Anneniz öl de kurtulayım dese?

Sadece bu soruyu sormak için üye oldum. Annemle çocukluğumdan beri anlaşamıyoruz. Babam her türlü şiddeti gösterdi, bize yapmadığı iğrençlik kalmadı. Haklı olarak annem de çok hırpalandı kardeşim ve ben de. Erkek kardeşim kalbi delik doğdu. Annemin tüm ilgisi ve dikkati onun üzerindeydi. Bana hiç ilgi göstermez, aksine en ufacık sinirini benden çıkarır, döver ve ya dayaktan beter hakaretler ederdi. Bipolar hastası olduğum için iki defa intihar girişimim oldu. Bu yıl okuluma ara verip annem ve kardeşlerimle beraber yaşamaya başladım bu girişim yüzünden bir yıllığına. Her istediği şeyi yapıyorum evde kavga çıkmasın diye ama 22 yaşında olmama rağmen tüm hakaretler ve sinirini benden çıkarma durumu devam ediyor, sürekli beni ezmeye çalışıyor ve her şeyde bana bağırıp çağırıyor. Dün akşam kavga ettik çok kötü. Her kavgada Allah beni sizin içinizden alsın diye sözler söyler. Bu defa o söylemesin diye inşallah ölürüm falan dedim. O da öl de kurtulayım senden dedi. Öl öl diye bağırdı. O zamandan beri birbirimizi görmedik. Size anneniz öl de kurtulayım dese ne yapardınız çok merak ettim? Bence kendini öldürmeye niyeti olmayan kişi bile bu sözler karşısında hayatta daha fazla ikamet etmek istemez.
Anneniz öl de kurtulayım dese?