Dışarda olsa bu ışıklandırmayı sadece pavyon türü mekanlarda görebilirsiniz ama bu Ankara'da bir dolmuş😂 Burda dolmuşunu böyle süslemeyeni dövüyolarmış, siz olsanız nasıl bir ışıklandırma kullanırdınız?😂😂
Bir dolmuşu pavyon gibi ışıklandırmanın mantığı ne olabilir sizce? Siz olsanız nasıl süslerdiniz?
Soru başlığını görür görmez dedim kesin Angaralı.. 😂😂😂
Ankara dışında yapan yok ya.. ;)
Bu yaşıma geldim Ankara'da doğdum büyüdüm.. Ama Angaralı'ları çözemedim 😕
Bir tarafı Türkiye'nin en ciddi kararlarının alındığı, en ağır bir kenti.. Diğer yanı vur patlasın çal oynasın.. 😂😂 Bu kadar mı uçurum olur? (Bu Ankara dışından gelen bir arkadaşımın gözlemi)
Küçük dolmuşu o adamın dünyası.. Açtı mıydı Radyo Banko'yla Park FM'i dolmuş oluyo sana pavyon.. 😂😂
Müşterilerde var ;) Bir oynayan kızlar eksik.. Bir de meze.. ;)
Allah'ım Ankara'dan tiksinme sebebim.. 10 yıl önce yoktu..
Bu aslinda subliminal bir mesaj aslinda cunku kirmizi renk insanda acligi artirir fikkat ettiysen dolmuscu naif bir insan degil cunku kirmizi adami delirtmis trafik canavari hele bide elvankent hattiysa İstanbul yolu ya da eskisehir yolunda tam bir canavara donmustur. Bunun gibilerine matador lazim iyice yoracak sonra da verecek picaaagi sirtina :) ya da hic olmadi ver babacim bu adama acik mavi rengi bak mis gibi olacak :) pelte gibi yumusayip eriyecek :)
Ankarada askerlik yaparken sürekli böyle modifiye araçlar geçerdi. oyuncak araba gibi ışıklı fırfırlı janjanlı. Ankaranın pavyonlarının otomobillere sirayeti olsa gerek :D
En İyi Cevaplar