimse seni düşünüp bir şey vermez dünyanın gerçeği bu. Tabii burada ne istenildiği en önemli konu aslında...
Sevgili arkadaşım Beyni biraz havalandırmaya olan işler değil Seninkisi şansi faktörlerle dogup Hala var olmakda olan ilkel Kabil'lerle Durumunu kıyaslamaya benziyor Yani elindeki teknolojik aletler Seni hiç bir bakıma daha iyi biri yapmıyor Yani müthiş bir bilgi eksikliği görmekteyim Sende zira bu soru beyinde böyle bir düşünceyi doğuruyor Yani iyi niyetinizden şüphe duymasam cıa lığa kadar götürebilecek bir soru O vakit kafanızdaki bu tip soruları Öğretmenlere filozoflara ve düşünürlere iletiniz
Ouffff söz yikiyor resmen ve evet her toplum hakettigini yaşar oy verirken verdigin baskani partiyi iyi arastrmassan o parti ülkeyi parsel parsel satıp terör orgutlerinin oyun parki haline getirdiginde o insanlari suclayamassin cunku onu oraya getien senin oyundu
İslamiyetin yaygın olduğu veya İslam hukukuna göre yönetilen ülkelerin , bir nevi skolastik çağında olduğunu düşünüyorum. Ülkemize baktığımızda , Cumhuriyetin sökülüp atılıp bu skolastik düşünceyle bezenmiş ülkelere kucak açtığını görünce , hak ettiğimizin çok çok çok iyisini yaşıyoruz bence.
her millet çoğunluğunun hak ettiği şekilde yönetiliyor... düşünüyorumda anayasa değişikliği için referandum konuşuluyor en iyisini halk bilir gibi güzel sözler söyleniyor... ama halk en iyisini bilmiyor çünkü hiç bir şey bilmiyor... anayasa ne niçin bu değişiklik ne olacak hangi maddeler ne anlam ifade ediyor umrunda değil... ülkenin en büyük karar merceği yani halk hiç bir şey bilmiyor...
Türkiyenin bir kısım daha eğitim seviyesi düşük ama okuyanlarda var ama onlara da okumuş cahil diyoruz bugüne kadar kömür vb bir çok yardım ile halkımızı kandırıyorlar bir kısım yobaz modern laik insanlara saldırıyor ve iktidar o saldırganları koruyor adalet özgürlük hiç bir şey kalmadı bu bir kısım halk'ın hatasını biz cekiyoruz kurunun yanında yaşta yanar misali gibi
Her millet hak ettigi sekilde yonetilir. toplumun icinden o toplumu yonetecek insanlar ciktigindan toplumun manupulasyonuna ahlakina perspektifine gore bir kalipta olur.
Türk milleti cok zeki Skilen göt yarra doymaz hesabi ha birde deveyi diken insanı sken demisler bizim milletimiz bu tabirle yasamayi cok seviyor. Üzülüyorum yazikkk milliyetci genclige 😏
En İyi Cevaplar