Güncellemeler
+1 yıl
Devlet hastanesi ve psikiyatr bölümü hakkında bilgili ya da deneyimli olanlar bakabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
gncl.
tanı koymadan gitsem sonra askeri, güvenlik ya da polislk için neden gittiğim de incelenecek kaldı ki hiçbir doktorun tanı koymadan devlet hasanesinde benimle sohbet edeceğini sanmıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keşke psikolog biriyle evlensem o zaman hayatımda intihar düşüncesinin yeri olmazdı 🙁😕
Psikologlar da bu durumda olabiliyor. İnsanların sürekli sorunlarını dinliyoruz ve bunalıma girdiğimiz zamanlar oluyor
Olsun azıcık da olsa rahatlarim bilmiyorum ama psikologların sesi bile unutturuyor sıkıntılarımi korkularım anlamsız geliyor o zaman
Yardımcı olabileceğim bir konuysa yardım edebilirim
Gerçekten dinler misiniz anlatsam
Özele gidebilirsin orada asla ilaçta yazmıyorlar
param yok
Psikolog zaten ilaç yazamaz psikiyatrist ilaç yazar
Ben devlette psikolog görmedim psikiyatrist gördüm zaten onun için böyle bir yorum yaptım
@bereloji7 psikiyatri bölümü var zaten psikolog yok hastanede
off anlatamadım sanırım psikoloji bölümü yok psikiytr var
O zaman bile ilaç yazması söz konusu olmaz. Çünkü önce terapi yapması gerekiyor eğer çok büyükse sıkıntı ilaç tedaviye geçer
@bereloji7 ilaçlık durumum yok baş etme stratejilerim zayıf üni mezunuyum hayatımı hala kuramadım beni anlayacak deerdimi ssilah olara kullanmayacak yanımda olacak biri yok hayatımda bu yüzden bi çok faktör etkili... ama olurda bi tanı koyar mesela çok kafaya takıyorum üzülüyorum sonra bu benim karşımda polislik sınavında vs çıkar o zaman daha da kötü olur.
Bunun için ilaç yazamaz. Yetersizlik duygusuna kapılmışsın. Ve kendine inancını yitirmişsin bu düzeltilebilir bir durum
@bereloji7 kötü bir iş tecrübem oldu bu daha da tetikledi evet sadece biraz özgüvenim düşük ve sizin de tanımladığınız gibi yetersizlik duygusu
Bunun çözümü var ve çözümü ilaçta değil bunu bir kaç seansta halledebilirsin
@bereloji7 evet farkındayım biraz araştırdım devlete anca gidebilirim ilçemde bir doktor vardı meslekte 32 yıldır ama yine de devlet hastanesi işte güvenemiyorum... siz bu mesleğe mi mensupsunuz kusura bakmayın merak ettim
Psikologum mezun olalı iki yıl oldu
@bereloji7 anladım tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim
Rica ederim
Evet tanı koyuluyor.
bu durumda gitmemem en mantyıklısı sanırım
Normal terapi senin sağlık siciline etki yapmaz. İlaç kullanımı reçete geçmişinde çıkar o zaman sorun olur
devlet hastanesinde psikiyatr doktoru ne kadar zaman ayırııp bana terapi yapabilir ki? sanırım biraz umutsuzum
Çok ciddiye alıp uzun uzun dinleyecegini düşünmüyorum. Çünkü hastanede maaşla çalışıp mesai saati içinde belirli sayıda hastaya bakmakla sorumlular o yüzden uzun uzun dinleyemez
zaten gitmesi gereken ben değilim aslında gitmesi gereken beni bu duruma itip tüm yaşam isteğimi söndürenler. size cevaplarınız için teişekkür ederim
Rica ederim
koymuyorlar