nasıl bir yer Çinçin Semti?
ismini çok duydum texas'a rakip çıkacak bir semtmiş ;D
ama bir Adana kadar tehlikeli değildir :D
ismini çok duydum texas'a rakip çıkacak bir semtmiş ;D
ama bir Adana kadar tehlikeli değildir :D
Bir kere yolum düsmüstü zamanında. Şimdilerde olmayan bir mahalle diye biliyorum , sanırım sakinleri şu an doğanlara filan taşındı. Ancak şöyle söylemeliyim ki , oraya rakip bir yer yoktu. Polisin bile giremediği, mahalleye girdikten sonra bişeyleri feda edeceğin bir yer. Para da olabilir , telefonda , canın da. Texas meksas hikaye yani :D
Gunduzleri pek birsey olmaz ama aksamlari tam bir katil sehri 50 liraya adam oldurtursun cincinde hapise girmeyene kiz vermiyorlar😄😄😄✌
:D :D
Bilmiyorum ama duydum
Cevap
17Cevap
ya beyler cincine girilmez arkadasim cincinliydi bebe tartistigi birine bicagi takiyodu ordan saglam adam cikmaz sanmiyorum
Önce semtten bahsediyorsun arkdan sehiri sokuyorsun nasıl olcak şimdi? çincin küçük bir semttir o anlatılmaz yaşanır
Adananın yanından geçecek olsa kurşuna dizilirler hayırdır? :D
şakirpaşa kiremithane yüreğir :D
Bunlar bizim şehrin keleş seslerini bilmiyorda baya büyütmüşler gözlerinde çinçini :D
valla adanalı biriyle arkadaş olmuştum baya korkusuz biriydi hayretle izliyordum adanalıların kanında var delikanlılık :D
Harcarlar adamı boş konuşmasın kimse sidik yarıştırmaya gerek yok yani ne demişler kanının akması g*tünün yörüngesi kadar
adanalı mısın sen :D
Adanalıyım
Gazi Mahallesinde oturuyorum ben.
Terör, Uyuşturucu, Şafak Operasyonları Eksik Olmuyor.
DHKP-C'liler torbacıları jopla gözümün önünde cezalandırdılar.
Adana'nın şehir olarak adı çıktı ve çok garip olaylar oldu o yüzden... Çincinde her 4 ailenin 2 sinin evinde Keleş var
var orada film cekimi yapmıştım çin çin tehlikeli bir yer İstanbul un hacıüsrefi gibi düşün
tehlikeli diyorlar ama adana gibi olamaz tabi ki de bilemiycem yani ne orayı nede adanayı gezmediğiğim için ikisini de bilmiyorum
bir kere gir görürsün 😂 ben girdim gördüm
nesi vaR :D
her tip insan fazlasıyla görürsün kaşların var diye dayak yiyebilirsin 😊
hahahah :D gidecem bir gün :D
git git ama yalnız gitme
bende cok duydum ismini göt kesiyorlarmis 😂😂
yanında 100 kişi olmadan girme
niye :D
Giden gelmiyo kanka ordan
niye knaka :D
Adamı deşerler, leş diye sererler
sebebsiz yeremi :D
Oraya izinsiz giriş yapamıyosun kanka, onlar orda ayrı bir devlet kurmuş
Girmek var çıkmak yok :)
Azrail girse onu bıçaklarlar öyle bir yer.
Çingenlerin olduğu bir semtti ama dağıldı
O öncedendi.
bilmiyorum
10 yıl önceydi o
nerde otryon sen :d
napacan :D
sordum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar