Psikoloji ile ilgili olma konusunu aşmış, bunu çoktan hayatına da uygulamaya başlamışsın. Sosyal algıları oldukça yüksek; soru sorma ve merak etme yeteneğini kaybetmemiş bir bireysin. Düşünce birikimlerinden yeni bir düşünce yaratabildiğin, ortaya farklı sentezler koyabildiğin, düşünülmeyeni düşünen ya da söylenemeyeni söyleyen biri olduğun için çevrendekiler daima senin bakış açına ve fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Ön yargıları ve tabuları geride bırakabildiğin için insanları çevrene kolayca dahil edip herkesi olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Kalıplaşmış hiçbir düşünceyi kabul etmediğin için kendi fikirlerinin yanı sıra başkalarının fikirlerini de dinlemeyi seven bir yapın var.
psikoloji mezunuyum bütün soruların doğru cevaplarini biliyorum bir iki tane öznel soru var tabi... testi inandırıcı bulmuyorum ama testin sonundaki açıklayıcı metni kesinlikle doğru buldum tam beni anlatmış
öznel sorularda farklı seceneklerin hepsini denedim sonuç aynı mesela ben şu an benim sonucumdan farklı sonuç çıkan insanların verdiği cevapları merak ediyorum Örneğin senin sonucun neden farklı
Psikoloji ile ilgili olma konusunu aşmış, bunu çoktan hayatına da uygulamaya başlamışsın. Sosyal algıları oldukça yüksek; soru sorma ve merak etme yeteneğini kaybetmemiş bir bireysin. Düşünce birikimlerinden yeni bir düşünce yaratabildiğin, ortaya farklı sentezler koyabildiğin, düşünülmeyeni düşünen ya da söylenemeyeni söyleyen biri olduğun için çevrendekiler daima senin bakış açına ve fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Ön yargıları ve tabuları geride bırakabildiğin için insanları çevrene kolayca dahil edip herkesi olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Kalıplaşmış hiçbir düşünceyi kabul etmediğin için kendi fikirlerinin yanı sıra başkalarının fikirlerini de dinlemeyi seven bir yapın var.
Delirerek ölecek bir sosyopatsın Psikoloji ile ilgili olma konusunu aşmış, bunu çoktan hayatına da uygulamaya başlamışsın. Sosyal algıları oldukça yüksek; soru sorma ve merak etme yeteneğini kaybetmemiş bir bireysin. Düşünce birikimlerinden yeni bir düşünce yaratabildiğin, ortaya farklı sentezler koyabildiğin, düşünülmeyeni düşünen ya da söylenemeyeni söyleyen biri olduğun için çevrendekiler daima senin bakış açına ve fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Ön yargıları ve tabuları geride bırakabildiğin için insanları çevrene kolayca dahil edip herkesi olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Kalıplaşmış hiçbir düşünceyi kabul etmediğin için kendi fikirlerinin yanı sıra başkalarının fikirlerini de dinlemeyi seven bir yapın var.
En İyi Cevaplar