Depremden dolayı İskenderun'dan Ankara 'ya geleceğiz bugün. Bir akrabamız bize oradan ev ayarladı, 1 yıl kira ödemeden kalacağız. Zaten o süre zarfında şehre alışacağımız için kalıcı oluruz fakat nasıl bir semt burası? Var mı bu semtte yaşayan?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herşeyden önce hoşgeliniz ❤️
Depremden dolayı çok çok geçmiş olsun. Aydınlıkevler iyi bir yer, Altındağa bağlı bir yer. İnsanları kendi halinde diyebiliriz. Akrabanız varsa zaten adapte süreciniz hızlı geçer. İş konusunda öncelik tanırlar diye düşünüyorum deprem bölgesinden geleceğiniz için. Ev kiraları haliyle biraz pahalı fakat zaten 1 yıl kira ödemeden yaşayacağız demişsiniz. Muhtemelen elektrik, doğalgaz vs gibi giderleride karşılarlar. Sadece tek problem iş onuda çözersiniz dediğim gibi. Akdeniz gibi sıcak değil Ankara . Hem iklim yönünden, hem insanları yönünden. Orada ki sıcaklığı samimiyeti beklemeyin. İnsanlarla çok fazla samimi olmayın, herkese herşeyi anlatmayın, arkadaşlık konusunda temkinli olun ve buradaki insanlara çok güvenmeyin derim. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🌻
Teşekkür ederim sağolun Allah razı olsun. Sordum bir kaç soru ama görmediniz sanırım. Yoruma yazmadım soruları, siz anladınız ne demek istediğimi 😊 Dönüş yaparsanız sevinirim
hoş geldiniz simdiden yani güzel bir yer okuduğum lise ordaydi kötü bir yer değil ama burada ulasim çok sorun ilk geldiğinde nereye geldim deme riskin yüksek çok kalabalik
Teşekkür ederim sağolun. Evet kalabalık olduğunu biliyorum ilk defa gelmiyorum zaten Ankara 'ya. Daha önce defalarca geldim sadece semtin nasıl bir yer olduğunu, orada ki ortamı merak ettim 😊
Yani genel olarak yorum yapabilirim semtle ilgili çünkü yorum yapılacak birsey yok memur sehri burası kalabalik yer ulasim nerde olursan ol problemli daha önce grldiysen alisirsin neden Ankara peki yanlış anlama niye geliyonuz anlamında deyil neden İstanbul değil İzmir değil bursa değilde Ankara özellikle çünkü dikkat ediyorum herkes Ankara'ya geliyo
Ankara deprem konusunda güvenli, büyük şehir olduğu için iş imkanı var, İstanbula göre daha sakin, yakınım orada, depremde zarar gören kişilere daha çok imkan tanıyor oranın halkı sağolsun. Bahsettiğiniz insanları bilemem ama benim için neden Ankara sorusunun cevabı bu. İstanbul ve İzmir'de deprem bekleniyorken bir deprem bölgesinden çıkıp diğer deprem bölgesine gitmek ne kadar akıllıca olur?
Anladım ama zor olur küçük yere alistiysaniz burada yaşamak zor gelir ulasim konusunda özelikle bir yerden bir yere gitmek olsun iş konusu desek yine aynı öyle çok iş yok siz bilirsiniz tabii
Sıkıntı yok ortada bir zorluk veya bir problem varsa herkese var. Sonuçta kimse bir şeyleri anne karnında öğrenmiyor. Cefa çekmeden sefa olmaz zaten. Ulaşım sorunu yalnızca bize olmayacak sonuçta. Büyük dağın büyük karı olur demişler. Ama şunu da diyeyim..
Ben sizin iyi niyetle yorum yaptığınızı düşünmüyorum. Çünkü ısrarla burada şu zor bu zor diyerek etkilemeye çalışıyorsunuz. Özellikle yukarıda ki yorumda herkes Ankara'ya geliyor demenizde özetliyor durumu. Ankara'ya geliyor olabilirler ama evlerinize gelmiyor insanlar. Ankara sürekli göç alan bir şehir. Depremden mağdur olan insanlar mı gözünüze battı sadece 😊
Niye geliyonuz gelmeyin demedim ne yazdığımı oku önce öyle gel yorum yap ben ulasim sorun kalabalik yernoldigu için sıkıntı olur diyorum İskenderun küçük yern sonuçta biruerden bir yere gitmek sorun o yüzden başka yer tercih edilebilir dedim İstanbul İzmir dedim o yuzden
Tamam bende size diyorum ki ortada ulaşım sorunu varsa, Ankara ulaşım konusunda problemliyse eğer herkese problem. Yani büyükşehir olduğu için ve nüfus yoğunluğu olduğu için haliyle ulaşım konusunda problem olur. Bir diğer konuda Ankara kalabalık ve ulaşım sorunda, İzmir ve İstanbul sorunlu değil mi? İstanbul ve İzmirde kalabalik bu sehirlerdede ulaşım sikintili ona bakacak olursak. Durum böyleyken Ankara'da ne var İstanbul'a niye gitmiyorsun, İzmire niye gitmiyorsun derseniz ben bu yorumda iyi niyet aramam kusura bakmayın kendinizle çelişmeyin bu kadar
Depremde basina bişeyd dusmus heralde ne dediygimi bile anlamiyosun gelmeyin demiyorum zaten İstanbul İzmir sacmaydi evet ama sizde anlama kıtlığı var sanirim
Depremden zarar gören beyin belki duzelir ama kalbi fesat olanın, yüreğinde hainlik barındıranın tedavisi yok maalesef. Ankara kimsenin babasının şehri değil, imkanı olan herkes gelip yerleşebilir. Sizinde 7 ceddiniz Ankaralı değildir. Sonuçta bir zamanlar sizde bir sehirden oraya yerleşmişsiniz. Ben ulaşımı sormadım ben semti sordum siz Ankara'da ulaşım sorun Ankara kalabalık deyip duruyorsunuz. Hayatımda ilk defa gelmeyeceğim zaten oraya kalabalık oldugunu hiç gelmemiş insanlar bile bilir sonuçta Türkiye'nin başkenti, nüfusu belli. Neyse siz mümkünse bu tarz sorulara yorum yapmayın. Sizlik mevzular değil bunlar.
Kotun niyetle yorum yapan enbasta hoş geldiniz demez biseyleri yanlis anlamaya ne kadar meraklı insanlarsiniz suc bendeki yorum yapıyorum canıniz ceheneme banane enkaz altında yanlısı kişileer yatıyor birdefa daha anladım cikin çıkın gelin yerlesin zaten insan dolu sizde gelin iyice
Bakın gelin gelin diyorsunuz işte işinize gelmiyor insanların oraya gelmesi. Şehrinize bir dünya Afgan geldi, bir dünya Suriyeli geldi hepiniz koyun gibi sustunuz ama şehir dışından depremden etkilenmiş insanlar gelince zorunuza gidiyor. Tabi ki geleceğiz neden gelmeyelim. Hatta geldikten sonra kendi çevremide Ankara'ya getireceğim. Metroda en fazla iki durak fazla ayakta gidersin bir şey olmaz. :))) Hadi iyi günler
Suriyeli afkanla ilgisi ne konunun neyse sanada iyi günler cahile laf anlatmak zor
Evet kimin cahil olduğu çok açık ortada. Sizin gibi düşünmeyen herkes cahil zaten.
Okuduhubu anlao öyle gel sen kafan basmıyor gibi senin yorumları oku ne yazmissin ben ne yazmısim oku sonra gel yorym yap hatta yorum yapma başımi sisirme senle tartışacak halinm yok sana kimse ankarya gelme denedi sadece zorlunlari var onları anlattim
*zorluklari
Sizin veya bir başkasının bu şehire gelme deme lüksü zaten yok. Ayrıca oraya gelen insanlar keyfinden gelmiyor. Beton yığınından başka, gardaşş laaa diyen kekolardan başka bir özelliği olmayan bir şehire gelmeye kimse meraklı değildi. Deprem yönünden güvenli olduğu için insanlar geldi. Gelin gelin zaten kalabalık sizde yerleşin gibisinden bir şey dediniz. Bende size şehrinize bir sürü Suriyeli ve Afgan göç etmiş onlara bu duyarlılığınızı gösterin dedim. Gerçi sizin gibilerine ne anlatıyorum ya. Kime ne anlatıyorum ben. Siz bence daha fazla yazmayın benide yormayın, kalbinizi de kırdırmayın.
Ben sfkandan suriyeliden rahatsız oluyorum demedimm suriyeli ne alaka ne yaşıyon sen ya bence sen yazma daha fazla bos bos mantıksız mantıksız konusma kendinide bişey sanma !